Chrabał pisze:kajo, ta skrzynia to główny i najważniejszy element tego roweru, więc jakby jej tam nie wsadzać to w ogóle nie byłoby sensu się głowić nad całą ramą.
Widać że dla części ludzi jedynym wyznacznikiem "fajności" roweru jest jego wygląd, a nie działanie, wykonanie, technologie czy materiały. Szkoda :((
to jest na zasadzie wielokrazka, przy uzyciu malej sily dziala na naped duzo wieksza przy czym dziala mniejsze zuzycie energii =P <-- teoria ze strony sily
aha co do mocoania kola, haka i jego przyspawania do belki wahacza, to w sumie nie balbym sie ze to sie urwie od jazdy, ale bardziej od hamowania, mam kilkanascie fotek tego roweru, miedzyinnymi od strony lewej i naprawde budzi to moje watpliwosci.
nie podobaja mi sie rb... niby niezle ramki ale cos mi w nich nie pasuje... w tym nowym troche mi cienko wachacz wyglada... pozatym wszystkie (przynajmniej wszystkie 3 w poznaniu) rb monster full suspension pekly w tym samym miejscu (przy mocowaniu dampera)...
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
no co do estetyki to wyglada jak zle narysowany, kreskowkowy kangur.
ciekawi mnie ile zyskuje ta rama na masie i ewentualnie szybkosci zmieniania przelozen.
albo kiedy zamiast tarczowek wymysla hamulce magnetyczne...