Obóz DH Wierchomla
"
Wiec:
1) Impreza dla dzieci i mlodszej mlodziezy, ktora ma jeszcze ochote bawic sie z dziecmi
2) Skura robi laske, ze bierze starsze osoby
3) Osoby >18 lat w wiekszosci nie lubia szalec na bikach i nie potrafia dobrze sie bawic
"
jaki cep ......... x]]]]]]]]
weź idz koles na amidze pykac albo potrenuj interpretacje txt pisanych.
Wiec:
1) Impreza dla dzieci i mlodszej mlodziezy, ktora ma jeszcze ochote bawic sie z dziecmi
2) Skura robi laske, ze bierze starsze osoby
3) Osoby >18 lat w wiekszosci nie lubia szalec na bikach i nie potrafia dobrze sie bawic
"
jaki cep ......... x]]]]]]]]
weź idz koles na amidze pykac albo potrenuj interpretacje txt pisanych.
"zaproponujesz mi swoja interpretacje, ktora niewatpliwie bedzie szczytem elokwencji i dobrego smaku?" ...... mueheh zresztą jak zwykle :]
"Skura robi laske, ze bierze starsze osoby" nie robi łaski (zeby nie bylo ze laski:]) tylko jezeli grupa docelwa sa lolki w wieku 12-18 lat to raczej trudno zeby osoba w wieku np. 24 lat bawila sie z nimi czy tez znizala swoj poziom do mlodszego osobnika.
"3) Osoby >18 lat w wiekszosci nie lubia szalec na bikach i nie potrafia dobrze sie bawic" tego nie musze komentowac.. :]]
"Skura robi laske, ze bierze starsze osoby" nie robi łaski (zeby nie bylo ze laski:]) tylko jezeli grupa docelwa sa lolki w wieku 12-18 lat to raczej trudno zeby osoba w wieku np. 24 lat bawila sie z nimi czy tez znizala swoj poziom do mlodszego osobnika.
"3) Osoby >18 lat w wiekszosci nie lubia szalec na bikach i nie potrafia dobrze sie bawic" tego nie musze komentowac.. :]]
Rownie dobrze mozna powiedziec, ze trudno, zeby 18-latek, ktory zaczyna juz myslec o maturze, studiach i wlasnym samochodzie, dobrze sie bawil z 12-latkiem, ktoremu dopiero niedawno znudzily sie pokemony i zaczyna myslec, jak to bedzie w gimnazjum.cyc pisze:"Skura robi laske, ze bierze starsze osoby" nie robi łaski (zeby nie bylo ze laski:]) tylko jezeli grupa docelwa sa lolki w wieku 12-18 lat to raczej trudno zeby osoba w wieku np. 24 lat bawila sie z nimi czy tez znizala swoj poziom do mlodszego osobnika.
Nie musialem byc na tym obozie, zeby wiedziec, ze wsrod obozowiczow tworza sie grupy, co jest oczywiste i zreszta przyznawane przez organizatorow. Ale coz, grupa starszych nie zostala przewidziana, i dlatego nie jest to oboz dla mnie, na co wskazywal moj pierwszy post.
Moze jednak powinienes? A moze nie jestes w stanie? Bo fakt jest taki, ze najpierw Skura napisal, ze bierze starszych tylko w wyjatkowych okolicznosciach, a zaraz pozniej komentuje to (nawias do tego samego zdania), ze "chodzi o to by były tam osoby które chcą poszaleć na bikach, dobrze się zabawić ogólnie dla fajnej atmosfery".cyc pisze:"3) Osoby >18 lat w wiekszosci nie lubia szalec na bikach i nie potrafia dobrze sie bawic" tego nie musze komentowac.. :]]
Nie ukrywam, ze moje 3 komentarze byly przerysowane, co zreszta bylo widoczne. Ty chyba potraktowales to troche za bardzo na serio i troche (zaznaczam: troche) rozminales sie z sensem mojej wypowiedzi.
tensam pisze:Akurat tak sie składa że jestem wtajemniczony w to jak to jest organizowane i co tam sie robi, także nie musze być żeby wiedzieć.
że co ??
No to powiedz kochany kto Cie wtajemniczył ?? W to jak jest oraganizowany obóz Skury ??
Skura ?? Czy taka miła pani z Promaturu ?? Bo poza nimi nikt tego nie wie, wiec słucham ??
Wiec daj zdjęcie .. proste jak konstrukcja cepa. Ja mam fotki na pinku wiec nie jestem anonimowy, i odpowiadam za to co pisze. Za to ty nie.tensam pisze:Nie znasz mnie, nie wiesz nawet jak wyglądam, wiec skad ten pajac ?
Wooyek niemasz racji 12 latkow na obozie raczej niebylo a takie zeczy jakie tam odchodzily mniedzy innymi z O_o to byla bania mala wcale niejest to oboz dla dzieci ktore niedawno wyrosly z pokemonow a jakbys pojechal to bys sie pzekonal trzeba byc i zobaczyc a potem komentowac a nie na odwrut :/
http://tiny.pl/rqbn
też jutro dokładniej pogadam, jesli będe chciał, to raczej pojade. Tylko troche źle, bo na wakcje planuje zakup sztywniaka, ale może znajdzie sie troche wiecej kasy na zakup amora. Jakbym miał z przodu cos co sie ugina i odbija to raczej bym sie nie zastanawiał ;P
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: