Ocencie

HaHa
Kontakt:

Post autor: HaHa »

hehe Nie nie dzieki :P Wole cos nowego :P
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

HaHa pisze:hehe Nie nie dzieki :P Wole cos nowego :P

Całkowicie Cie rozmumiem, ja też lubie rozdziewiczać części...i nie tylko ;)
HaHa
Kontakt:

hehe :D
HaHa
Kontakt:

a co do tej ramki Specialized P3 to gdzie to mozna nabyc ?? i jaka jest cena tego
konex
Kontakt:

HaHa pisze:a co do tej ramki Specialized P3 to gdzie to mozna nabyc ?? i jaka jest cena tego
W skiteamie stoi za 1300 około ale za 1100 można dorwać spokojnie ze sklepu.

Ostatnio nawet za 999 była na Allegro ze sztcą,zaciskiem i piastą QR20 NÓWKI ze sklepu :D

To jest świetna rama, jak masz możliwość dołożenia do niej troche to WARTO!
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

szkoda:), wiesz ramka jest praktycznie nowka, ale mam klopoty zdrowotne no ale skoro nie to nie :)

nie polecam napinacza boxguide... kiepsko spelnia swoje zadania. Lancuch dosc czesto mi na nim spada., do tego latwo sie gnie, ciezko sie go montuje, reguluje. Ogolnie drogie badziewie... :)
co do obreczy , goraco polecam Sun'y S-type 129 zeta za sztuke a u mnie spisywaly sie rewelacyjnie a rower bedzie troche lzejszy. Jak bys zmienil zdanie odezwij sie
gg;1663894
konex
Kontakt:

q[]-[]ta Na tym ride-zone są za około 100zł, bodajże 108

Boxguide daje rade, 90% uzytkowników chwali -wystarczy dobrze wyregulować. A w zasadzie oprócz pM-socho to nie ma konkurencyjnych napinaczy,wartych uwagi a produkty z sochaczewa mnie nie przekonuja jakos. Wybrałem boxguide-a bo mój rowr powinien jednak jako tako wygladac a napinacz pm-socho jest to niemal typowy country handmade
q[]-[]ta
Kontakt:

nie wiem nie orientuje sie w obecnych cenach :) ja kupilem za 140 zl na allegro [ 2004 model ] jakies 2 miechy temu, i nie jestem z niego zadowolony :/ Jest kilka konkurencyjnych... np uzywka rooxa ale czesc z was jest uprzedzona do uzywek...:/ wolalbym taka uzywke rooxa, wymienic lozyska i miec swiety spokoj.

a co do wygladu roweru... Ta skrzyneczka u gory z ostrym profilem sprawia ze rower wyglada fajnie?:P pschomo jest brzydkie, ale boxguide [2004] niewiele ladniejszy
konex
Kontakt:

q[]-[]taTa skrzyneczka u gory z ostrym profilem sprawia ze rower wyglada fajnie?:P pschomo jest brzydkie, ale boxguide [2004] niewiele ladniejszy

Ale Boxguide to nie kawał metalu przykręcony na techniczne śrubki ze sklepu "rzeczy metalowe: śrubki, gwoździe i pinezki" tylko ma jakiegoś stajla. Najładniejszy jest mój Boxguide 2005 :D
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Hmm jak bym skladal cos do 4x to byloby mega lekkie. ;]
Rama p3 albo p2. No moze agang.
Pike team.
Signle wide piasty z orzodu saint z tylu xt
szprychy dt
hample moga byc deorki 525 na malych tarczach
kiere lil sista jak juz ktos pisal msotek jakis lekki widzialem jakis tiogi taki malutki leciutki ;]:) siodlo fizyka jakies bo lekkie lekka sztyce.
Korba lx z jednym blatem i napinacz fsa taki z czterama rolakami (nie pamietam nazwy)lanuch juz przystane na ten xt i kasete xt przerzutke xt i manetke tez xt. Zastanowilbym sie tez na dualcontrolami ;]
opongi te tiogi xc co wyzej pisali ;]

Ktos pisal ze zepsul xtr w 15 minut. Widzisz ja swojego mialem 5 lat i sprzedalem i jezdzi dalej ;]
Ssij pento
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

1)ja bym wyrzucił piaste sh. z tyłu niewiem miałem 2 piasty sh. ipo 3-4 miesiącach do wyjenia..
2)kiera i mostek tez wydaje mi sie za ciezkie do 4x, kumpel ma x-up xl i mostek zoom starsznie odchudzony i to jest do 4x zajebiste bo lzejsze..
3)korba bym wstawił hussfelta..

reszta jak najbardziej przednia :)
Michał_14
Kontakt:

Post autor: Michał_14 »

Zvisuod kiedy opony holly roller sa do 4x?
Michał_14
Kontakt:

Post autor: Michał_14 »

Zvisuod kiedy opony holly roller sa do 4x?
konex
Kontakt:

maNS1 Ale przypuszczam,że nie miałeś XT-ka tylko Deore 525 albo 475 :P??
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

kola na maszynach, nie iem ile kosztuja piasty xt, ale w tej cenie napewno kupisz lekkie na maszynach, a ten XT to ma centerlock teraz, czy ty chcesz ta wersje na 6 srob?? centerlock lzejszy ale i tarcze inne. obrecz zamiast sungletracak rhynolite XL 32 otw. wazy 555 +- 20g. i szprychy zamiast czarnych chcamipinow srebrene competition( chyba ten model wyzszy) bo sa lzejsze .

hamulce ostatni statnio fajne poszly hope m1 za 600zl komplet160mm&185mm a tak to moze juicy 5???

ramki bym tej nie bral, jest ciezka, wolalbym a ganaga lub jb

pedaly jakies na maszynach

a korbe to wez sobie hollzfeller np 36-28 zebow i napinacz jakis do tego bez klatki - na 4x nigdzie nie uderzsz w kamienie

ewentualnie Xt na 2003 na octalinka i support tez ten xt i zapodaja jedna tarcze .

przzutka XT krotki wozek 2003, kaseta,lancuch XT, manetka XT dobrze by naped byl na 8 biegow ale manetke ciezko kupic na 8b iegow xt, ale mozna alivio wziac
????
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

HaHa pisze:Obrecze S-type 26
pozostał bym przy singe trackach, są lżejsze o 50g, do 4x wystarczająco mocne.
HaHa pisze:Kiera BadMama
Mostek Radiator Plus Elite
no coz nie polecam ns...kiere skrzywiłem prz pierwszej lepszej glebie...weź lepiej zestaw hussefelta mostek+kiera lżejszy, tańszy i na pewno mocniejszy
HaHa pisze:Oponki Tioga Factory 2.1
Tioga to syf jakich mało...wybij to sobie z głowy, tylko ale to tylko maxxisy...do 4x to albo larsen tt, holly roller...w ostateczności jakiś lekki high roller.
HaHa pisze:Stery DaBomb X10
Eee...bierz fsa the pig...
hample też coś nie naj. ale ujdzie...pamiętaj że kto hamuje ten przegrywa:D
mam nadzieję że Ci pomogłem...jak bym miał kase to sam bym to wybrał
pozdro.
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
konex
Kontakt:

FreeMan ramki bym tej nie bral, jest ciezka, wolalbym a ganaga lub jb

Ramka podobno dobrze aię prowadzi i sprawdza w DUalu/4X.
ALe też bym wybrał Prodigy, pogadaj z Chrabałem. Fajna ramka, jak umiesz jeździć. Lekka i wytrzymała.

Hample Juicy 5 to bardzo dobre hamulce, jak Cię stać to bierz. Nie są najlżejsze ale wystarczająco.
Jak już walczymy o masę to wybrałbym cos z Carbonem, Magi Plus.
Ale lejąc na wagę Deorki starczą.

Krakus_dh Larsenki TT - bardzo fajne oponki :)
HaHa
Kontakt:

tak tak z Pitbulla juz zrezygnowalem jednak troche ciezki teraz zastanawiam sie nad JB wydaje mi sie ze jest to dobra ramka i dosc tania opinie o tej ramce nie sa zle . I wtedy jak kupi tansza ramke bedze wiecej na inne zeczy :> Aha i z mostku i kiery chyba tez zrezygnuje jednak cos lzejszega ale tez bardzo wytrzymalego wezme tylko eszcze niewiem co moze cos doradzicie :)
q[]-[]ta
Kontakt:

race face , roox [ od 200 zl w gore ]
ODPOWIEDZ