Brenna ! Oragnizujemy wyjazdy FR !

lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

potraktujcie to jak wieksza ustawke
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

LinksFR => wydaje mi sie, ze masz racje, ale ja traktuje ten wyjazd w kategoriach "oficjalnych", bo tak przedstawil to Kubus. Gdyby byla to "wieksza ustawka", to na cholere wyznaczalby on kupe ograniczen i nakazow? W takim przypadku kazdy odpowiada za wlasne bezpieczenstwo.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a tu Ty chcesz odpowiadac za innych?koles do tego trzeba miec odpowiednie papiery,a nie tak hop siup...a jak jeszcze tam sam nawet nie byles,to sory...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Bigmac
Kontakt:

Post autor: Bigmac »

po
1primo mieszkam blisko i mogę coś nie coś powiedzieć :)
2primo wyciągu nie ma letniego żadnego :)
3primo nie ma tam ciekawych tras(o ile wogóle są :/)
a z medycyną to cholera ich tam wie co mają, pewnie dobiją i do dołu, albo do zamrażarki i jak są imprezy to na grilla :P i mieszkają tam dziwni ludzie

Serio tam chcesz jechać?? tam jedynie na xc można pojechać, chyba że się wam chce rowery wyprowadzać :]

bo to by było na tyle, tak troche anty reklama co???
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
Bigmac
Kontakt:

Post autor: Bigmac »

aaaaa i pociągi tam nie jeżdżą zapomniałem dodać :)
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

dokaldnie tu nie chodzi o to aby kubus moglk cois na tym zarobic czy cos takiego.... zobaczcie ze nop "FR MASA KRYTYCZNA W TARNOWSKICH GORACH" jest odrganizowana przez analane na tych samych zasadach co probuje zrogranizowac kubus...

tutaj liczy sie dobra zabawa, poznac nowych ludzi nauczyc sie czegos nowego od innych a poprostu gdzie mozna sie najlepeij zabwic w dh jak nie w gorach dlatego am byc to organizowane tam...

wydaje mi sie organizowanie busa bez sensu

oczywiscie mysle ze brenna jest kiepskim pomyslem a jezeli chce ktos sie pobawic w FR to ja preferuje zakopane (to tez zalezy jak kto interpretuje pojecie FR) a jak dh to szczyrk wierchomla myslenice itp:]

osobiscie nie bral bym odpowiedzialnoscie za taka zgraje psycholi gdyz jak ktos wczesniej wspomnial jakis "bachor" <18 (sam sie do neich zaliczam)zrobi sobie ala to rodzice moga cie ciagnac po sadach wiec uwazam ze kazdy jezdzi na wlasna odpowiedzialnosc, a przecierz przy tyakiej jezdzie kask, ochraniacze, rekawice to podstawa

tyle odemnie

... i pamietajcie 3majcie sie ramy to sie nei posramy !!! :D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
KubuŚ-PunX DH
Kontakt:

Post autor: KubuŚ-PunX DH »

no widze że ktos zaczaił to o co mi chodziło bo dla niektórych to abstrakcja zrobić cos ala " Masa Krytyczna" zebrać sie poprostu w jednym miejscu i tak ja napisali to R_O_S_A , lizzard king o to chodzi ! a organizacja poto zeby niebyło chosu potem !
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A 50zl to kazdy ma MIEC rozumiem, a nie tobie zaplacic?

Tak mi sie wydaje, to inna sprawa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
donic
Kontakt:

Post autor: donic »

z brennej jest blisko do szczyrku wiec nie az tak zle :]]
fuck the house music!

! death to vinyl !
KubuŚ-PunX DH
Kontakt:

Post autor: KubuŚ-PunX DH »

MaxDamageDA

Tak !! przecież za cos musi kupić sobie bilet :) na pociąg i puźniejsze ewntualne wydatki :) organizowałem jusz kilka większych masówek z kolegami ( głównie spotkania ASG ) więc wiem z doswiadczenia ze lepiej mieć to jakoś zorganzowane :) Pzdr.
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
ODPOWIEDZ