chyba mnie przekonaliscie. RF Evolve DH 540zl w katalogu BA, ale na zdjeciu jest z rockringiem, ktory sam kosztuje 149. Czy wiecie moze czy cena korby obejmuje rockring, a jezeli tak to czy mozna kupic same ramiona?
można kupić bez rock ringa przynajmniej ja tak kupiłem
ale na twoim miejscu kupił bym ns dh albo diabolusa wiem że to jest 2 i 3 razy droższe ale na to jest dorzywotnia gwarancja:)
oczywiscie ze rf w truvativach sypia sie tuleje i wklady isis w korbach mam rf prodigy dh i nie wiem ze mam korbe porostu napierdalam a i wyrwalem ja nowex oczywiscie za jedyna 500 zł a z gwarancja na dozywocie nic nie wiem
ale shimano saint jak sie przymiezalem do kupna to trzeba kupic korby i suport a suport mam wyczesany a zreszta taki zestawik samych korb sainta 1000 okolo kosztowal zreszta po co az tak drogie korby race face wystarcza
wd40, w obu rowerach mam korby RF i to te najtańsze... Evolve XC i jakiś drugi model XC... jeden jest w rowerze enduro (środek RF) a drugi w DH (środek Truvativ)... na obu trochę latam i jak na razie żadnych kłopotów. kupuj RaceFace :)
RaceFace Evolve DH są bez porównania lepsze od każdego Truvativa. W dodatku mają poprawiony element który najczęściej się sypał u poprzednika (Prodigy DH) - stalowe inserty, w które wkręca się pedały.
Co do RF NorthShore DH to są np w Warszawie w PLUSie i kosztują 1150 pln. Są zajebiste i mają dożywotnią gwarancję. Jednak doliczając środek suportu i zebatkę to jednak bardziej się opłaca tegoroczny nawyższy model czyli DIABOLUS, który ma kosztować chyba 1390 pln.