SixSixOne 4x4
SixSixOne 4x4
Witam. Czytałem recenzje w sprzetowni tych ochraniaczy, chce je kupić ale nie jestem przekonany co do ich trwałości na bliski kontakt 3-go stopnia z pinami. Więc jeśli macie te ochraniacze to napiszcie jak jest z ich trwałością-chodzi mi dokładniej o ich wytrzymałośc na rozdarcie i rozprucie...Czy może lepiej kupić inne...?
super ochraniacze. nie jeden raz ratowały moje nogi od pinów, betonu, korzeni i kamieni. mimo to zero zuzycia. z czystym sumieniem mogę Ci je polecić. jeżeli rozmiar dobrze dopasujesz, nie będą się w ogóle przesuwały na nogach. ja nie zamienię ich na żadne inne.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
mialem je ale sie ich naszczescie pozbylem ;/
nie sa to najgorsze ochraniacze ale napewno nie sa warte tych 140zl czy ile tam kosztuja (ja dalem duzo mniej :P )
na betonie ochraniacz kolana sie zsuwal prawie za kazdym razem i jechalem golym kolanem po betonie lub ziemi... 2 kumpli mialo tak samo wiec to nie byla wina zlego dopasowania.
przed pinami dobrze chronia ale gdy sie przywalilo tak z calej sily pedalem w noge to troche bolalo, przy uderzeniu noga w ladowanie tak samo ;p
nie obkrecaja sie. jest w nich troche cieplo ale to nie przeszkadza.
tylna siateczka sie rozpruwa ale to tez w niczym nie przeszkadza :P
ogolnie to bym na twoim miejscu doplacil i kupil 661 race (nie lite)... ja tak zrobilem i jestem bardzo zadowolony :)
nie sa to najgorsze ochraniacze ale napewno nie sa warte tych 140zl czy ile tam kosztuja (ja dalem duzo mniej :P )
na betonie ochraniacz kolana sie zsuwal prawie za kazdym razem i jechalem golym kolanem po betonie lub ziemi... 2 kumpli mialo tak samo wiec to nie byla wina zlego dopasowania.
przed pinami dobrze chronia ale gdy sie przywalilo tak z calej sily pedalem w noge to troche bolalo, przy uderzeniu noga w ladowanie tak samo ;p
nie obkrecaja sie. jest w nich troche cieplo ale to nie przeszkadza.
tylna siateczka sie rozpruwa ale to tez w niczym nie przeszkadza :P
ogolnie to bym na twoim miejscu doplacil i kupil 661 race (nie lite)... ja tak zrobilem i jestem bardzo zadowolony :)