Dziewczyna i rower...:]
-
- Kontakt:
Ewelinka sluchajcie no chlopy kobieta zalozyla temat wydaje mi sie dla dziewczyn (Chciałam założyć forum dla dziewczyn abyśmy mogły wymieniać sie zdaniami na tematy zwiazane z roweram.) DLA DZIEWCZYN !! a wy jak osly sie tu wpier^%$# dajcie kobietom sobie pogadac niech maja ten swoj temat a wy boskie alvary zaczynacie robic z tego tematu rozmowki damsko -meskie :P
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
JESTEM HETEROSEKSUALNY UBÓSTWIAM MOJA KOBIETE
CO O TYM SADZICIE
"Nie jestem pewien prawdziwosci dat i wydarzen zawartych w tekscie ktory wkleilem ponizej"
II wiek - Święty Klemens z Aleksandrii pisał, "Każda kobieta powinna być przepełniona wstydem przez samo tylko myślenie, ze jest kobieta".
VI wiek - Chrześcijański filozof Boethius, pisał "Kobieta jest świątynią zbudowaną na bagnie". Na soborze w Macon biskupi głosowali nad problemem, czy kobiety mają dusze , Chrześcijański filozof Boethius, pisał "Kobieta jest świątynią zbudowana na bagnie".
VI wiek na soborze w Macon biskupi glosowali nad problemem, czy kobiety maja dusze,
X wiek Odo z Cluny głosił, ze "Obejmować kobietę to tak jak obejmować wór gnoju"
CO O TYM SADZICIE
"Nie jestem pewien prawdziwosci dat i wydarzen zawartych w tekscie ktory wkleilem ponizej"
II wiek - Święty Klemens z Aleksandrii pisał, "Każda kobieta powinna być przepełniona wstydem przez samo tylko myślenie, ze jest kobieta".
VI wiek - Chrześcijański filozof Boethius, pisał "Kobieta jest świątynią zbudowaną na bagnie". Na soborze w Macon biskupi głosowali nad problemem, czy kobiety mają dusze , Chrześcijański filozof Boethius, pisał "Kobieta jest świątynią zbudowana na bagnie".
VI wiek na soborze w Macon biskupi glosowali nad problemem, czy kobiety maja dusze,
X wiek Odo z Cluny głosił, ze "Obejmować kobietę to tak jak obejmować wór gnoju"
-
- Kontakt:
Dr@gstar2005 ach dziekuje Ja mieszkam w okolicyNowego Sacza Mam 16 lat. PaŁuLiNkAA ty jezdzisz? CiAnEkdziekuje jedyny który chciał zrozumiec mnie :) Klaudia hmm fajnie A jaki masz rowerek? Fajnie u mnie zadna dziewczyna nie jezdzi oprucz mnie (nie pisałam długo bo stwierdziłam ze nie ma sensu jak nie ma zadnych dziewczyn A tu sa:] acha chłopcy jak piszcie ale na tym forum ale nie besztajcie ludzi bo sie robi od was chora atmosfera a nie odemnie)
-
- Kontakt: