66VF-co myslicie jak oceniacie
66VF-co myslicie jak oceniacie
mam poytanie jak oceniacie tegorocznego 66VF myslicie ze do czegos sie nadaje przykladowo zeby czasem wklepac go do ramki 190mm a czasem do sztywniaka bitcha? myslicie ze jest to dobry zamortyzator i warto go zanabyc??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Cszyvvy ma Bitch'a z Juniorem...a wczesniej mial z1fr 3...
chyba ze zmienil na 66 i mi sie nie pochwalil?
Co do samego 66vf to mi sie jego praca wyjatkowo nie podoba...twardy, lekko zmulony...nawet bez powietrza byl pode mnie za twardy (moze dlatego ze waze niecale 70kg?)...
No ale kumpel ktory go mial wazy 90kg jak nie wiecej i dopiero po wypuszczeniu powietrza 66vf zaczal pod nim dobrze pracowac. A sprezyny byly standardowe.
Wolal bym poszukac uzywke Super T 2003, znajdziesz taka za mniej niz 66vf a pracuje bosko...no i ma 2 tlumiki HSCV ;)
chyba ze zmienil na 66 i mi sie nie pochwalil?
Co do samego 66vf to mi sie jego praca wyjatkowo nie podoba...twardy, lekko zmulony...nawet bez powietrza byl pode mnie za twardy (moze dlatego ze waze niecale 70kg?)...
No ale kumpel ktory go mial wazy 90kg jak nie wiecej i dopiero po wypuszczeniu powietrza 66vf zaczal pod nim dobrze pracowac. A sprezyny byly standardowe.
Wolal bym poszukac uzywke Super T 2003, znajdziesz taka za mniej niz 66vf a pracuje bosko...no i ma 2 tlumiki HSCV ;)