Kraków MASA - opinie po :)
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
matDH... no jeśli zbierzesz 145 podpisów, i dostatniesz pozytywną pisemną opinie od proboszcza swojej parafii to piotrex zastanowi się nad udzieleniem Ci pozwolenia na uczestnictwo w następnej masie.. chociaż wątpliwa sprawa uwierz.. sam mam dragstara i to już na starcie mnie dyskwalifikuje:/ Może Ty będziesz miał więcej szczęścia! Możesz też odwołac się do rzecznika zwierząt, ale wtedy na odpowiedź będzie trzeba czekać kilka m-cy więc mija się to z celem:/
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt:
EEeeeeeeee panowie, moim zdaniem próg do 14 lat niewiele by zmienił, i tak by wiele gówniarzy bydło robiło, lepiej próg zrobić skończone 16 albo po prostu udział w masówce za ukazaniem dowodu, wtedy selekcja by była prosta i lajtowo by było bo przy takim rozwiązaniu ja bym sie dostał hłe hłe :)
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
MASA była COOL
witaj korres
pozdrawiam
fajnie bylo tylko jak slysze o tych malolatach
co sie przez geant przedzierali to mi słabo
co w tym fajnego zeby sie pokazac w hiperku ?
lepeij trza bylo pokazac na torze kolo OBI
ale coz
niektorzy tylko lubia problemy robic innym
no i to rondo mogilskie
to po co te petycje podpisawełem..........
oj jakby rower na komunie dostali
jak cos to gg 2567795
pozdrawiam
fajnie bylo tylko jak slysze o tych malolatach
co sie przez geant przedzierali to mi słabo
co w tym fajnego zeby sie pokazac w hiperku ?
lepeij trza bylo pokazac na torze kolo OBI
ale coz
niektorzy tylko lubia problemy robic innym
no i to rondo mogilskie
to po co te petycje podpisawełem..........
oj jakby rower na komunie dostali
jak cos to gg 2567795
freeride the best
Witam
A mnie się podobało i niewiem czemu robicie taką aferę z wjazdu do geanta nikomu nic się nie stało(no tylko może 134 w plecy)policja nie przyjechała i nikogo nie spisali. I ztego co wiem to w Geancie nikogo na dragach nie złapali, no hyba że ktoś porównuje pitbula czy a-zona do draga no to brawo.
A mnie się podobało i niewiem czemu robicie taką aferę z wjazdu do geanta nikomu nic się nie stało(no tylko może 134 w plecy)policja nie przyjechała i nikogo nie spisali. I ztego co wiem to w Geancie nikogo na dragach nie złapali, no hyba że ktoś porównuje pitbula czy a-zona do draga no to brawo.
Tia... no to tym bardziej gratuluję tym, którzy robili bydło mając więcej niż 14 lat. Ja bym się ze wstydu na pewno nie przyznał że mam np. 17... porażka.
A to że się nic nikomu nie stało świadczy jedynie że macię więcej szczęścia niż rozumu. Ot co.
A do Lasku to sobie teraz będziecie chyba na dupie wyjeżdżać jak MPK się wypnie i zabroni zatrzymywania się na przystankach na których stoją kolesie z rowerami. :/
Witaj alien. Miło było w tak piękne popołudnie obalić browara... [8O)
Daj znać jak będziesz na Rzemieślniczej albo ew. kiedy uderzasz na jakiegoś bika w teren. Chętnie się dołączę.
A to że się nic nikomu nie stało świadczy jedynie że macię więcej szczęścia niż rozumu. Ot co.
A do Lasku to sobie teraz będziecie chyba na dupie wyjeżdżać jak MPK się wypnie i zabroni zatrzymywania się na przystankach na których stoją kolesie z rowerami. :/
Witaj alien. Miło było w tak piękne popołudnie obalić browara... [8O)
Daj znać jak będziesz na Rzemieślniczej albo ew. kiedy uderzasz na jakiegoś bika w teren. Chętnie się dołączę.
Aha, ALIEN daj mi maila do siebie albo napisz do mnie na korress@yahoo.com bo nie mam dostępu do GG żeby chat'ować.
-
- Kontakt:
Jak czytam co gość pisze to mnie qrwica bierze. Tylko 134... Dla mnie to aż 134. To ja sie teraz pytan po kiego ch*ja była ta cała petycja, podpisy skoro przed złożeniem została doprawiona wygłupami paru imbecyli. Pewnie gówniarze kupili se po 2 piwa na głowe (poprosili jakiegoś lumpa żeby im kupił bo im to by napewno nie sprzedali) dla odwagi... A że pierwszy raz pili to uderzyło i stąd te idiotyzmy (nie mówie wygłupy bo jazda pod prąd czy wybicie szyby to już nie jest wygłup).
Człowieku (bikerc) przecież tu chodziło o możliwość wyjazdu 134 pod zoo (inne linie pierdolić, najważniejsze jest 134 bo to "wyciąg" pod wzgórze na którym znajduje sie zoo). S *pierdalaj palancie na drzewo, siedź tam i sie nikomu nie pokazuj a na pewno nie waż się przyjeżdżać na masówki.
Kończe <lol> ...ty chyba w ogóle nie wiedziałeś o co chodzi
Dobranoc...................................................
Człowieku (bikerc) przecież tu chodziło o możliwość wyjazdu 134 pod zoo (inne linie pierdolić, najważniejsze jest 134 bo to "wyciąg" pod wzgórze na którym znajduje sie zoo). S *pierdalaj palancie na drzewo, siedź tam i sie nikomu nie pokazuj a na pewno nie waż się przyjeżdżać na masówki.
Kończe <lol> ...ty chyba w ogóle nie wiedziałeś o co chodzi
Dobranoc...................................................
MOnster Garage
-
- Kontakt: