Ankieta - 3 pytania - wpisz sie!
Ankieta - 3 pytania - wpisz sie!
potrzebuje zbioru dosc dowolnych danych aby zrobic z tego funkcje i bawic sie potem w jej modelowanie [ tak wiem, glupia szkola ]. w zwiazku z tym prosze was o wypisanie 3 rzeczy:
1. wysokosc bunny hopa w cm [ okolo, ile napiszecie tyle umieszcze ]
2. skok widelca w mm [ jak sztywny to wiadomo - 0 ]
3. ile czasu cwiczycie - to pewnie najciezsza sprawa ale sprobujcie podac w miesiacach.
jesli by ktos mial ochote to prosze o podanie amorka i ewentualnie jeszcze jakichs rzeczy ktore wydaja wam sie istotne przy sprawdzaniu zaleznosci wysokosci banego od skoku widelca [ np czy na fullu czy sztywnym]
z gory dzieki za wspolprace!
1. wysokosc bunny hopa w cm [ okolo, ile napiszecie tyle umieszcze ]
2. skok widelca w mm [ jak sztywny to wiadomo - 0 ]
3. ile czasu cwiczycie - to pewnie najciezsza sprawa ale sprobujcie podac w miesiacach.
jesli by ktos mial ochote to prosze o podanie amorka i ewentualnie jeszcze jakichs rzeczy ktore wydaja wam sie istotne przy sprawdzaniu zaleznosci wysokosci banego od skoku widelca [ np czy na fullu czy sztywnym]
z gory dzieki za wspolprace!
moze jeszcze od szerokosci kierownicy bo to ponoc ma duze znaczenie... i wagi roweru... i wielu innych rzeczy
znam osoby co jezdza tyle samo i maja zdecydowanie rozne wysokosci bunnego przy takim samym sprzecie badz taka sama wysokosc przy zdecydowanie innym. wiec nie ma sensu tego badac moim zdaniem
znam osoby co jezdza tyle samo i maja zdecydowanie rozne wysokosci bunnego przy takim samym sprzecie badz taka sama wysokosc przy zdecydowanie innym. wiec nie ma sensu tego badac moim zdaniem
-
- Kontakt:
Bunny hop, to przeskok przez przeszkode nie dotykajac jej, np. barjerka
1. 73cm
2. 100mm
3. ok 24miechy
teraz mam sztywny widelec i sie przyzwyczajam, a i w zime mi sie gorzej robi bunnego, ale 65cm przeskocze.
Ja uwarzam ze im nizej kiera i dluzszy mostek( ale bez przesady ) to wyzej bunnego mozna zrobic, ale jednoczesnie o wiele trudniej.
Amor dobry to wybija i latwiej wskoczyc, waga roweru ma tu bardzo duze znaczenie
1. 73cm
2. 100mm
3. ok 24miechy
teraz mam sztywny widelec i sie przyzwyczajam, a i w zime mi sie gorzej robi bunnego, ale 65cm przeskocze.
Ja uwarzam ze im nizej kiera i dluzszy mostek( ale bez przesady ) to wyzej bunnego mozna zrobic, ale jednoczesnie o wiele trudniej.
Amor dobry to wybija i latwiej wskoczyc, waga roweru ma tu bardzo duze znaczenie
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: