Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

_Chmielek_ Popieram.
A ***** niedawno byl szarpany temat o dresach. Jak mozna byc takim *****. nie rozumiem tego. Nie chcesz pomagac, spoko, nie pomagaj, ale jeszcze zeby kraść. No własnie, piszecie tutaj o NFZ a czemu to sie stało ? szele- TAK. Własnie przez takich "ludzi" jak ty. Żeby się tylko nakraść.
Echhh.
POZDRO
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

MadCow Kasa jest potrzebna i jakos jej nie ma na NFZ,drogi,oswiate,szpitale sztuczne serce... i jakos sie jeszcze nie znalazla
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Hg65
Kontakt:

Post autor: Hg65 »

Ej spoko nie dawajcie i se mówcie co chcecie. ale nigdy nie proście nikogo o pomoc jak wam bedzie potrzebna to wtedy bedzie sprawiedliwie.
PEOPLE=SHIT
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

Jozan i jemu podobni ile % bierze dla siebie ? polecam 'statut fundacji' i 'rozliczenia finansowe' na www.wosp.pl , co za to robi ? organizuje kolejny finał w nastepnym roku, ksztalci mlodziez na ratownikow wszelkiej masci - pokojowy patrol, organizuje co roku WOODSTOCK ( no tak, ty nie potrzebujesz to ***, inni tez nie :P )i wiele innych rzeczy, wyminilem najwazniejsze.

kwestie przeliczania wszystkiego na czesci rowerowe pozostanie bez komentarza...smutne :(

jak juz ktos napisal, a co TY zrobiles, zeby ktos inny mial dzieki tobie lepiej ?... chociaz wyslij sms'a na wosp jesli nei chce ci sie dupy ruszyc w miasto.

kicz i naciaganie ? wole dac na wosp niz kwestujacym od rydzyka, jak to bylo rok temu rownolegle z finałem wosp ( ksieza pelni milosierdzia przepedzali zbierajacych na wosp spod kosciolow ;] - wroclaw....), bo MAM pewnosc, ze ta kasa trafia tam gdzie powinna, inaczej 14x to by sie nie moglo udac...

kicz ?....raczej sposob na ludzi, dawanie na wosp stało sie modą, ktora zawsze bede wspierac i popierac...

zbieraja praktycznie wszyscy, i ja tez zbieram...no zbieralem, bo w tym roku za pozno i sie zalapalem :(.. mam 17 lat i jestem z tego dumny ze jako wolontariusz moge sie bardzo przyczynic do zrealizowania tej wspolnej idei wospu :-)....

a co do pieneidzy, bo o to najwieksza awantura, naprawde polecam wam rozliczenia finansowe ze wszystkich finalow.. kawa na lawie co, ile na co, i za co, nawet jadzia ohojska ( nei bic jesli z bledem nazwisko :D ) tak dokladnie nei informuje o tym co dzieje sie z pieniedzmi ktore gromadzi. ( aczkolwiek do tej pani to ja mam perwne zarzuty )

edit: moze i duzo kasyza z tego ma , ale NALEZY MU SIE bardziej niz komukolwiek innemu.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

_Chmielek_ łoo spokojnie nie po oczach ... pomysl abstrakcyjnie i z dystansem od czasu do czasu czlowieku

jakbys zrozumial ogolne sens mojej wypowiedzi byloby spoko zreszta mam to gdzies
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

Ci co mowią ze Taka Akcja jak WOSP przez Owsiaka JEst Niepotrzebna lub mają zazłe ze bierze te 10 % są jednym słowem dziwni :/ Niech se bierze! Ile on sie nazałatwia ile gardła nadrze i Ile jest nowej aparatury szpitalnej!!
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Jozan
Kontakt:

To lepiej zeby jakosc czesc przeznaczylna dzialanie raczej szpitali bo po co aparatura jak szpitale zamkniete...
P.S. pozatym powiedzialem ze bierze 10% nawiasem mowiac dalem na poprzedni 50 dych rezygnujac z niektorych rzeczy ktore zamierzalem kupic :P
Bigmac
Kontakt:

Post autor: Bigmac »

Niestety taka jest mentalność polaków. Boli mnie to że wśród bajkerów są tacy co wolą te 10zł dać na 3 browary pijąc je przed TV i śmiejąc się z Owsiaka. Ciekawe co zrobicie jak wasze dziecko kiedyś będzie potrzebować pomocy takiej aparatury, ja wtedy czułbym się jak skończony ******. Patrzcie czasami więcej niż na swoje 2kółka, dh-zone i Bendera bo to jest żałosne :] POKÓJ
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Jozan
Gdyby przekazal na funkcjonowanie szpitali to gdzies "po drodze" znikneloby 90% tej sumy - taki kraj :)
Jozan
Kontakt:

MadCowale ja dalem cale 50 w papierku :P to musieli sie niezle nagrzebac chyba?
grzeniu-71
Kontakt:

Post autor: grzeniu-71 »

ja powiem tak...to prawda ze jurek owsiak bierze nie 10 a 5 % od kazdej uzbieranej sumy ale to tylko po to eby utrzymac fundacje i zorganizowac za rok kolejna orkiestre.Prawda rowniez ze ludzie maja prawo do wyglaszania wlasnych opini czy to pozytywnych czy negatywnych...Zdarzaja sie rowniez pojedyncze jednostki ktore zawsze znajda jakies,,ale,, zeby tylko naprzykrzyc sie jurkowi i innym ludziom ktorzy stoja po jego stronie.Ja osobiscie całeym sercem jestem z jurkiem i orkiestra bo musi sie ktos znalesc zeby pomoc tym biednym dzieciom...pomyslcie jakby to wygladało ze za rok jurek zorganizuje zbiorke na oddłuzenie polskich szpitali?To jest wedlug mnie smieszne...to juz jest sprawa nfz'etu ze wiekszosc szpitali jest zadluzonych na grube miliony zlotych...ale wośp zbiera pieniadze tylko w tym celu zeby pomoc dzieciom...podtrzymac ich przy zyciu jak rowniez oczywiscie uratowac to jakze cenne zycie...i takie gadanie ze jest złodziej ze bierze tyle kasy ze mozna za ta sume kupic sobie specializeda demo jest wedlug mnie po prostu smieszne i nie ma miejscu...jest taki 1 dzien w roku ze nalezy sie zebrac w siłe w jedna całosc jako narod nasz polski...i pomoc...to nie jest zaden ogromny wydatek rzucic to 5 czy 10 zł...pomyslce ze za te pieniadze moze zostac uratowane kolejne małe zycuie ktore walczy w szpitalu o przetrwanie...jelsi kogos to interesuje to ja 2 lata temu oddałem na licytacje specjalny banknot 1 dolarowy ktory dostałem w prezencie od wujka z usa na 18 urodziny i poszedl na aukcji na allegro za ponad 1000 zł wiec liczy sie jedynie tylko gest...a nie biadolenie ze jest tak a nie inaczej...chcialbym w tym miejscu pozdrowic wszystkich uzytkownikow forum bez wzgledu na poglady czy inne pobudki moralne i emocjonalne...pozdro dla was...
Tuniec
Kontakt:

Post autor: Tuniec »

Tematem byl wypad "zjednoczenie" sie bajkerow w szczytnym celu jakim niewatpliwie jest ratowanie zycia ludzkiego. Ludzie zobaczyli by w nas sie tylko dewastatorow murkow itp, ale obrzucajmy sie dalej błotem zamiast działac w jaki kolwiek sposob. (Jutro wyjedziemy i napewno wrzucimy cos w puche.)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

K****, pisałem posta, wypociłem sie a go tu nima :/

Powiem tylko, że WOŚP to chyba jedyna tego typu akcja w Polsce i to na taką skale. Pomagają i to widać, więc nie pierdo**e, że bierze kase i sam ją sobie przetrawia!!!!! Koleś jak Mad Cow napisał musi mieć coś na zorganizowanie następnej, może i są sponsorzy jacyś, może to, może tamto, ale nigdy cała kasa nie pójdzie na cel. Weżcie sie kurna opamiętajcie, bo część myśli ja deb.ile. Nie wiem co pisaliście póżniej, pierwsze posty czytałme i to wystarczy, o reszcie mam swoje zdanie (nie postów tylko wogóle o tej całej akcji)
http://dhcyc.pinkbike.com
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

DOBRA !! KRK ROBIMY COS DZISAJ CZY NIE ??
back in da game...
CiAnEk
Kontakt:

Post autor: CiAnEk »

heh po niektorych postach widac ze na forum tez sa debile :/ albo jakies 13 letnie dzieci przeciez ^%$# to logiczne ze trzeba cos uskrobac z tej sumy co zebrali na funkcjonowanie calej imprezki a niektorzy jak skapcy placza o to ze niby jurek sobie bierze 10 % bierze BO MUSI bo inaczej szlak by trafil cala kampanie
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

jak ktos uwaza sie wosp jest zly albo nie ma sensu to niech sie lepiej schowa i nie odzywa...
www.mm-foto.pl
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

popieram Owsiaka- przynajmniej jakos działa na rzecz tych dzieci... a ci co mu wypominaja to wy pewnie kurde z moherowymi beretami i rydzykiem trzymacie.... :D
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

ej wszystkim co sie nie podoba zrobia własna akcje jestep je.banym debilem- zbieram na rower/piwo......
ten człowiek powtarza za kazdym razem ze on nie ma z tego grosza... ale nie ja jestem fajny ja nie dam bo ja bede sie lansował przed kumplami "patrzcie mam 5 zł co mi mama dała" "jaki jestem fajny" i pierd.olenie smutow typu czy ktos mi dał itd.... to wezcie sie jebnijcie kolanem w nos.....
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

ODPOWIEDZ