haha... w kiere warto zainwestowac bo :) mialem na poczatku profile design dh niby zajebista ale zaczela sie giac, nie wiem co by bylo gdyby mi na hopie poscila...
Jak kupisz tansza rame to bedziesz mial na lepsza kiere , i hample
Powiedz mi jeszcze, czy ty zaczynasz jezdzic czy masz juz jakis experince?
nie wiem po co komu takie tarcze duze dla obciazenia jeszcze w 4x :| i korbe lx?- moze lepiej blackboox'a czy tam dartmoor bardzo sa wytrzymale do katowania i suport akis race face evolve fr/dh?? chyba ze lx jest lzzejsze to tak i oponki nie potrzebne takie duze wsyarcza gazzalodi lub nbx 2.3 cos zeby bylo lekiego bo tamte to bardziej do dh...
himan ns do 4x ? no moze suburban, chodz nawet od niego pitbull jest lżejszy bo wazy jesli sie nie myle 2,3 kg. Zresztą ns-y są bardziej pod street/dirt.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
HaHa - no przyznam ze nie cyztalem wszystkiego bo nie chcialo mi sie :P - tylko dalem swoja opinie pod topic;] Durf ale duncon jest zrypany i ma zle katy i napewno mniej wytrzyma!! wsumie to duncon jest spoko ale na 06 podobno sa super . a moze destroyer:D?
ja bym hample nadal obstawial deore bo wtedy wezmiesz center locka ktory lzejszy jest. A tarcze shimano nie sa zle. Kiere lil siste i mostek jakis lekki. 4x to znowuz nie jakis katunek. A pedaly napewno spd bym bral.
wez kup PRODIGY TAZZZ MAN F waga 490g a jak juz tak bardzo chcesz centerlocka to sainta WAGA 482 za 700 :( + przezutka saint/honeMIN 300 (nie oplaca sie) A NA PRZOD ROLLER DH215g/TAZZZ MAN F DH 210g i shimano 535 tarcze 160 spokojnie ci starcza