[Adapter tarcza itp .....]
"Mozesz dac jakaś strone albo linka z tarcza hamulcowa ? jak masz ??? bo ja nic ciekawego nie znalazlem."
Trzeba miec to totalnie w dupie, zeby NIC nie znalezc...
"Jezu heheh myślałem ,że masz już coś na myśli i polecasz."
A zaraz pozniej polecilem Ci dwie konkretne tarcze, wczesniej piszac o miejscu, w ktorym mozesz je znalezc.
Wiec nie pieprz farmazonow, bo problem nie lezy w tym, ze nie wszystko wiesz (bo kto wie wszystko?), ale w tym, ze nie starasz sie poszerzac swojej wiedzy w oparciu o rady innych, tylko czekasz na gotowe rozwiazania. A to troche wkurza...
EDIT: Ciagle pisanie dwoch postow pod rzad tez jest wkurzajace i swiadczy o Twoim lamerswie (o netykiecie slyszal?).
A co do dwoch osob bioracych udzial w dyskusji => LOL, faktycznie tak gorliwie dyskutuja, ze nie wiem, po co ja Ci jeszcze odpisuje :D
Trzeba miec to totalnie w dupie, zeby NIC nie znalezc...
"Jezu heheh myślałem ,że masz już coś na myśli i polecasz."
A zaraz pozniej polecilem Ci dwie konkretne tarcze, wczesniej piszac o miejscu, w ktorym mozesz je znalezc.
Wiec nie pieprz farmazonow, bo problem nie lezy w tym, ze nie wszystko wiesz (bo kto wie wszystko?), ale w tym, ze nie starasz sie poszerzac swojej wiedzy w oparciu o rady innych, tylko czekasz na gotowe rozwiazania. A to troche wkurza...
EDIT: Ciagle pisanie dwoch postow pod rzad tez jest wkurzajace i swiadczy o Twoim lamerswie (o netykiecie slyszal?).
A co do dwoch osob bioracych udzial w dyskusji => LOL, faktycznie tak gorliwie dyskutuja, ze nie wiem, po co ja Ci jeszcze odpisuje :D
Kurwa ty mi nie jesteś potrzebny do niczego ********** z tąd. Pisałeś że nie będziesz tu wchodzi a wchodzisz. Coś może z głową nie tak ??Wooyek pisze:"Nie. ku*** dupą oglądam."
To wiele wyjasnia :)
"Jak Ci nie pasuje to wyjdź z tego wątku i nic nie pisz."
Tak zrobie :) Milego rozmawiania ze soba ;)
Sorry za przekleństwa
tarcza win zip miałem ją 3 miesiace z tektro i bardzo dobrze hamowała ale na tyle. teraz ujeżdza ją kolega.
i Jezeli masz adapter z tektro na 160 który zmienia is2000 na poust mout to nic prostrzego tylko idizesz do sklepu i kupujesz dłuzsze śruby, kilkanaśie podkladek lub docinasz 2 rurki /tulejki i masz adapter na tarcze jakąchcesz nie wygląda to zajeniście profesjonalnie ale zapłacisz tylko za tarcze wsumie i zmiescisz sie w 60? 70?
i Jezeli masz adapter z tektro na 160 który zmienia is2000 na poust mout to nic prostrzego tylko idizesz do sklepu i kupujesz dłuzsze śruby, kilkanaśie podkladek lub docinasz 2 rurki /tulejki i masz adapter na tarcze jakąchcesz nie wygląda to zajeniście profesjonalnie ale zapłacisz tylko za tarcze wsumie i zmiescisz sie w 60? 70?
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Dziękikyrys pisze:tarcza win zip miałem ją 3 miesiace z tektro i bardzo dobrze hamowała ale na tyle. teraz ujeżdza ją kolega.
Podasz mi swoje gg bo jakieś błędy są w twoim profilu?
tak myślałem . A co się może z nim stać ?? nie wiem moze peknąć albo coś ??Mandark pisze:jak masz rst to nie bierz tarczy 200mm bo cie wykreci amrka i co najwyzej tabakiere sobie z niego zrobisz
jak masz rst to tarcza 160 to max. wiem ze zwykla tarcza 160 lamala duro a wiec w tym rst to ja bym uwazal