Jaka ramka HT do Boxxera lub Juniora?
Ja mysle że jak ważysz od 60kg wzwyz to nie bedzie problemem dobic amorka z czegos wiekszego, że... A co ja Ci bede pisac rób co chcesz... Który to bedzie Twoj rower? Zaczynasz dopiero skakac? Jak tak to tego typu rowerek jest "dziki" i niezbyt poreczny. Full i cokolwiek niz Boxxer i sztywniak!!konex pisze:A zone pisze:no smiesznie mogł by wygladac ale czy to sie liczy?? wygladał by podobnie do NS 200mm amorka :]
Wyglądałby...ale ma nie wyglądać a wytrzymać...;D i tu jest pytanie do Was, co sądzicie o DirtStreet + Boxxer :D??
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
A zone pisze:prawda...to trzeba przyznac dragowi
No i sztyca 27.2...cienka jak w XC. Coprawda przynajmniej pełna gama i wybór ale Prodigy JB ma 30,4 i tą samą średnicę zacisku co FREERIDE DM-a :D Więc nie ma problemu z przełożeniem.
Pojawiła się też opcja Treka Bruisera. Jak on by zniósł potężny skok i wysokość dwupóły??
Bruiser, podobnie jak UMF, jest przystosowany raczej do nizszych amorkow... Ale sama ramka jest raczej dobra - tak by wynikalo z testow, na ktore swego czasu gdzies trafilem (bikeBoard zdaje sie).
Daruj sobie tego Draga... Zintegrowane stery to jeszcze nie tragedia, ale geometria jak do XC - owszem ;)
Ja bym na Twoim miejscu bral DM DirtStreet, a jak wolisz aluminium, to DM DS (dodam, ze nie jestem sponsorowany przez DM ;)). A jak juz nie DM, to Johny Bravo, ze wzgledu na znacznie lepsza od Draga geometrie.
Daruj sobie tego Draga... Zintegrowane stery to jeszcze nie tragedia, ale geometria jak do XC - owszem ;)
Ja bym na Twoim miejscu bral DM DirtStreet, a jak wolisz aluminium, to DM DS (dodam, ze nie jestem sponsorowany przez DM ;)). A jak juz nie DM, to Johny Bravo, ze wzgledu na znacznie lepsza od Draga geometrie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: