Obręcze Alex DM 24
-
- Kontakt:
Ja mam tylne koło na DM 24 na piaście Sram 9.0 i szprychach DT Champion 2.0 . Katuje od jesieni poprzez zimę, śnieg, sól, lód, skoki na płaskie, duże hopy, zasuwanie 60 km/h po kamsztorach, pył i kurz z dualu pare nieudanych lądować i to wszystko na v-kach. Obręcz nie ma żadnego bicia. Szprychychy naciągnięte jak nowe. Piasta kręci się jak szalona. Jedyny problem to starta czarna farba od v-ek na powierzchniach roboczych :D. Polecam taki zestawik.
W najbliższym czasie składam kółko na przód i mam pytanie: czy wystarczy do tego piasta deore 475? (oczywiście na dm 24 i DT) koniecznie musze mieć mocowanie pod tarczę. A może zrezygnować z DM'ki i kupić Vueltę Excalibur DH? Miałem toto dzisiaj w łapce i zrobiło na mnie wrażenie dużej ale miękkiej...
W najbliższym czasie składam kółko na przód i mam pytanie: czy wystarczy do tego piasta deore 475? (oczywiście na dm 24 i DT) koniecznie musze mieć mocowanie pod tarczę. A może zrezygnować z DM'ki i kupić Vueltę Excalibur DH? Miałem toto dzisiaj w łapce i zrobiło na mnie wrażenie dużej ale miękkiej...
Speeding faster,
Towards disaster.
Towards disaster.
-
- Kontakt:
Obręcze Alex DM24
Jeżdżę na nich jeden sezon (mam je z przodu i z tyłu) i jak za taką kase są naprawdę super. Moje juz wiele przeżyły (nauka bunny hopa na murki, dropy, itp.). Sczerze je polecam.
"The rulez are made to be broken"
-
- Kontakt:
jak slucham pierdo*** ze biale to jakies oemy to mnie krew zalewa. sa normalnie w sprzeadazy !!! Arek zamiast dx wolalbym dt, a co do circle star czy jak to sie tam nazywa to nie polecam, kumpel ma i nie chwali sobie moze to wina szprych ale nie sadze, veulta w sumie spoko ale strasznie miekka (przydaje sie przy centrowaniu po mocnym dzwonie :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=90325507 dj I 2005 qr20 new za 950 zeta
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: