Górnik...to nie prowokacja...Grzesiek sie bardzo ciesz z nowego bajka i nie pozwolę, żeby mu ktoś tą przyjemność zespuł...Czaisz?? Ale on zawsze jak sie cieszy to dostaje kręćka :P A rowerek na serio jest Gites.
hmmm wypowiedzi w temacie zaczynaja przybierac postać agresywnąGÓRNIK masterRyyS>krzysiu<kaczor tychyPaul zaznaczeni przezemnie uzytkownicy mają jak widac skłonności do agresywnej walki (jak psy!!!!) sa przewrażliwieni i widpocznie coś im w domu robią a jezeli wszystko normalnie i chcecie pokazac jakie z was BOSSY <lol2> to coś wam to nie wychodzi <---- ta wypowiedź o strasznych panach tyczy się >krzysiu<gdulec widać ze jesteście nadętymi ćfokami chcącymi pokazac przez internet jacy wy mocni nie jesteście :) inni którzy naprawde potrafią pokazac w rzeczywistości nie wypowiadają się tak bo po co. A wy bezmózgie debile zamknijcie mordy bo nie robia na mnie wrażenia takie teksty!!!!
a jeśli chodzi o mojego posta to poprostu napisałem to pod naciskiem presji :) bo 2 panów zbyt za daleko się ze słowami posuneli wydaje mi się że był temat zakładany przez Nikoma o bluzganiu na forum !!!!! można postawic jakieś przekleństwo w zdaniu typu "w **** tego było" albo "kurwa daleko skaczenie" ale bluzgac oj niełądnie panowie :) widać ze demokracja na forum nie istenieje :D ktoś mnie zbluzgał NIC ja coś napisałem BULWERS :D <lol>
Powinniście się śmiać z opisu bajka, a nie najeżdzać...Grzesiek jest nietypowym "człekiem".
A opis i tak mówi prawde. NIKOM...nie powinieneś zbanować tu kilku osób za uzywane bluzgów?? Cooo...??
ŁAŁ ALE ROWER :D
Chyba święta niektórym nie służą ;)
troche porażka, tematów z takimi nazwami to było w ****.. To wogóle nie jest śmieszne, chyba że chcialeś pokazać jaki spoko masz rower... :/