Siema
chcialbym wiedziec czy ktos z was mial badz ma kask azonica Skid Lid. mam zamiar go kupic a nie wiem jak sie sprawuje. Moze mi polecicie jakies lepsze kaski w tej cenie(skid lid 129)
Pozdro
Azonic Skid lid
Azonic Skid lid
http://www.pinkbike.com/photo/1399733/
Ja mam SKID-LIDa . Jak dla mnie jest bardzo ok. Jeśli chodzi o wentylacje to jak na orzecha jest wyjatkowo dobra ( przynajmniej ja to tak odczuwam) trzyma sie całkiem nieźle ,kilka razy sie przydał i jestem zadowolony. ma jednak wady : słaby lakier ( przynajmniej moj czarny mat strasznie słabo sie trzyma) i takie rzepy w srodku do których sie przypoina gabki sie odklejaja ale to mozna samemu przykleic bez problemu. A no i jeszcze jedna zalete ma : fajnie wyglada;] generalnie polecam tym bardziej ze azonic to w zasadzie renomowana firma.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
Re: Azonic Skid lid
Siuda pisze:Siema
chcialbym wiedziec czy ktos z was mial badz ma kask azonica Skid Lid. mam zamiar go kupic a nie wiem jak sie sprawuje. Moze mi polecicie jakies lepsze kaski w tej cenie(skid lid 129)
Pozdro
Nie wiem czy już nabyłeś kask ale mam takowy do sprzedania. Jest ok, ale nie trafiłem z rozmiarem. Chce jednak zreszta FF kupić. Patrz podpis.
Nówka w kartonie, 109zł
Re: Azonic Skid lid
Siuda pisze:Siema
Pozdro
Nie wiem czy już nabyłeś kask ale mam takowy do sprzedania. Jest ok, ale nie trafiłem z rozmiarem. Chce jednak zreszta FF kupić. Patrz podpis.
Nówka w kartonie, 109zł
Siuda Czyli widzę że to ty skorzystałeś z mojej oferty :]
Już wróciłem, wysyłam jak tylko otrzymam przelew. Dokonałeś już go tak wogóle?
W sumie jak go dobrze przymierzyłem to szkoda że sprzedaje. Wydawał mi się za mały ale byłby dobry. Ale trudno,wole FullFacy i musze szybko rower złożyc-kasy potrzebuje!
Pozdro
Już wróciłem, wysyłam jak tylko otrzymam przelew. Dokonałeś już go tak wogóle?
W sumie jak go dobrze przymierzyłem to szkoda że sprzedaje. Wydawał mi się za mały ale byłby dobry. Ale trudno,wole FullFacy i musze szybko rower złożyc-kasy potrzebuje!
Pozdro