Trek czy CMP???
Trek czy CMP???
Witam. Mam do Was pytanie który widelec lepszy??? Trek czy CMP??? CMP jest chyba lrzejszy a Trek cięższy czy jakaś różnica jest między nimi???
Powiedzcie który waszym zdaniem lepszy??? Pozdro.
Powiedzcie który waszym zdaniem lepszy??? Pozdro.
-
- Kontakt:
ja polecam KONA JUMP FORK!! Mam na sprzedaż!! Jakby co to GG: 1326938 zdjęcia na maila!
info:
Witam!
Sprzedam widelec sztywny i to bardzo KONA JUMP FORK. Zakupiony w lipcu i jeżdżony ok. 3 miesięcy. Stan techniczny idealny, natomiast wizualnie nie tak idealnie. Z jednej strony jest porysowany od jednego obtarcia o pomnik. Widelec jest prosty, rura sterowa jest prosta. Długość rury wynosi 19,7cm. Posiadam wszystkie papiery, gwarancja 5-letnia cały czas aktualna, więc jak coś to walisz do MKbike(bo tam kupiłem) i Ci wymieniają na nowy:D Sprzedaję bo kupiłem już duro i jestem szczęśliwym posiadaczem najlepszego amortyzatora z seri DiT(Dobre i Tanie). Dla zainteresowanych zdjęcia mogę przesłac na e-mail'a jak zrobie... Cena: 150zł
Kontakt:
tomeczek@konin.lm.pl
GG: 1326938
info:
Witam!
Sprzedam widelec sztywny i to bardzo KONA JUMP FORK. Zakupiony w lipcu i jeżdżony ok. 3 miesięcy. Stan techniczny idealny, natomiast wizualnie nie tak idealnie. Z jednej strony jest porysowany od jednego obtarcia o pomnik. Widelec jest prosty, rura sterowa jest prosta. Długość rury wynosi 19,7cm. Posiadam wszystkie papiery, gwarancja 5-letnia cały czas aktualna, więc jak coś to walisz do MKbike(bo tam kupiłem) i Ci wymieniają na nowy:D Sprzedaję bo kupiłem już duro i jestem szczęśliwym posiadaczem najlepszego amortyzatora z seri DiT(Dobre i Tanie). Dla zainteresowanych zdjęcia mogę przesłac na e-mail'a jak zrobie... Cena: 150zł
Kontakt:
tomeczek@konin.lm.pl
GG: 1326938
Kuzaj ma CMP, a ja miałem okazje na nim pojeździć, i jak dla mnie to elegancki jest, nie jest wcale taki niski, ma bodajże 45cm
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=691779
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=691779
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: