mianowicie !! chodzi o to iz posiadam kone stuff 2003 wyposazenie takie jak w katalogu !! i teraz mam problema !! poniewaz jestem zainteresowany kupnem nowego AMORKA !! tylko... czy to sie oplaca i czy to wogole jest potrzebne !! prawdopodobnie zmienilo by to symetrie mojego roweru !! powiedzcie co o tym sadzicie ?? i jezeli radzicie zmiane amora to na jaki ?? i w miare przystepnej cenie !!
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..
Jeli punkt A`=(x`, y`) jest obrazem punktu A=(x, y) względem osi odciętych (x), to x` = x (pierwsza współrzędna punktu pozostaje bez zmian), y` = -y (druga współrzędna punktu zmienia się na przeciwną)
jeśli pytasz czy nie zmieni to "symetrii" Twojego roweru to prawdopodobnie nie wykorzystujesz potencjału amora jakii masz teraz, a w tej konie to jest pewnie jakiś wypasiony.
Czy to nie jest przypadkiem zmiana typu "o z tym to może bedzie lepiej wyglądał" .
nie rower czyni bikera
Ja też proponuję jakiegoś Dj ale 2004. Dj3 masz za 1000zł a Dj 1 1590+piasta. Zależy czy chcesz sztywną oś. Pomyśl jeszcze o Psylo na sztywną oś bo to też nieźle by się prezentowało. Zmiana geometrii nie będzie znaczna, chyba że kupisz dwupółkę:P
Maciek ma Kone Stuff 2003 A NIE 2004 z drop offem.a tam ma jednego z najnizszych marcochow.chyba to co Rosa napisal.A ze koles sie przejezyczyl...taki bol dla was??
Ja proponuje z1 drop off1 (na allegro mozna wyrwac za 1550 2003 a za 2000 2004)
dzieki za rady oczywiscie chodzilo mi o geometrie sorki za pomylke !! a co myslicie o MOZO czy one tez sa lamliwe a pozatym czy z1 nie jest za ciezka o dwupulce raczej nie mowie to nie wwchodzi w gre poniewaz wtedy musialbym zmienic swoja kochana rame :P !!
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..