ja pierdziele ale wypas wiem ze to najlepsi tam smigaja wiec jazda normalka mega wypas ale montaz to juz wasz i z filmu na film coraz lepszy muza dopasowana idealnie wielkie gratulacje i powodzenia w nastepnych produkcjach
Generalnie produkcja very fajna, ale nie jako reportaż z zawodów :/ Troche za szykbo sie wszystko dzieje i w końcu nie wiadomo kto co gdzie jak i kiedy :P Za dużo takich very krótkich ujęć przez co można przegapić najfajowsze opcje. I jeszcze, co wydaje mi sie by było fajnym szczegółem, nie podaliście wyników :P Ale po za tym wsjo bardzo ładnie wkomponowane w muzyke.
wreszcie obejrzalem... film swietny. nie jako reportaz (jak pisal redrock) tylko jako reklamowka tych zawodow. dopasowanie idealne, swietny material. pewnie bylo go tyle, ze bylo z czego wybierac :] przyznajcie sie, film zlozony trwal 3min, a ile bylo godzin tasm?
KuMiK pisze:tylko dlaczego MudBrothers - dlaczego nazwa team'u w tym filmie?... którys z Was startował tam? ale czepiam sie :P
do wszystkich czepialskich: nasze logo zostalo umieszczone dlatego, ze film jest naszej produkcji... napis freeride entertainment przed disorderem jakos wam nie przeszkadza, hm?? :/ ponadto jest to dla nas pewnego typu reklama :P
Gary skoro mieliście półtorej godziny materiału to myśle że mogliście skleić coś co by bardziej przedstawiało przebieg zawodów i wtedy by było dłuższe i ciekawsze chyba dla takiego przeciętnego użytkownika dh-złomu. Bo takie, jak ktoś to już nazwał, reklamówki to już chyba nam nie są potrzebne, bo raczej wszyscy wiemy o co w tym chodzi i jak to wygląda w dzisiejszych czasach.
A co do napisu MudBrothers to powinniście po nim dać napis PRESENTS ;) Ale to tak mi sie nasunęło bo ktoś sie czepił.
byly to zawody w stylu slopestyle czy rampage. mozesz wystartowac tylko jesli zaliczasz sie do najlepszych freeriderow swiata i tylko wtedy gdy dostaniesz zaproszenie :)