hm... co marnuje zycie?

szele
Kontakt:

Post autor: szele »

mozartt pisze:
szele też chyba nie wiesz co gadasz... Ludzie których znasz to raczej sie nie uzależnili od trawy, skoro jarają od czasu do czasu. Jak byłbyś w klimacie w którym dużo osób pali ale cały czas, to zobaczyłbyś o co chodzi i dlaczego można się przez to wpakować w niezłe gówno. Człowiek, który dużo pali przestaje być sterowany przez mózg, zaczyna go sterować trawa i to ona popycha go do szukania mocnych wrażeń.. Ale to wcale też nie jest reguła, bo jeśli ktoś naprawde nie chce brać czegoś innego to tego nie weźmie. Zgodze się z tym że trzeba być debilem, żeby ładować się w koksy, białe, pixy itp.
nie oceniaj jak nie znasz mnie moich znajomych ani sytuacji w jakich sie znajduja zreszta piszac ten tekst wlasciwie powtorzyles moje slowa tyle
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

flaming
no jezeli blant mialby mi pomoc w dolinie to bylby cud swiata... jak sobie walniesz na taki stan chocby kielicha to jest jeszcze gorzej... wtedy to tylko bliska osoba moze pomoc...

ja nie rozumiem, dlaczego nadal wszyscy mysla, ze trawa i inne scierwa sa cool i w deche... tyle osob to cpa, tylko po to, zeby innym zaimponowac... to jest chore... u mnie na osiedlu doszlo do tego, ze owa ekipa zawodnikow (bo tak siebie nazywaja) na pasterke wkruszyla do joint'ow oplatek i uwazali to za swietny wyczyn i sie potem chwalili jacy oni nie sa elo i mtv... juz pomijam fakt, ze kazdy z nich nadal utrzymuje, ze nie sa od tego uzaleznieni i ze w kazdej chwili mogliby przestac, by po 5 minutach skladac sie na kolejnego wora, "bo przeciez zjezdza wiksa"...

co do uzaleznien, to z nimi jest dziwnie... bo nie trzeba wcale jarac codzinnie w ilosciach przerazajacych, wystarczy to robic regularnie... tak samo uzalezni sie ktos pijac piwko co sobote wieczor, co ten ktory wali browara za browarem, tylko potrwa to troche dluzej i nie bedzie sobie nawet z tego zdawal sprawy... ale w koncu przyjdzie taka sobota, w ktorej nie bedzie mogl wypic piwa i dopiero sobie zda sprawe z tego, ze nie potrafi nie pic, ze nie potrafi odstawic tego totalnie na bok i zapomniec...
luk4szm
flaming
Kontakt:

Post autor: flaming »

luk4szm wiesz ja nie jaram od roku kiedys paliłem sobie słownie raz namiesiąc jak miałem doła na 4/5 przypadków było lepie patrzyłem na problem z innej strony i po sprawie, jakoś do tego mnie nie ciśgnie zeby jarac jarać ..... czasami ja mam doła tak... ale nie pale...
-->> www.bbklub.podbeskidzie.pl <<--
luk4szm
Kontakt:

flaming
to musi cos byc chyba ze mna nie tak...
luk4szm
flaming
Kontakt:

Post autor: flaming »

luk4szm jak sie nastawisz ze będzie zle to będziesz miał zgona.... musisz cieszyć sie dniem i zyciem i jak palisz bo jestes w dole to powiedz sobie ze po wypaleniu będziesz w innym świecie i tam zostaniesz... bedzeilepiej poprostu
-->> www.bbklub.podbeskidzie.pl <<--
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

kolo ma racje i slychac zesporo tego wzial i sporo przeszedl....ale nei do konca sie z nim zgadzam poniewaz uwazam ze np skreciki nei zaszkodza oczywiscie nie za zcesto ale tak spobie kulturalnie przypalic to spoko...
przemooo moze troche zbuchamy razem kiedys :-Djaki u was jest stuffik ?
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
luk4szm
Kontakt:

flaming
ciesze sie dniem i zyciem i bez tego... jaki jest sens nastawiania sie, ze po wypaleniu lufy bedzie mi lepiej... tak samo moge sobie wkrecic, ze bedzie lepiej bo wypiciu herbaty...
luk4szm
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

spoko bania to była jak puściłem to dzisiaj na godzinie wychowawczej, nauczcielka konserwatyskta straszna...młodzierz rozbrykana

ale na te 36min zachowali pełen spokój, wysłuchali każdego słowa, 20s po skońcvzeniu trej audycji jeszcze była cisza w klasie... o czyms to świadczy.

hmm naprawde fajnie iż jakiś koleś to nagrał... naprawdę, dalo to wielu ludziom do myślenia9chodze do klasy z dresami)...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

kiedyś tego niebyło (a przynajmniej nie tak łatwo dostępne) i zyło sie ludzion dobrze... więc po co to zmieniac. Dlamnie bez sens jarac bo ma sie problem... trzeba myslec trzexwo w każdej sytuacji bo jak dojdzie co do czego i niebędzie czasu zapalic to wtedy pierdniesz... dalej sorrki ale u nas pakiet 30zł i mi by było szkoda wydac ta kasne nato żeby sobie spalic... znam kilku ludzi którzy biora kilku którzy sprzedają, ja nadal podtrzymuje to co na poprzedniej stronce napisałem... wszystkim uzywkom mówimy NIE! i niewazne czy jarasz 4 razy dziennnie czy 12 razy w roku...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

po wysluchaniu tego juz raczej nigdy nie zazyje zadnych dragow(swoja droga i tak bylem calkowitym abstynentem jesli chodzi o to)...I dobrze!!
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

mozartt
to ty kór** niewiesz co piszesz:/niebędę opowiadał o moich kosmicznych odysejach jakie kiedyś się robiło ty nerowy palancie,pozatym podałem orginalny tytuł filmu i polski(jak wiadomo niezawsze zgodny z org.),niewiem czego się wogóle czepiasz,może wyjaśnisz mi swoją porywczość
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

mozartt
ps.jarałem dłużej od ciebie ale przestałem z własnej woli bo zaczęły się liczyć pewne wartości życia w czystej formie a nie na stymulantach dostępnych za 5-10-15zł
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

pepikDH^ no chodziło mi o to że się brechtałes z kolesia... Który nie mówi nic inego niż prawde... Zresztą jak przestałeś jarać, to powinieneś to widzieć. DLa mnie ten koleś gada 100% prawdy i każde jego zdanie pokrywało się z tym jak jest rzeczywiście
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

luk4szm pisze:koles madrze gada... i mial racje mowiac, ze z tego nei da sie wyjsc do konca, skoro mysli ze Magik byl z Kalibra...
przyklady niektore naprawde smieszne, ale patrzac z drugiej strony to chyba nikt by nie chcial zeby tak bylo z nim....
bo magik byl z kalibra ;-)

kiedys interesowalem sie gowniana muzyka [czyt.polski hh]

pozdro
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

fajni jestes chlopcy ale wiadomo, ze wszyscy wiecej o tym czytaliscie niz braliscie ;)

pozdro
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

e tam kaliber byl fajny bo fajne mieli teksty i wydali dwie plyty :P

a ogolnie to byl jedyny hh jakiego w zyciu sluchalem

...

mialem ta druga :P
JOHNNY_DH
Kontakt:

Post autor: JOHNNY_DH »

to co ten koles mowi jest w 100% prawdą , jedynie ludzie którzy ćpają mogą sobie wmawiac ze to głupoty

pozdro dla kolesia i dziex za odwage nie wiadomo czy kuli w łeb nmie wylapie za taka odwage
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

taaa odrazu zastrzela cala jego rodzine ... :) a tak serio to ja nie palilem kilka miesiecy i jakos nie czulem ze musze palic , byla okazja zapalilem spoko teraz znow dlugo nie palilem nie ma problemu nie mam schiz zadnych chyba ze te z dziecinstwa ( spowodowane za duza iloscia horrorow) ze boje sie przejsc z jednego pokoju do drugiego po ciemku bo boje sie ze sa tam jakies stwory :) ale jak pale to nic mi nie jest poprostu mam lepszy humor :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
luk4szm
Kontakt:

Dejv_d3 pisze:bo magik byl z kalibra ;-)
kiedys interesowalem sie gowniana muzyka [czyt.polski hh]
pozdro
to juz zostalo wyjasnione kilka postow wyzej

Dejv_d3 pisze:fajni jestes chlopcy ale wiadomo, ze wszyscy wiecej o tym czytaliscie niz braliscie ;)
pozdro
a skad to mozesz wiedziec?
luk4szm
ODPOWIEDZ