sprzet za jak najmniejszą kase
tak dokladnie musze tylko ze znajomym za ramke jakos sie rozliczyc ale poki co zero kasy ;p moze nawet mniej wyjdzie :) cudo to nie bedzie na pewno ale mysle ze troche pociagnie nawet , jak na moje potrzeby bedzie w sam raz :)
oczywiscie czesci uzywane beda bo inaczej nic da rady :) wszystko sprawne
oczywiscie czesci uzywane beda bo inaczej nic da rady :) wszystko sprawne
www.mm-foto.pl
no coz poki co bedzie tak : rama sam nie wiem co to , wyrob mielca dla dc , jakis pitbull jeden z pierwszych **** wie , widelec sztywny cr-mo , kolka na dm18 i jakis stozkowy tyl , piasty na kulkach ale dosc potrzen nawet , os 10 i 12 chyba wiec pociagna troche , dupne sprzyhy po 50gr ;p , tyl vka , klamka pewnei fr5 , stery fsa orbit xl2 , siodlo da bomb da throne , moztek zoom , kiera bontrager crowbar , sztyca bontrager sport , oponki wtb 2,1 ni ma korby jeszcze w sumie tylko ;]
www.mm-foto.pl
Ja zlozylem rower dosc tanio ale mozna taniej a set koncowy taki.
Destroyer jump (370)
Rs judy sl 2004 (350)
kolo na dm 24 - deore 525 (170) (szprychy za zlotowke)
korba bmxowa ta z mk bike za 200 zl ;]
ss
do przodu mozna odkogos kolo pozyczyc (0)
hampel i klamka (50)
oponki jakies tanie (70)
pure i msotek od bmx (120)
reszta dupereli max (100)
Wiekszosc czesci oprocz amora bylo by nowych wiec mysle ze nie taki zly set. A jak poszukasz uzywek to mozesz cene przez pol podzielic.
Destroyer jump (370)
Rs judy sl 2004 (350)
kolo na dm 24 - deore 525 (170) (szprychy za zlotowke)
korba bmxowa ta z mk bike za 200 zl ;]
ss
do przodu mozna odkogos kolo pozyczyc (0)
hampel i klamka (50)
oponki jakies tanie (70)
pure i msotek od bmx (120)
reszta dupereli max (100)
Wiekszosc czesci oprocz amora bylo by nowych wiec mysle ze nie taki zly set. A jak poszukasz uzywek to mozesz cene przez pol podzielic.
Ssij pento
Najlepiej kup treka <lol> http://allegro.pl/show_item.php?item=80134839
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kup krossa signa ds-a za 1250zł,chcesz to wyjmij rame i sprzedaj na allegro za 300zł,no to masz jeszcze 450zł na ramke ,na destroyera starczy,a w ds-ie przyzwoity osprzęt,amor nawet,lepszy od duro i tańszy sr suntour xc75 dj ,olejowy 120 mm skoku,osprzęt kiera,korba itp, od truvativa,z seri huseefelt,koła dm24 piasty formuła pod tarcze