Siema potrzebuje jakis dobrych opon do DH ale raczej juz jakeis takie zawodnicze rozmjar gdziesz 2.50 albo 2.60 cos dobrego na bloto,kamienie ,korzenie i suche nawieszchnie bo zaczynam startowac w sezonie 2006 i potrzebuje jakies dobre oponki .
To jak potrzebujesz "zawodnicze oponki" to nie mow ze maja byc na :bloto,kamienie ,korzenie i suche nawieszchnie ,bo to raczej nie mozliwe. Kup przynajmniej dwa komplety: na suche nawierzchnie i na błoto/mokre. Napewno wybierzesz cos dobrego z oferty maxxisa.
ZAwsze polecałem maxxisa i tez go polecam ale od kilku dni jestem poe wrazeniem michelina lkupiłem zamątowałem do bika i inna jazdza tylko 1 oponka od 150zł... ale i tak za tą kase polecam !!!! pokazłem je tacie i tata poszedł do serwisu wypytałał sie o opony do auta... Polecili seryjne micheliny które kosztóją za sztuke coś pod 400zł i nassze autko jezdzi lepiej niz nasza terenówka na 4napęd... firma mowi sama za siebie naprawde polecam..
miałem tez nokiany nbx 2.5 fajne twade ale one trzymaja sie tlko na mokrej (wilgotnej) nawierzchni
Ja mam komplet Tiog factory dh 2.5 i na suchej powierzchni sie naprawde super trzymaja tylko sie szybko zjeżdżają ale na mokrym tez sie całkiem nieżle trzymają. Po spuszczeniu powietrza i na śniegu tez fajnie trzymają.
ziutek dh fr ja mam do sprzedania dwie zawodnicze opony michelin c24 2.5, uzywane tylko pare razy w gorach wiec sa w bdb stanie. opony sa mega, trzymaja sie swietnie na zjazdach, niestety musze je sprzedac bo musze splacic pewien dlug... jedna nowka kosztuje 199zl a ja oddam dwie za 200zl fotki sa na www.dhsklep.prv.pl pozdro:)
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
ja polecam maxxis high roller a tak wogule to jest dzial sprzetowania radze tam zajzec :P i czym sie roznia opony zawodnicze od jakis innych ?......... LOL
CiAnEkTak jak napisał Dj .. zawodnicze nie są tak uniwersalne.. często są lżejsze, szybciej się scierają ... np. takim maxxisem hl-em 40a jak będziesz jeździł po betonie to bardzo szybko opana się zetrze