Kraków MASA - opinie po :)
-
- Kontakt:
Ok poniosło mnie, Straaasssssssssszzzzzzznieeeeeeeee przepraszam Cię Bikerc ale pisałem tego posta w afekcie ( hi hi co za słownictwo). Nie zamierzałem nikogo obrażać. Nie no po prostu sie wkurwiłem bo ten 134 to najlepsza rzecz jaką mpk kiedykolwiek wymyśliło no a teraz lipa bo nie będzie już można nim rowerów wywozić.
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
A najgorsze że do wejścia tego cholernego zakazu zostało niewiele czasu a ja zamiast korzystać ze 134 póki się da to muszę w domu przed kompem siedzieć bo rower rozpiprzyłem w pizdu. Dlatego moje wqrwienie na chwile obecną przekracza wszelkie granice.
A tak przy okazji to ja też dowodu nie mam ale za nie cały miesiąc już go bede miał...no a do tego czasu chyba nie bedzie żadnej masówki, nie? :)
A tak przy okazji to ja też dowodu nie mam ale za nie cały miesiąc już go bede miał...no a do tego czasu chyba nie bedzie żadnej masówki, nie? :)
MOnster Garage
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Strasznie nerwowi wszyscy jesteście.. Ja rozumiem, było bydło i już... nic teraz nie zmienicie robiąc jeszcze większy burdel tutaj.. kilka osób zachowywało się conajmniej "niesympatycznie" i wcześniej wspomniane incydenty nie były potrzebne, ale o tym już wszyscy wiedzą, koniec kropka.. A co do wprowadzania jakichkolwiek zakazów wiekowy to uważam to za paranoje, hehe.. że co że jak niby mam 13-14 lat to nie wolno mi się pokazywać?? No istna bzdura.. Tu nie chodzi o wiek, ale raczej o to co kto ma w głowie.. znam kolesi którzy są w moim wieku i zachowują się jakby mieli z 10-12 lat.. tu nie o to chodzi... jeśli jest dobra organizacja, z góry wszystko ustalone to nie powinno być problemów.. a tutaj wszyscy jechali na żywioł i niektóre jednostki jak to już ktoś tutaj powiedział - w takim tłumie czuły się anonimowe, ktoś zrobił coś głupiego, a cała reszta to powtarza jak mezmyślne bydło (np. wjazd pod prąd na rondo).. no ale ostatecznie przecież nie było tak tragiczniem dobrze że nikomu nic się nie stało:P Chociaż ogromny żal bo z pecycji może nic teraz nie wyjśc:/
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
_Outsider dlatego należy najpierw myśleć a potem robić. No chyba że kogoś głowa boli jak tylko zaczyna myśleć. Masa (i to było mówione od samego początku) została zwołana gł. po to, żeby zebrać podpisy pod petycją. Niestety okazuje się, że co poniektórzy starsi również nie wykazali się wyobraźnią (jeżeli już do kozacką) i nie przeciwdziałali głupim propozycjom. Poza tym nie było mowy o żadnym oficjalnym organizatorze, który ew. w ramach swoich obowiązków miałby zapewnić służby porządkowe. Niestety tak już jest że na gotowe to wszyscy chętnie przyjdą, ale żeby pomóc (lub chociarz nie przeszkadzać) w przygotowaniach, to nie ma nikogo i dlatego wyszło jak wyszło, bo nikt się nie poczuwał. Najlepiej powiedzieć, że "ja tu nic nie organizuję, tylko przyszedłem popatrzeć"...
-
- Kontakt:
W pewnym sensie cie rozumiem. Po pierwsze chyba nie ma potrzeby już więcej gadać na ten temat, po drugie wiek nie czyni z nikogo mądrego człowieka ale wybacz praktyka pokazała że częściowo tak jest. Następna sprawa to wspomniana organizacja. To że byłby super ułożony plan niewiele by zmieniło bo i tak ci którzy szli na żywioł zrobili by to samo i nic by ich nie obchodziło. Typy nie zrozumiały o co tu naprawdę chodzi.
MOnster Garage
Aha, możecie mówić że p******e jak jakiś zgred ale tak się składa, że od większości, która tam była jestem 2x starszy i nie jedno już widziałem. Zapewne nie jeżdżę nawet w 1/10 tak zajebiście jak Wy. Tylko że tak jak pisałem trzeba mieć na tyle cywilnej odwagi, żeby przyjąć na garb odpowiedzialność za to co się robi a nie uciekać i chować się mamie pod spudnicą. END
-
- Kontakt:
ten watek topicu :)
jesli ktos by chcial pozbierac jeszcze kilka podpisow to niech sie do mnie zglosi.Ja dzisiaj chwile pochodzilem i jestesmy jakies 20 podpisow do przodu.Wiecie szkola,okolice...Aaaa bylem w DC i sie panowie grzecznie podpisali :).pisze zebyscie tam nie szli po podpisy :)
jesli ktos by chcial pozbierac jeszcze kilka podpisow to niech sie do mnie zglosi.Ja dzisiaj chwile pochodzilem i jestesmy jakies 20 podpisow do przodu.Wiecie szkola,okolice...Aaaa bylem w DC i sie panowie grzecznie podpisali :).pisze zebyscie tam nie szli po podpisy :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
aaa jakby sie ktos chcial zglosic po liste to nie na maila tylko na gg
albo na tego maila keepkul@poczta.fm :)
albo na tego maila keepkul@poczta.fm :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Wiecie co wam powiem ?? :P Ze jest zdjecie z MASY w gazecie Krakowskiej a co najlepsze (miedzy innymi) jestem na pierwszym planie tego zdjecia !! (eheh jak milo) az mi stanol :P Jak cos to ja jestem ten w bialym podkoszulku na rowerze w Kasku i spodenkach w kratke :P !!
POZDRAWIAM droogich rowerzystow !!
Narka ! see you !!
Narka ! see you !!
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..
-
- Kontakt:
Wiecie co wam powiem ?? :P Ze jest zdjecie z MASY w gazecie Krakowskiej a co najlepsze (miedzy innymi) jestem na pierwszym planie tego zdjecia !! (eheh jak milo) az mi stanol :P Jak cos to ja jestem ten w bialym podkoszulku na rowerze w Kasku i spodenkach w kratke :P !!
Narka ! see you !!
Narka ! see you !!
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..
-
- Kontakt: