Era vs Orange ???

Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

lizzard king
tylko jak nie wyciszysz to ci dzwoni dzwonek na cała klase i masz przypał nauczyciel ci zabiera telefon itp.... a jak masz wyciszony to wiesz ze ktos do ciebie dzwoni ale nie musisz odbierac
a twoja star ajak dzwoni do ciebie do szkoły zeby zapytac sie ciebie "kied bedziesz" tez jest głupia?? po to telefon jest chyba

"a jak ty uzywasz telefonu do wysylania faxow, robienia zdjec, pracowania na nim i smazenia kotletow, to sorry... "
tego zabardzi nie czaje.... wczesniej napisałem ze telefon sluzy do dzwonienia a nie do szpanowania....

tylko mistrzu umowy nei podpisuje sie na rok ale na 18 mies. alebo inaczej inie sodze ze ktos po 2 klatach bedzi epamietał dokładna date kupna telefonu.....
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Zychu-wawa
Kontakt:

lizzard king
nie bo idee kupił Orange francuska firma telekomunikacyjna......( a moze angielska???)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

Zychu-wawa wiedzialem panie magiku, ze nie znajdziesz innego mozliwego kruczka i bedziesz sie upieral o ten rok...

ale co na to poradzic ;0

a i jezeli orange jest francuskie to jakim cudem bedzie tansze?
Zychu-wawa
Kontakt:

lizzard king
ja po chociaz by roku nie pamietam daty podpisani umowy

"a i jezeli orange jest francuskie to jakim cudem bedzie tansze?"
CO?????? nie czaje
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

A ma ktos z was kome w sieci "Sami swoi" ?? dobre to jest ?
lizzard king
Kontakt:

Zychu-wawa jezu czlowieku, ty jakis nieprzytomny jestes?

widzac slaba masz pamiec, bo ja jestem w stanie bez zadnych przypominajek stwierdzic, ze wymiane mialem w grudniu...
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

ORANGE SKURWYSYNY I ZLODZIEJE!!!!!
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

Telefon mozna zmienic 3miesiace przed koncem umowy i tym samym podpisac umowe na kolejne 24miechy

idea tania hahahaha
po 3 latach miałem abonamet 25zł w tym 47zł na połaczenia i sms 1 minuta 70gr

na starcie w erze abonamet 40zł w tym 80min na połaczenia i sms 1 min 70gr

ciekawe co sie lepiej opłaca???
http://www.s-cam.pl/
lizzard king
Kontakt:

ja mam w plusie abonament 40 zl a rszte musze sprawdzic, bo sie tym jakos specjalnie nie interesowalem wczesniej
Zychu-wawa
Kontakt:

lizzard king
ja nie mam nawet pojecia i sie tym nie interesuje bo ia tak do mnie zadzwonia
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

nie wie ktos ile w erze kosztuje motorola v3 w abo. za 40 zł??
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

BOB-i na stronie ery bedzie pewnie regulamin , spr, powinny byc ceny podane

ja polecam plus jak ma sie jzu telefon - za 25 zl mam 50 minu za 45 jest 100 do wszystkich sieci , umowa na pol roku i mozliwosc przedluzenia
www.mm-foto.pl
lizzard king
Kontakt:

i pozniej bedzie:

pan zychu przycodzi do pracy:
szef mu mowi:

-przeciez pan tu juz nie pracuje
-yy jak to?
-to tylko w idei tak maja, ze dzwonia i mowia o wygasnieciu umowy
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Ehhh, miałem juz we wszystkich tych sieciach komreczke na abonament i nasuwaja mi sie takie oto spostrzezenia:
a)era duzy wybór telefonik,lecz niestety jak dla mnie nie pasowala mi zadna z ich ofert telefonów na abonament i ceny poalczen ktore byly drozsze w proownaniu do plusa i idei
b) nastepnie mialem pplusa,tu juz wybor telelfonow nie byl az taki mega duzy ale wystarczajacy aby cos fajnego kupic za ta zlotowke czy 50zł, tutaj neistety mam abrdzo nie mile wspomnienia z firmą gdyz ceny i abonamentu i rozmow byly znacznie wieksze niz jak spisywalem umowę,rachunki nie przychodzily na czas a potem mi jakies upomnienia rpzysylali ze nie zapalcone,ale jak to skoro ja rachunku nie otrzymalem,po roku zakonczylem z nimi wspolprace
c) teraz jestem w Idei badz orange 3 lata i jestem abrdzo zadowolony,wybor telelfonow jest,promocje są,dostaje duzo gratisow w psotaci minut przy takiej samej kwocie abonamentu,jako klient ktory juz dluzej tam jest minuty przechodza mi z miesiaca na miesiac ale nie tylko jeden w przod tylko nawet w 12 w przod,rachunki zawsze na czas,czytelne wszystko jest,informowanie o promocjach ktore moga mnie dotyczyc, jak dla mnie maja rowniez najlepszy system na karte POP. Ja bym brał ORANGE a i nigdy nie mailem problemów z siecią chodz na jednym juz zadupiu sie bylo.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

BOB-i w amobnamencie 80zł V3 kosztuje 99zł z ery ;p a w abonamencie za 40 to nie wiem
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

to prawda ze w plusie opłaca sie byc długo

starszy za 20zł ma 80 darmowych minut , do jednego numeru rozmowy za free( bez dopłacania do abonametu co miesiac) no i za minute płaci cos ponizej 70gr (ale nie znacznie)

co do zasiegu to idea miała najlepszy

pamietam jak kilka lat temu nad morzem ani plus ani era niemiały zasiegu a z idei dało sie normalnie gadac
teraz jest to samo tylko w innych regionach naszego kraju
http://www.s-cam.pl/
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Plusem ERY jest sprawdzony zajebisty zasięg wszędzie. Plus i Idea wymięka - sprawdzone w wielu miejscach.
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

Era - gdyby nie heyah byla by juz bankrutem i tak zaniedlugo bedzie wykupiona wiec moze cos zmieni sie na lepsze

Idea/orange - nie mialem doczynienia z ta siecia, ale z relacji znajomych nie polecam

Plus - jak najbardziej, mozna sobie tak abonamenty w rodzinie poustawiac ze kazdy dzowni do kazdego za 1min/1gr. ogolnie duzo ciekawych opcji
Ale moim zdaniem sie nie kieruj bo ojciec pracuje w Plusie wiec sie nasluchalem opini z pierwszej reki i mam troche spaczony poglad na ten temat:)

poczekaj do stycznia/lutego w tym okresie ma wjesc chyba juz 4 operator i wtedy wszystkie sieci beda musialy pojsc na ustepstwa i ceny spadna

pozdro
ODPOWIEDZ