discman

pan_saper71
Kontakt:

discman

Post autor: pan_saper71 »

siema
chcialem tu zapytac osoby co uzywaja discmana podczas jazdy na rowerku czy nie ejst uciazliwy...chodzi mi tu glownie o to czy podczas jazdy i skakania nei pzrerywa i atkei tam.
pisze ten temat w zwiazku z tym ze swoj discman popsulem an snowboardzie chociaz tu sie sprawdzal dosyc dozbre to zastanawiam sie zcy nei kupic znowu discmana.
decyzje swoja popieram nastepujacymia rgumentami:
-jest to juz produkt ktory neie sjt nowoscia an rynku jak mp3 playery i jego cena nei ejst tak wysoka jak cena dobrego odtwarzacza mp3.
-posiada mozliwosc odtwarzania mp3
-ma dlugi czas odtwarzania
-jest to dosc uniwersalne uzadzenie
-nie ejst ograniczone pojemnascia tak jak mp3 playery
-za dobry odtwarzazc zaplace ok 250-300plnow a za dobry odtwarzacz mp3 ok500plnow.

minusami jakie zauwazam to:
-dosyc duzy.na rower musial bym jezdzc z nerka(taka torebeczka przy paskie zazcepiana)
-jest duze ryzyko z ebedzie pzrerywal podczas jazdy i skokow

teraz chcial bym wpas poprosic o opinie.czy warto inwestowac pieniadze w tego rodzaju spzret i czy am to sens przy uprawianiu sportow...aha i jak sprawuje sie antischock w tego typu urzodzeniach.
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

kup plejerke mp3, mniej miejsca zajmuje

ja jezdzilem kiedys z ipodem, roznie to bywalo... czasem przeszkadzalo w jedzie, czasem bylo ok
nie sychac tez jak ktos krzyczy do ciebie "nie jedz" a ty jedziesz :P i sie wchrszaniasz w mohera z pieskiem
recol(maly)
Kontakt:

Post autor: recol(maly) »

juz lepiej kup se badziewnego mp3 playera niz discmana. Jest mniejszy nie przerywa i ogolnie spox;p anitshock niby (np.60 sec) ale to i tak dobrze nie dziala bo juz przy malych drganiach sie włącza anishock a jak juz zejdzie do 0 to przestanie grac:p.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Już lepiej ipoda, mp3playera, a discmana. Antishocka chociaż będzie miał, to nie wystarczy, bo zjazdy trwają czasami dłużej niż 90 sek i pozatym wielka krowa...
http://dhcyc.pinkbike.com
pan_saper71
Kontakt:

Post autor: pan_saper71 »

tylko ja nei chce badziewnego mp3...pzrerabialem juz kupno mp3...i nei weim..albo dobre mp3 albo dobry discman...
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

ja mam jakiegos sonacza okrąglutkiego z systemem jogproof czy jakos tak czyli przystosowany do biegania czyli po prostu cały czas trzesiesz a on gra ładnie ale bez mp3 jest;/ a tak to jest naprawde spoko 2 poziomy basów, jedyna wada to ze zżera dużo baterii przy tym systenmie do biegania ale mozna wziąśc zapasowe zawsze:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
ODPOWIEDZ