siema
mam nadzieje ze zdarzyliscie chlopy z Poznania
co do festiwalu.....mam troche inne zdanie...
ja nie jezdze na rowerze i na tym sie srednio znam...ale jak na moje oko o wygranej decydowalo " ilosc znajomych na sali" - sory....wiem ze zaraz sie bedą wszyscy burzyc...ale taka jest moja opinia....powinien byc podzial na montaz estetyke zdjecia...nie powiem....film co wygral mial kopa....dynamike...ale zdjecia jak dla nie nic szczegolnego..zero innowacji...ani takich rzeczy . Montaz - hmm nie dopatrzylem sie nic takiego co by pobilo innee na tyle zeby wygrac..."Sciana" moim zdaniem dobry bardzo...choc byl dla mojego - "Made In poland" konkurencyjny byl ,ale montaz mial ciekawy wyrozniajacy sie w kazdym razie
jeden z nartami byl nawet....nawt ale nazwy nie pamietam
Mam nadzieje ze za rok wezma jakies kumate w tych tematach jury...i
dopna wszytsjo na ost guzik..a nie ze z plyty sie przytbnie film....przegiecie..
wystarczylo na dysk zgrac...przesada...jakies typy darły ryja ze niby ich dobry film a inne jakos osmieszyc chcieli...dla mnie zenada gówniarska
I mam nadzieje ze to czytaja...jak sie innych oglada to nie robi sie bydla jak małolaci jacyś...
no to teraz juz sie burzyc pewnie beda niektorezy...ale takie juz sa fora netowe...
pozdro z KRK rolling city
Krakow Rollaz czyli podwózka dworcowa