Reakcja organizmu na ból ...
to ponoc koty sie tak zabija ze rozciagasz go lapiac za glowe i za tylne lapy i kregoslup mu wtedy stzrela...stawia sie kota na ziemi i on idzie dalej...tylko jest mankametnt tego z ekot idzie caly zcas prosto bo nie moze skrecac bo ma zlamany kregoslup..a jak sie o cos udezy to ponoc umiera...tak samo bedzie chyba z czlowiekiem...jak wyjdzie ci czesc kregoslupa poza os symetri ciala w ktorej znajduje sie kregoslup to sie umiera....dlatego mozna pzrebiec te pare metrow...ale jak kregoslup zostanie w osi to moze nawet jest sznasa potem an normalne zycie...
No tak to już jest jak się ukraińskie filmy dokumentalne po północy ogląda.
Ja tam nic złamane nie miałem,a jak mocno boli to się słabo robi na jakiś czas.
Życze połamanych rowerów - nie kości.
No tak to już jest jak się ukraińskie filmy dokumentalne po północy ogląda.
Ja tam nic złamane nie miałem,a jak mocno boli to się słabo robi na jakiś czas.
Życze połamanych rowerów - nie kości.
www.forumrowerowe.com
Ale fajnie napisałeś - jak byś to wszystko w godzine zaliczył. Spoko.mati-biker pisze:Ja mam tak samo....MaG pisze:Ja dostaje taka dawke adrenaliny ze rozpiera mnie energia.
Złamalem rękę....jeździłem dalej...
Nogę....jeździłem dalej....
żabro..jeździłem dalej....
drugi raz rekę...jeździłem dalej :D
a czemu tak? bo nawet nie wiedziałem, ze jest złamana..tyle miałem adrenaliny we krwi..
A gdy miałem rękę złamaną..to nawet jeszcze banego robiłem ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja jak sie wykurwie, to na leżace kwicze i klne, pozniej wstaje podnosze rower - nagle rzucam rower kłade sie na ziemie klene i zaczynam sapac ;] a dopiero jak jestem w chacie zaczyna mnie bolec + zawsze boli mnie glowa (ale nie od uderzenie, ot tak)
raz jak zaliczylem otb jak robilem front manuala z podjazdu dla wozkow, było to na starówce siara jak.. ch.. chrupki, to sie wyglebałem jebłem banią w chodnik i jeszcze mi siadełko przyjebało (jak? nie wiem..) to wstałem i podbiegła jakas babcia zlapała mnie za reke ktora mnie bolała i zaczeła szarpac drac sie czy nic mi nie jest -to bolało najabardziej ;]
ale ogolnie pierwsze co to goladam rower ;p
raz jak zaliczylem otb jak robilem front manuala z podjazdu dla wozkow, było to na starówce siara jak.. ch.. chrupki, to sie wyglebałem jebłem banią w chodnik i jeszcze mi siadełko przyjebało (jak? nie wiem..) to wstałem i podbiegła jakas babcia zlapała mnie za reke ktora mnie bolała i zaczeła szarpac drac sie czy nic mi nie jest -to bolało najabardziej ;]
ale ogolnie pierwsze co to goladam rower ;p
http://www.jokejoke.prv.pl/
-
- Kontakt:
Ja właściwie nigdy podczas lotów nie wydupcyłem.. :| Ale miałem kilka gleb spowodowanych śliskim podłożem :D
Ale pamiętam jak kiedyś, gdy jeździłem jeszcze bez ochraniaczy ani kasku tak niefortunnie mi noga spadła z pedała na stoliku 4-5m, że prz ylądowaniu wbił mi się w nią pedał... Nie pin :| tylko jakoś tak kantem.. Ni było krwi, a dziura była głęboka do kości. Nic mnie nie bolało, nawet się tym bawiłem, żeby zobaczyć więcej siebie od środka :D
A po glebach zawsze patrzę na rower :)
Ale pamiętam jak kiedyś, gdy jeździłem jeszcze bez ochraniaczy ani kasku tak niefortunnie mi noga spadła z pedała na stoliku 4-5m, że prz ylądowaniu wbił mi się w nią pedał... Nie pin :| tylko jakoś tak kantem.. Ni było krwi, a dziura była głęboka do kości. Nic mnie nie bolało, nawet się tym bawiłem, żeby zobaczyć więcej siebie od środka :D
A po glebach zawsze patrzę na rower :)
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
http://www.pajacyk.pl/
http://www.pajacyk.pl/
-
- Kontakt:
Ja miałem przejebaną historie w pywnicy ( piwnica ) , a więc tak :
na dworze padał snieg i było pełno ciapy ... ;/ więc postanowiłem ze se w pywnicy ( piwnicy ) pojezdzimy :> :P , zrobiłem pare manuali i zaproponowałem zeby przeskakiwac kawałek deski który sięgał mi do kolan
:P.
Tak tak rozpędziłem sie i przeskoczyłem deseczke , po czym przyj*ebałem głową w metalowy kątownik który był przykręcony do rury ...( zajebałem głową o sufit :P )
Myslałem ze normalnie sie walnołem ale nieeeee .... musiałem w kant zajebac tego ustrojstwa ;/ ....
powiedziałem sobie a ide pobawic sie z rowerkiem ( wyregulowac hamulec ) ..
ledwo sie dokulałem do mojej pywni i sie chwytam za łeb i wielkie zdziwienie ...
dziura w głowie na 3 cm ;/ ( takie głębsze rozciecie ) ...
wtedy tez miałem taki przypływ adrenaliny ze mnie niebolało , ale jak schowałem szybko rower i upultałem pół pywnicy , poszedłem przemyc rane.
zrobiłem to i owo i poszedłem se polezec , wtedy mnie zaczeło bolec ;/
a co do tematu :
jak glebne to mnie głowa zaczyna bolec ... po czym chce mi sie zygac
na dworze padał snieg i było pełno ciapy ... ;/ więc postanowiłem ze se w pywnicy ( piwnicy ) pojezdzimy :> :P , zrobiłem pare manuali i zaproponowałem zeby przeskakiwac kawałek deski który sięgał mi do kolan
:P.
Tak tak rozpędziłem sie i przeskoczyłem deseczke , po czym przyj*ebałem głową w metalowy kątownik który był przykręcony do rury ...( zajebałem głową o sufit :P )
Myslałem ze normalnie sie walnołem ale nieeeee .... musiałem w kant zajebac tego ustrojstwa ;/ ....
powiedziałem sobie a ide pobawic sie z rowerkiem ( wyregulowac hamulec ) ..
ledwo sie dokulałem do mojej pywni i sie chwytam za łeb i wielkie zdziwienie ...
dziura w głowie na 3 cm ;/ ( takie głębsze rozciecie ) ...
wtedy tez miałem taki przypływ adrenaliny ze mnie niebolało , ale jak schowałem szybko rower i upultałem pół pywnicy , poszedłem przemyc rane.
zrobiłem to i owo i poszedłem se polezec , wtedy mnie zaczeło bolec ;/
a co do tematu :
jak glebne to mnie głowa zaczyna bolec ... po czym chce mi sie zygac
F*CK MTB ..