Dziewczyna i rower...:]
-
- Kontakt:
Moje zdanie: panienka + rower = shit
w sumie może i bylo bo oczym rozmawiac, ale kobita ma byc kobita, czyli ma być kobieca;) A wiekszosc dziewczyn/kobiet uprawiajacych dziezkie sporty wyglada jak kurwiszczały(nie obrazajac Pań na forum), chodzi głownie o te damskie czesci ciała;) A poza tym wydaje mi sie ze WIEKSZOSC(nie wszystkie) dziwczyn piszacych ze "fr rulez" to pozerki;) i tym sposobem czekają na adoracje i wyróznienie wśród mężczyzn. Moze sie myle(jesli tak to przepraszam Panie;)).
P.S: widze że moda na róż obraca sie w mode na niskie siodełka;)
P.S 2: to mnie teraz panny zjadą;(
w sumie może i bylo bo oczym rozmawiac, ale kobita ma byc kobita, czyli ma być kobieca;) A wiekszosc dziewczyn/kobiet uprawiajacych dziezkie sporty wyglada jak kurwiszczały(nie obrazajac Pań na forum), chodzi głownie o te damskie czesci ciała;) A poza tym wydaje mi sie ze WIEKSZOSC(nie wszystkie) dziwczyn piszacych ze "fr rulez" to pozerki;) i tym sposobem czekają na adoracje i wyróznienie wśród mężczyzn. Moze sie myle(jesli tak to przepraszam Panie;)).
P.S: widze że moda na róż obraca sie w mode na niskie siodełka;)
P.S 2: to mnie teraz panny zjadą;(
1)katharsis666 nie zjade Cie, bo racje masz. w wiekszosci.
2) zwykle owszem,jest tak,ze dziewczyna jest niekobieca,ale ja osobiscie sie za taka nie uwazam nei nei nie:P
3) denerwuje mnei, ze coraz wiecej dziewczyn "interesuje się" tym. co sie w praktyce sprowadza do gledzenia na takim forum;). uwielbiam te dhzonskie wojny kobieta-mezczyzna. moze czas juz to skonczyc?
4) ile z was tak naprawde jezdzi hm?
5) mozecie mnie rowniez zjechac:D, nie przeszkadza mi to, bo mam juz dosyc tych ciaglych glupich, bezsensownych, zalosnych sporow, rozmow na temat dziewczyna- rower. chcecie rower - ok, ale czy musicie to tak podkreslac przy kazdej okazji? Na rower a nie...:P!
6) ja juz tego wytrzymac nei moge .
7) a Ty katharsis666 nie uogolniaj:P. ale:>. nareszcie ktos to powiedzial, wiec dzieki wdzeczna jestem :)
2) zwykle owszem,jest tak,ze dziewczyna jest niekobieca,ale ja osobiscie sie za taka nie uwazam nei nei nie:P
3) denerwuje mnei, ze coraz wiecej dziewczyn "interesuje się" tym. co sie w praktyce sprowadza do gledzenia na takim forum;). uwielbiam te dhzonskie wojny kobieta-mezczyzna. moze czas juz to skonczyc?
4) ile z was tak naprawde jezdzi hm?
5) mozecie mnie rowniez zjechac:D, nie przeszkadza mi to, bo mam juz dosyc tych ciaglych glupich, bezsensownych, zalosnych sporow, rozmow na temat dziewczyna- rower. chcecie rower - ok, ale czy musicie to tak podkreslac przy kazdej okazji? Na rower a nie...:P!
6) ja juz tego wytrzymac nei moge .
7) a Ty katharsis666 nie uogolniaj:P. ale:>. nareszcie ktos to powiedzial, wiec dzieki wdzeczna jestem :)
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
-
- Kontakt:
lyraczy ty czytac nie umiesz ;[ Pisze ze chciałam pogadac z laskami a nie z płcia przeciwna..:/ a ze oni pisza to nie moja juz wina;] (a ciebie czemu to denerwuje ze laski jezdza?jestes przecierz laska Co zazdrosc cie zrzera ze jezdzic lepiej od ciebie moga haha Jezdzisz tylko dla tego ze laski w twojej okolicy nie jezdza i sie wyrózniasz chcesz byc w centrum uwagi)(ja taka nie jestem chodz tak pewnie myslicie ja bym chciała zeby laski jezdził bo z chłopakami sie czasmi nie da pojezdzic)toty im dupe lizesz a nie ja. ty piszesz ze sie z nimi zgadzasz i piszesz ze jestes kobieca i myslisz ze na ciebie poleca Ja nie popieram zdania mezczyzn. Mam to gdzies co oni mysla czy jestem kobieca czy nie haha POWIEDZCIE CZEMU LASKA I ROWER TO SHIT ??? ja nie widze nic złego w tym ze laski chca jezdzic to całkiem normalne... (co jak jestem dziwczyna to mam nic z zycia nie miec tylko zebym dupy najlepiej dawała i to wam starczy tacy jesteście) To jest moje zdanie :-) mam to gdzies czy mnie zjedziecie i tak bede jezdzic nie dla kogos tylko dla siebie... Acha ja nie podkreslam rower + dziewczyna chciałam to nawet skaczyc ale sie nie da bo na kazdym forum wynika spor wiec nie miejce pretensji tylko np skonczcie odpisywac jak myslicie ze to jest durny temat...:/
Ewelinkamoja droga:P
ja przyznaje komus racje wtedy kiedy uważam, że ją ma, a nie obchodzi mnie jakiej jest plci, nie bede bronic dziewczyn tylko dlatego, ze sama nią jestem:)
Moi bikerzy sa dla mnie jak rodzina, są wspanialymi przyjaciółmi i "nie myślę, że na mnie polecą"
a nie lepiej byc soba po prostu?
i tu cytujac kogos spytam sie;p: az tak Ci obojetne czy sie zabijesz?
czyli nawet jesli maja racje to im jej nie przyznasz?
No ja MYSLE ŻE POLECĄ,bo jak nie to... to zobacza;p. po to się przecież wzięłam za rower, tylko z tego jednego najwazniejszego powodu:D.
A to, że zabieraja glos faceci to bylo takie trudne do przewidzenia? Jak sama wiesz wiekszosc tu jest facetow:P.
Ale Cie podziwiam,że jezdzisz dla siebie, bo przecież ja sie tylko lansuje po miescie;P (i liczę, że na mnei poleca:>)
przepraszam, że taka wredna jestem, ale zly dzien mialam;p. Ewelinka :* na zgode . Przecież wiem, ze też to kochasz:>.
O co my sie klocimy?!
ja przyznaje komus racje wtedy kiedy uważam, że ją ma, a nie obchodzi mnie jakiej jest plci, nie bede bronic dziewczyn tylko dlatego, ze sama nią jestem:)
Moi bikerzy sa dla mnie jak rodzina, są wspanialymi przyjaciółmi i "nie myślę, że na mnie polecą"
Ewelinka pisze: ACHA WOLE BYĆ POOBDZIERANA DZIEWCZYNA JAK PUSTA PANIUSIA Z KTÓRA MOZNA POGADAC TYLKO NA TEMAT KOSMETYKÓW I CIUCHÓW
a nie lepiej byc soba po prostu?
Ewelinka pisze: jeżdże ale moja mama sie na to nie zgadza. Wsumie mam to w dupie co ona mówi już bo i tak bede jeździć.. Nawet teraz jeżdze najwyzej sie zabije...:P Acha a nie jeżdze przez chopaka tylko przez to ze to lubie...nawete można powiedzieć ze kocham...:] Wkońcu jakaś dziewczyna weszła na to forum...<jupi> Basiu zgadzam sie z toba PODZIEL SIE ZNAMI TYM CO MYŚLISZ :] HEHHEEEE ja tez mam rekawiczki...:p
i tu cytujac kogos spytam sie;p: az tak Ci obojetne czy sie zabijesz?
Ewelinka pisze:toty im dupe lizesz a nie ja. ty piszesz ze sie z nimi zgadzasz i piszesz ze jestes kobieca i myslisz ze na ciebie poleca Ja nie popieram zdania mezczyzn. Mam to gdzies co oni mysla czy jestem kobieca czy nie haha
czyli nawet jesli maja racje to im jej nie przyznasz?
No ja MYSLE ŻE POLECĄ,bo jak nie to... to zobacza;p. po to się przecież wzięłam za rower, tylko z tego jednego najwazniejszego powodu:D.
A to, że zabieraja glos faceci to bylo takie trudne do przewidzenia? Jak sama wiesz wiekszosc tu jest facetow:P.
Ale Cie podziwiam,że jezdzisz dla siebie, bo przecież ja sie tylko lansuje po miescie;P (i liczę, że na mnei poleca:>)
przepraszam, że taka wredna jestem, ale zly dzien mialam;p. Ewelinka :* na zgode . Przecież wiem, ze też to kochasz:>.
O co my sie klocimy?!
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
lyra sorrki ale mnie poniosło ale denerwuje mnie teksty chłopaków ze dziewczyna nie jest seksowna jak jezdzi na rowerze:/ co ma seksownosc do roweru Albo ze jaska jezdzaca musi byc brzydka ;/ A byc kobieca co to oznacza nie ma porzeciez na to recepty:) Przepraszam za moja ostatnio wypowiedz ale naprawde denerwuje mnie to ze chłopcy nie moga tego pojac ze jezdze nie dla szpanu tylko dla tego ze to daje mi satystfakcje...
-
- Kontakt:
Wiecie myslcie sobie co chcecie ale wolał bym mieć średnią dziewczynę z którą pośmigał bym na Dircie jak i na Streecie niż Super Laskę która poza kosmetykami i Bravo niewidzi świata. A skąd wiecie że Ewelinka nie jest super??? A może jest ?? Mogła byś wysłać mi jakąś fote????. Mój mail pp_iotrek@interia.pl
..... a ja myslalem ze tylko faceci sie tak zrą na forum...jak widac babki tez ;]no, moze nie tyle zra co 'zarliwie dyskutuja' :P... proponuje, aby jakis mod zamknal ten temat, bo od 2 stron bluzgi sie przeplataja z powtorzonymi juz przez kogos wwcesniej trafnymi uwagami...
a co do mojego zdania... rowniez nie pochwalam ( ale nie zabraniam ) tego ze panny biora sie za ten sport...jakby to powiedziec, jak facet sie rozjebie i bedzie mial kaszane z ryja nogi i reki to malo kto zauwazy :D...albo inaczej malo kto sie przejmie... a takiej zmasakrowanej panny po glebie chociazby z otarciami na skroniach/czole/ brodzie to bardzo by mi bylo szkoda ;]... o pokiereszowanych nogach od pinow juz nie wspominajac ( bo u facetow to normalka...az pewnego razu kazdy madrzeje i kupuje glebochrony :D )
czy malo kobiece chlopczyce sie za to chwytaja ??..... nie sadze, kazdy robi to co lubi, mozna caly dzien sie malowac, siedziec w sklepie i wisiec nas telefonie/pisaniu smsow z plotkami , mozna jezdzic na rowerze. :-)
a co do mojego zdania... rowniez nie pochwalam ( ale nie zabraniam ) tego ze panny biora sie za ten sport...jakby to powiedziec, jak facet sie rozjebie i bedzie mial kaszane z ryja nogi i reki to malo kto zauwazy :D...albo inaczej malo kto sie przejmie... a takiej zmasakrowanej panny po glebie chociazby z otarciami na skroniach/czole/ brodzie to bardzo by mi bylo szkoda ;]... o pokiereszowanych nogach od pinow juz nie wspominajac ( bo u facetow to normalka...az pewnego razu kazdy madrzeje i kupuje glebochrony :D )
czy malo kobiece chlopczyce sie za to chwytaja ??..... nie sadze, kazdy robi to co lubi, mozna caly dzien sie malowac, siedziec w sklepie i wisiec nas telefonie/pisaniu smsow z plotkami , mozna jezdzic na rowerze. :-)
ten koleś pode mną to ***** :D:D
Cszyvy pisze:a mi sie nie podobaja dziewczyny ktore chca byc 'hardcorowe' i latac na bajku, po prostu to nie pasuje do nich... moge i byc nietolerancyjny, moge byc teraz uwazany za meska szowinistyczna swinie... i naprawde mam to w dupie :P
popieram ;]
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3