ulituj sie Panie nad ta wypowiedzia.... czyli 20" to rozwiazanie dla tych ktorym juz na zadnym innym rozmiarze nie szlo? a na 28" jezdzilyby osoby ktore sa tak zajebiste ze chca miec trudniej? LOL spojrz sobie na zamieszczony niedawno film TM2 - tam jest 10 minutowa sekcja streetotrialu na 24" - oni tez sie przesiedli dlatego ze im nie szlo na 26"?fazi pisze:dla mnie 24'' to rozwiązanie dla ludzi którym nie szło na 26
24- 26 dirt street- przyszlosc MTB ?? :P
www.trialshop.pl
kaktus juz usunalem... z pospolstwem trzeba walczyc, no chyba ze zaczac blokowac tak jak to zapowiedzial nikom
fazi co do twojego pytania - jesli jezdzisz dluzej niz pol roku a raczej w to watpie bo nie masz bladego pojecia o tym co piszesz, to powinienes wiedziec ze 24" kola staly sie ogolnodostepne wzglednie niedawno.
fazi co do twojego pytania - jesli jezdzisz dluzej niz pol roku a raczej w to watpie bo nie masz bladego pojecia o tym co piszesz, to powinienes wiedziec ze 24" kola staly sie ogolnodostepne wzglednie niedawno.
www.trialshop.pl
Jezde na mtb jezdizlem na 26' i na 24' wole i do streetu dirtu itp wole 26' nie podobaly mi sie male kolka nie moglem utryzmac predkosci itp, a na zwrotnosc nie nazekam. Zreszta te dwa cala to nei wielka roznica (jeszcze wiele od opony zalezy) WEdlug mnie 24 to takie neizdecydowanie miedyz mtb a bmx. Ja w streecie i dircie zostane wierny 26' Za to jak kiedys zloze fulla to moze 24' (24' kolak zaczeli pakowac najpierw do fulli na techniczne trasy dh z bardzo duza iloscia zakretow)
Ssij pento
-
- Kontakt:
wiem ze kazdy jezdzi na tym, czym lubi, ale skoro juz sie organizuje zawody, to nie pakluje sie wszystkich do jednego"wora" i sie rozgranicza rowery zeby bylo sprawiedliwie.
w tej chwili mozna kupic bez problemu tyklo rame i widelec pod kola 24, wiec rower jest mniejszy i inaczej sie jezdzi...
Wiec albo sie rozruznia, albo nie...
w tej chwili mozna kupic bez problemu tyklo rame i widelec pod kola 24, wiec rower jest mniejszy i inaczej sie jezdzi...
Wiec albo sie rozruznia, albo nie...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
Ja założyłem 24" bo stara dupa jestem a chce sie jeszcze czegoś nauczyć a z mniejszym kołem bedzie mi chyba łatwiej. A i nie zapominam o tym że kiedyś mówiłem że cipki jeżdżą na 24" to znaczy że teraz i ja jestem cipka... ale w sumie jest git.
http://igiplus.webpark.pl/news/24/PIC00127.JPG
http://igiplus.webpark.pl/news/24/PIC00127.JPG
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=38774
To jest Polskie forum i sa tu raczj sami Polacy i zadnego hiszpana raczej nie ma a napewno nie jest nim żadnem mod wiec jak chcesz któremuś napisac zeby sie "pierdolił" to napisz to po polsku, no chyba ze nie masz jaj co przed chwila pokazałes i sie boisz. Nie myśl sobie że tylko Ty jestes kozak i ze znasz hiszpanski (w sumie popis jednym słowem) i możesz obrażac kogoś...fazi pisze:
puto el moderator
...kretyn
-
- Kontakt:
kurwa zielony to chyba ma kompleksy bo w bialym nie udalo mu sie zajac zadnego miejsca ... a czolowka byla na 24 ... :/ ja jezdzilem na poczatku na 26 a to dlatego ze jak zaczynalem jezdzic ( kiedy wiekszosc ludzi z forum jeszcze nawet nie wiedziala ze rower moze sluzyc do czego innego niz jezdzenie ... ) w zeszlym roku w zime zlozylem kola 24 bo chcialem zobaczyc jak sie na tym jezdzi ... wczesniej mialem 26 i nie uwazam zebym szedl na latwizne bo mysle ze nawet jak bym mial kola 26 teraz to nie zajalbym gorszego miejsca niz zajalem bo licza sie umiejetnosci ... a bmx sie nie wpuszcza na zawody mtb bo na bmx ludzie w polsce lataja juz od okolo 15 lat ? a na mtb od gora 10 ... poziom jest inny to po pierwsze a po drugie zawody mtb to mtb ( czyli "duze" kola )
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KaKTuSSS zastanow sie troche, bo napisales glupia zecz, moge zalozyc kola 24. to w takim razie ale po co sie rozgranicza sawody BMX i MTB, przeciez kazdy moze miec BMXa wiec czemu nie robic wspolnych zawodow.... juz to przerobilismy w tym temacie moim daniem, czytaj dokladnie i pomysl.
W tej chwili wiekszosc na swiecie rowerow MTB jest na 26 kola i wiekoszosc czescie jest pod 26, zawody sa tez powinny byc pod 26, ale tu tez wklada sie kola 24, a skor piszesz ze na 24 jest latwiej wiec nia mu juz rownych szas, ale skoro twierdzisz ze to niema znaczenia, to startuj na zawodach z BMXowcami...
W tej chwili wiekszosc na swiecie rowerow MTB jest na 26 kola i wiekoszosc czescie jest pod 26, zawody sa tez powinny byc pod 26, ale tu tez wklada sie kola 24, a skor piszesz ze na 24 jest latwiej wiec nia mu juz rownych szas, ale skoro twierdzisz ze to niema znaczenia, to startuj na zawodach z BMXowcami...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt: