Co robicie w takiej sytuacji ??
-
- Kontakt:
no a co chcesz budować ? nowe hopki ? naucz sie na starych wszystkich tricków, jak jesteś ambitny a nie tylko sobie latasz to na dirtach sie nudzić nie będziesz, a jeśli street to to samo, no albo próbuj robić linie zawsze jakieś urozmaicenie ;)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
dokłądnie tak jak mowi zielony... jak juz znasz wszystko na paniec to ucz sie nowych triow!!.. jak ci sie nie chce budowac to jedyne wyjscie!!>... jak ja z sectorem i dzastinem jedziemy na miasto to nie ma ze sie cos nudzi... probojemy nowych rzeczy!!
trzeba sie rozwijac.. a nie jak duuzo osob w zabrzu niestety skoczy cos w locie nic nie rozbi..i jedzie na nastepna miejscowe bo juz nie ma co robic:/ smutne ale prawdziwe... troszke wyobraźni!!
trzeba sie rozwijac.. a nie jak duuzo osob w zabrzu niestety skoczy cos w locie nic nie rozbi..i jedzie na nastepna miejscowe bo juz nie ma co robic:/ smutne ale prawdziwe... troszke wyobraźni!!
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
-
- Kontakt:
To jest k... podejscie ludzi z Zabrza.
Nic sie samo nie zbuduje ... A jak juz cos sie zrobi to niektorzy potrafia tylko przyjechac i ponarzekac, ze im nie pasuje.
Jesli Ci zadna miejscowka nie pasuje to kombinuj na streecie ;).
Pozdrawiam
PS. Jakies dirty kolo swierkola ponoc powstaly, ale w sumie ich nie widzialem, bo od jakiegos czasu nie jezdze.
Nic sie samo nie zbuduje ... A jak juz cos sie zrobi to niektorzy potrafia tylko przyjechac i ponarzekac, ze im nie pasuje.
Jesli Ci zadna miejscowka nie pasuje to kombinuj na streecie ;).
Pozdrawiam
PS. Jakies dirty kolo swierkola ponoc powstaly, ale w sumie ich nie widzialem, bo od jakiegos czasu nie jezdze.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bmx to nie moja dzialka, takze nie wiem :(
Tym to w gory faktycznie troche lipa... zreszta do gor macie daleko.
Sam nie wiem, pojedz sobie na jakies 4 schodki i spadaj do momentu, az bedziesz spadal jak piorko.
Jak juz ci sie uda to zacznij to mixowac, 180? spin? sam nie wiem.
Mecz cos co chcialbys umiec, a co wydaje ci sie osiagalne na starych miejscowkach, wtedy nabiora one nowego wyrazu, a ty bedziesz mial motor do jezdzenia , bo co wieczor bedziesz zasypial z mysla ze JUZ PRAWIE WYSZLO i bedzie ci sie to snic :)
hihi
Tym to w gory faktycznie troche lipa... zreszta do gor macie daleko.
Sam nie wiem, pojedz sobie na jakies 4 schodki i spadaj do momentu, az bedziesz spadal jak piorko.
Jak juz ci sie uda to zacznij to mixowac, 180? spin? sam nie wiem.
Mecz cos co chcialbys umiec, a co wydaje ci sie osiagalne na starych miejscowkach, wtedy nabiora one nowego wyrazu, a ty bedziesz mial motor do jezdzenia , bo co wieczor bedziesz zasypial z mysla ze JUZ PRAWIE WYSZLO i bedzie ci sie to snic :)
hihi
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
MaxDamageDA mamy blisko:)... w sumie do ustronia niecała godzinka jazdy:)... ale na bmx to odpada...
gazela_bike ten tor jest bez sensu!!.... mieści sie tam tylko jedna osoba!!:P:P:P jak chcecie to kopcie takie cos... chociaz pierwsza chopka była spoko:D ja mysle zeby zrobic jakies fajne dirty!! trzeba sie rozwijac a nie robic u nas 1000 z kolei taka samo "mała" hope....
Kat dirtow juz nie ma.. były 3 w rytmie nawet spoko... bardziej pod bmx bo to robł rambo mati i laciek.. ale dało sie nawet fajnie latac .... niestety rozwalili je .. dosłownie zrownali z ziemia... ale spoko zbuduje sie cos nowego:D tym czasem śniegu jest w czi dupska ... i trzeba jakies flipy do sniegu smigac:D: hehe pozdroooo z MAKOSZOW:D
gazela_bike ten tor jest bez sensu!!.... mieści sie tam tylko jedna osoba!!:P:P:P jak chcecie to kopcie takie cos... chociaz pierwsza chopka była spoko:D ja mysle zeby zrobic jakies fajne dirty!! trzeba sie rozwijac a nie robic u nas 1000 z kolei taka samo "mała" hope....
Kat dirtow juz nie ma.. były 3 w rytmie nawet spoko... bardziej pod bmx bo to robł rambo mati i laciek.. ale dało sie nawet fajnie latac .... niestety rozwalili je .. dosłownie zrownali z ziemia... ale spoko zbuduje sie cos nowego:D tym czasem śniegu jest w czi dupska ... i trzeba jakies flipy do sniegu smigac:D: hehe pozdroooo z MAKOSZOW:D
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/