hm... co marnuje zycie?

Kid
Kontakt:

hm... co marnuje zycie?

Post autor: Kid »

duuuzy offtopic... adresowany jest przede wszystkim do zwolennikow lekkich lub/i ciezkich dragow...

sprawdzcie sobie to...

http://www13.patrz.pl/upload/aud/3793.mp3

dlugie to jest, jednak bardzo ciekawe. przynajmniej moim zdaniem.

zastanawiam sie,ile osob uzna to co ten typek mowi za scieme... za nieprawde.

to nie jest zaden kawalek muzyczny,tylko wypowiedz jednego czlowieka. naprawde warto przesluchac od poczatku do konca. jesli nie macie czasu,to chociaz "ratami"

pozdr.
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

"zastanawiam sie,ile osob uzna to co ten typek mowi za scieme... za nieprawde."

tu mi chodzilo o to,ze ciezko jest uwierzyc w to co on mowi,szczegolnie,ze wiekszosc z nas nie ma do czynienia tak bardzo z takimi ludzmi...

ja podchodze do tego tak... skoro 60% tego co on mowi zgadza sie z rzeczywistoscia,to te 40% o ktorych ja niestety nie mam pojecia [informacje z zycia wziete i na temat narkotykow,skladu,produkcji etc.] tez jest za pewne prawda.
thugrider@wp.pl
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

wysluchalem z checia, kupe smichu przy tym mialem bo przykaldy fajne dawal :) troche racji mial, troche przesadzal. ale oczywiscie moral ogolnie jest taki, ze jak nie bedziesz bral to nie ma szansy, zeby ci zaszkodzilo... w przeciwnym razie jakas tam jest zawsze
ale wysluchac polecam bo mozna niezle sie posmiac :P
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

koles madrze gada... i mial racje mowiac, ze z tego nei da sie wyjsc do konca, skoro mysli ze Magik byl z Kalibra...
przyklady niektore naprawde smieszne, ale patrzac z drugiej strony to chyba nikt by nie chcial zeby tak bylo z nim....
luk4szm
P@TT
Kontakt:

Post autor: P@TT »

Ja mysle ze ten koles sammial niezly przypal z dragami albo sam sie zawiesil po grzybkach, wtpie zeby znal wszytskich cpunow, a pozatym to jest do jakiejs mlodziezy na sali mi sie wydaje ze to jest pierdolenie kolesia ktory sie naczytal jakichs gazet a po ziele sie nic nie schizuje pierdolenie jak dla mnie. Prawda jest taka ze jak masz spieta atmosfere i spietych znjomych tosi enie powinno cpac bo wtedy to nie sluzy temu czemu ma sluzyc. Jak siedzisz w gronie luznych kumpli to spoko a nie na miscie wsrod cpunow a zreszta ilu jest kolesi ktorzy pala pija wdupiaja itp i zyja. Wiadomo nie wolno przsadzic a koles jak dla mnie pierdoli glupoty. Co by bylo z holandia jkby to byla prawda, poprostu juz by nie bylo holandi bo tam wszyscy by poumierali na jakisc schizy.PIEREDOLENIE
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

Kid pisze:adresowany jest przede wszystkim do zwolennikow lekkich lub/i ciezkich dragow...
a ja myslelem ze to jest o dragstarach:D
back in da game...
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

hehehe koleś sie nakręcił jakby sobie w kabel dał albo cracka przypalił,ostro nawija...mógłby łysym grzebienie sprzedawać:D ale niewierze że znał tak dobrze tylu ludzi swego pokroju,widać że sam ma wybujałą fantazję:))najlepiej jak opowiadał o bin ladenie i afganistanie,kupa śmiechu ale zapodał też mroczne przykłady brania ścierwa zupełnie jak w filmie Ślepe tory-The Trainspotting
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

kurwa chcialem kiedys spróbowac... ale pierdole to... przemówił mi ten kiszony ogór do głowy.
back in da game...
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

NARKOTYKOM MÓWIMY NIE!

spidy
extazy
hera
koka
trawa
grzyby
nawet paierosy

NIE!

na alkochol przymykamy oczy ;)
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

oczywiście jeżeli jestes pełnoletni!!!
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

O k u r w a rzeznia,
Dobrze ze mnie na to scierwo nie stac, tylko z tego moge sie cieszyc...
Na szczescie kilka lat temu zmnienilem swoje srodowisko, tak to jest jak sie mieszka na osiedlach.
I sie ciesze ze moge jezdzic rowerem i duzo mam wrazen z tego.
Takie zycie, kazdy chce czym zaszpanowac i sie popisac i dorownac innemu...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Zycie qrwa, zycie.

Tez znam kilka osob z pl "showbiznesu"... i to samo mowia, takich rzeczy sie nasluchalem, ze mi sie wierzyc nie chcialo i chodzi tu o sex, dragi, machloje, lapowy i kupe innych rzeczy.

Tragedia po prostu , tragedia.

Nigdy bym nie zamienil swojego zycia na takie, nie wazne ile moglbym zarobic.

Jaaaaaaaa pierrrrrrdole , slucham tego juz prawie do konca, no potwierdza sie tylko to czego sluchalem.

Juz dawno dawno mi mowili ze w amfie sa trutki na szczury, nie wiedzilaem w to...

:(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

MAFIOISO swieta racja! :P
http://miniurl.pl/12397
CiAnEk
Kontakt:

Post autor: CiAnEk »

mi wystarczy ze widze mojego kumpla i mi sie juz odechcialo :P
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ech jointy nic nie robia i napewno od jointow nie ma schizy ani nic :) chyba ze ktos nie umie palic ... bo nawet palic trzeba umiec z glowa ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

" kupa w waflu z bitą śmietaną:D "zjarany mózg ...
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

P@TT
przez caly czas gadal, ze bral przez prawie 20 lat, wiec to Ty sie musiales zawiesic sluchajac jego...

smiesza mnie ci, ktorzy mysla, ze trawka nie ryje mozgu... osobiscie znam wielu ludzi, ktorzy po roku, dwoch palenia blantow nie maja kontaktu ze swiatem... pytam sie ich o godzine, wyciagaja zegarki i zapominaja co mieli zrobic...

tak jak powiedzial Zielony... zycie na osiedlu nie jest takie kolorowe jak sie moze wydawac
luk4szm
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

hhmmm

tak jak ktos kiedys powiedzial bardzo madre slowa : Jointy sa dla ludzi ale nie dla debili

chodzi o psychike bo znam ludzi ktorzy od 5 lat jaraja od czasu do czasu dla relaksu i nawet nie tkna innych hujostw i znam tez matolow ktorzy po kilku blantach zaczeli szukac mocniejszych wrazen :/

jak powiedzial arni s. : wszystko zaczyna sie w glowie

sam kiedys troche jaralem ale przestalem bo doszedlem do wniosku ze za duzo kasy na to idzie a bania po vodce i tak lepsza poza tym poprostu doroslem zrozumialem pare rzeczy moje poglady skierowaly sie ku prawicy wiec nie uznaje zadnych dragow

skoro juz tyle napisalem to opisze historie jedna ktora slyszalem od wielu wielu osob ponoc autentuk i chyba bylo o tym na necie

Chlopaki z NH fecili sobie po czym weszli na dach jednego z blokow owineli dwoch z nich w przescieradla napisali ,,misja na marsa'' i ot tak zrzucili

kiedy policja wchodzila na dach to juz trzeci byl owiniety z napisem ,,misja ratunkowa''
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
CiAnEk
Kontakt:

Post autor: CiAnEk »

Nie jedliscie KUPY ?! hahahahahha ten gosc momentami mnie rozwalal :D
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
ODPOWIEDZ