Kiepski filmik, nie potrzebnie powtarzasz te same motywy, nudne to jest, nie potrzebne sa te ujecia gdzie Ci triki nie wychodza.
Mysle ze jakbys sie wiecej postaral, bylby lepszy filmik... pozdro
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
a wmv jest *******.... chujowa jakos, nie da sie tego wrzucic do jakiegos lepszego porgramu do edycji, jest od widnowsa.... i odpala sie tylko (chyba tylko) przez media playera
a 40 mb mpg by nie mial, jak bym muzyke skompreowal... jak chcesz moge ci wyslac mniejsza wersje :P o tej samej jakosci
ogolnie nie lubie windowsa, dlatego go nie mam i staram sie jak najmniej korzystac z jego "dobr" lol xP
skoro tylko w WMP Ci odtwarza to masz coś nie tak :P ( zainstaluj MP10Setup.exe ) - nie wiem czy to napewno dzięki temu ale u mnie wszystkie wmv odtwarzam sobie w AllPlayerze czy BestPlayerze :)
A jakość - nie jest wysoka, ale da się spokojnie obejrzeć, muzyka dosyć dobrze brzmi i rozmiar jest mały.
A za wersje Twojego filmu ze skompresowanym dźwiękiem dziękuje :) :P
Pzdr:)
sory ale jak dla mnie to film do dupy... cały czas robisz to samo b. spin 180, b.spin, 180 ile razy mozna to samo robić....????? a ujęcia na dircie też mi sie nie podobały bo co to za sztuka skakac z jednej na druga...? muza tez mi nie odpowiadała... jednym słowem... kiepski!
b]jalukasz[/b] masz racje za duzo dałem tych barspinów i 180-tek ;] skane Jesli chodzi o stronke to dopiero bede zaczynał programowanie w javie i flashu wieć cos się zmieni :D / Ogólnie jeżdze od maja więc za dużo się nie nauczyłem ale myśle, że za rok będzie lepiej ;)
popieram lizzarda, ze wmv jest z doopy i nie wypuszczajcie filmow w tym poronionym formacie. szczegolnie tak skonfigurowany wmv w jakim wychodzi wiekszosc filmow stad...
KuMiK - nie powiedzialbym :P