Brenna ! Oragnizujemy wyjazdy FR !
-
- Kontakt:
po
1primo mieszkam blisko i mogę coś nie coś powiedzieć :)
2primo wyciągu nie ma letniego żadnego :)
3primo nie ma tam ciekawych tras(o ile wogóle są :/)
a z medycyną to cholera ich tam wie co mają, pewnie dobiją i do dołu, albo do zamrażarki i jak są imprezy to na grilla :P i mieszkają tam dziwni ludzie
Serio tam chcesz jechać?? tam jedynie na xc można pojechać, chyba że się wam chce rowery wyprowadzać :]
bo to by było na tyle, tak troche anty reklama co???
1primo mieszkam blisko i mogę coś nie coś powiedzieć :)
2primo wyciągu nie ma letniego żadnego :)
3primo nie ma tam ciekawych tras(o ile wogóle są :/)
a z medycyną to cholera ich tam wie co mają, pewnie dobiją i do dołu, albo do zamrażarki i jak są imprezy to na grilla :P i mieszkają tam dziwni ludzie
Serio tam chcesz jechać?? tam jedynie na xc można pojechać, chyba że się wam chce rowery wyprowadzać :]
bo to by było na tyle, tak troche anty reklama co???
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
dokaldnie tu nie chodzi o to aby kubus moglk cois na tym zarobic czy cos takiego.... zobaczcie ze nop "FR MASA KRYTYCZNA W TARNOWSKICH GORACH" jest odrganizowana przez analane na tych samych zasadach co probuje zrogranizowac kubus...
tutaj liczy sie dobra zabawa, poznac nowych ludzi nauczyc sie czegos nowego od innych a poprostu gdzie mozna sie najlepeij zabwic w dh jak nie w gorach dlatego am byc to organizowane tam...
wydaje mi sie organizowanie busa bez sensu
oczywiscie mysle ze brenna jest kiepskim pomyslem a jezeli chce ktos sie pobawic w FR to ja preferuje zakopane (to tez zalezy jak kto interpretuje pojecie FR) a jak dh to szczyrk wierchomla myslenice itp:]
osobiscie nie bral bym odpowiedzialnoscie za taka zgraje psycholi gdyz jak ktos wczesniej wspomnial jakis "bachor" <18 (sam sie do neich zaliczam)zrobi sobie ala to rodzice moga cie ciagnac po sadach wiec uwazam ze kazdy jezdzi na wlasna odpowiedzialnosc, a przecierz przy tyakiej jezdzie kask, ochraniacze, rekawice to podstawa
tyle odemnie
... i pamietajcie 3majcie sie ramy to sie nei posramy !!! :D
tutaj liczy sie dobra zabawa, poznac nowych ludzi nauczyc sie czegos nowego od innych a poprostu gdzie mozna sie najlepeij zabwic w dh jak nie w gorach dlatego am byc to organizowane tam...
wydaje mi sie organizowanie busa bez sensu
oczywiscie mysle ze brenna jest kiepskim pomyslem a jezeli chce ktos sie pobawic w FR to ja preferuje zakopane (to tez zalezy jak kto interpretuje pojecie FR) a jak dh to szczyrk wierchomla myslenice itp:]
osobiscie nie bral bym odpowiedzialnoscie za taka zgraje psycholi gdyz jak ktos wczesniej wspomnial jakis "bachor" <18 (sam sie do neich zaliczam)zrobi sobie ala to rodzice moga cie ciagnac po sadach wiec uwazam ze kazdy jezdzi na wlasna odpowiedzialnosc, a przecierz przy tyakiej jezdzie kask, ochraniacze, rekawice to podstawa
tyle odemnie
... i pamietajcie 3majcie sie ramy to sie nei posramy !!! :D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
no widze że ktos zaczaił to o co mi chodziło bo dla niektórych to abstrakcja zrobić cos ala " Masa Krytyczna" zebrać sie poprostu w jednym miejscu i tak ja napisali to R_O_S_A , lizzard king o to chodzi ! a organizacja poto zeby niebyło chosu potem !
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MaxDamageDA
Tak !! przecież za cos musi kupić sobie bilet :) na pociąg i puźniejsze ewntualne wydatki :) organizowałem jusz kilka większych masówek z kolegami ( głównie spotkania ASG ) więc wiem z doswiadczenia ze lepiej mieć to jakoś zorganzowane :) Pzdr.
Tak !! przecież za cos musi kupić sobie bilet :) na pociąg i puźniejsze ewntualne wydatki :) organizowałem jusz kilka większych masówek z kolegami ( głównie spotkania ASG ) więc wiem z doswiadczenia ze lepiej mieć to jakoś zorganzowane :) Pzdr.
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
www.ncb.com.pl