Z150 FR SL czy SHIVER SC 2004 ???
xXBIKEXx Jestes smieszny bardzo mnie smieszysz. To ty stwierdizles ze pike jest czesto porownywalny z dj 3. Ja ci z kolei powiem ze nie porownywalem pracy pike do dj 3 bo nie jezdzilem dluzej niz 5 minut na dj. Po trzecie co do galerii na pinku nei bede sie tlumaczyc bo ze tak powiem jej wogole niema zdjecie sa sprzed w **** czasu i nie ma na nich zadnch rzeczy.
fajnie ze jezdziles na wielu amorkach chbya Ci zazdroszcze takiego doswiadczenia. A skad ty kurwa wiesz ile ja jezdze? Wiec wez skoncz bo tylko sie osmieszasz pisaniem takich rzeczy, a ja i tak nie mam juz huoru zeby klocici sie z kolejnym debilem majacym swoj swiat ze znaczkami M
vaxupoto
spoxik ale tego 100mm czy 120?
fajnie ze jezdziles na wielu amorkach chbya Ci zazdroszcze takiego doswiadczenia. A skad ty kurwa wiesz ile ja jezdze? Wiec wez skoncz bo tylko sie osmieszasz pisaniem takich rzeczy, a ja i tak nie mam juz huoru zeby klocici sie z kolejnym debilem majacym swoj swiat ze znaczkami M
vaxupoto
spoxik ale tego 100mm czy 120?
Ssij pento
hm no ja osobiscie na shiverze sc nugdy w zyciu nie jezdzilem, ale mam w rowerze shivera dc... i szczerze mowiac to wg mnie glupota jest branie 1polki USD... lapiac kolo kolanami mozna sobie opkrecic kiera dobre hmm z 10 stopni (moze mniej) w kazda strone... no to co musi byc w sc z tylko jedna polka i bez podowy, bez niczego...
choc w sumie z drugiej strony mi ta teoretyczna mala sztywnosc shivera wcale nie przeszkadza - bo jej nie odczuwam, wiec moze i w sc jest podobnie
teoretyzuje bo jak mowie nigdy nie jezdzilem na mniejszym shiverze i sa to tylko moje opinie jako jezdzacego na wiekszym
choc w sumie z drugiej strony mi ta teoretyczna mala sztywnosc shivera wcale nie przeszkadza - bo jej nie odczuwam, wiec moze i w sc jest podobnie
teoretyzuje bo jak mowie nigdy nie jezdzilem na mniejszym shiverze i sa to tylko moje opinie jako jezdzacego na wiekszym
http://bodzio.pinkbike.com/
tak sobie czytam wasze wypowiedzi i zaczelo mi sie robic slabo ^^ kolega Vaxuputo nie bedzie bral PIKE'a poniewaz niedawno takiego mial :D kupil zeby sprzedac ^^ twierdzasz ze za drogi ^^ LOL :D ale pomonmy to Shiver do jego stylu jazdy bedzie odpowiedni tkie jest moje zdanie jak i wiekszosci mi sie zdaje :) dlatego drogi vaxie bier SHIVER'a :) i nie zapomnij dac sie przejechac :D:D:D
vaxupoto,
ty mi powiedz kaj ty chcesz streetowac w katowicach?? na ligocie?? żeby ci tamtejsze drechy podjebały rower?? bo raczej na mieście nie ma żadnych miejscówek...jedynie jakieś stairgapy,ooo na rondzie są fajne:D
fr?? gdzie, doliny nie ma już(hu"je zburzyli), hmm zostaje nędzny kokociniec...
po prostu welkie SPOKO!!!
ty mi powiedz kaj ty chcesz streetowac w katowicach?? na ligocie?? żeby ci tamtejsze drechy podjebały rower?? bo raczej na mieście nie ma żadnych miejscówek...jedynie jakieś stairgapy,ooo na rondzie są fajne:D
fr?? gdzie, doliny nie ma już(hu"je zburzyli), hmm zostaje nędzny kokociniec...
po prostu welkie SPOKO!!!
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
dla osób którzy sledzili ten temat-
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=693119
no coz wygląda to tak, do konca roku bede mial korbe, sztyce i inne duperele takze na luty planuje poczatek jazdy...
czy byl to dobry wybór okaże sie ;)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=693119
no coz wygląda to tak, do konca roku bede mial korbe, sztyce i inne duperele takze na luty planuje poczatek jazdy...
czy byl to dobry wybór okaże sie ;)
Sulring To ty sie osmieszasz. Bo ja przynajmniej podaje z kad mam wiedze na temat tych amorków... A ty dajesz bezsensowne odpowiedzi niczym nieuzasadnione...
Bierut Sam nie pyskuj. Ciesze sie z dobrego wyboru... Bo mam porównanie z innymi amorkami i shiwa pracuje lepiej od wszystkich RS razem wzietych...
Bierut Sam nie pyskuj. Ciesze sie z dobrego wyboru... Bo mam porównanie z innymi amorkami i shiwa pracuje lepiej od wszystkich RS razem wzietych...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556