EX FEST KRAKÓW - WSPOMNIENA :)
No Nemero był był ...
Pierwsz powitanie jakie usłyszał to Mongoł krzyczący: "Ty i tak masz przejebane, i tak masz wpierdol"
:)
Ja zauważywszy obecność wyżej wymienonego osobnika i wymieniwszy dwa słowa z XXsinem udałem sie w czerń sali aby go nie widziec :)
KTO ROZJEBAŁ KIBEL ??
CZYJ BYŁ MOCZ ??
Jezeli mocz był Nemera to śmiem twierdzić ze kibel tez jego sprawka .. wiec panowie ?? :>
Pozatym ja dochodze do wnisoku ze ten fest sie wygrywa nie NA ale PRZED IMPREZĄ.
Wygrali Mudzi bo najlepiej zaprezentowali film na forach itp. Revolution było spalone bo robili chyba ze 3 wersje i zrazili tym ludzi do siebie. Rokon był opublikowany z pół jak nie wiecej roku temu i ludzie juz o nim zapomnieli. Filmu Wincenta tez chyba wczesniej nie było, podobnie zresztą jak filmu z poznania (Because we can). Taka moja opinia.
Pierwsz powitanie jakie usłyszał to Mongoł krzyczący: "Ty i tak masz przejebane, i tak masz wpierdol"
Ja zauważywszy obecność wyżej wymienonego osobnika i wymieniwszy dwa słowa z XXsinem udałem sie w czerń sali aby go nie widziec :)
KTO ROZJEBAŁ KIBEL ??
CZYJ BYŁ MOCZ ??
Jezeli mocz był Nemera to śmiem twierdzić ze kibel tez jego sprawka .. wiec panowie ?? :>
Kogo masz na mysli ?? Wg mnie w tym roky głosowanie było OK. W zeszyłm było zjebane bo od początku była wiadomo ze NUESTRA FAMILIA ma wygrać .. i wygrała. Teraz było uczciwie. Wygrali najlepsi.MadCow pisze:Glosowanie niezbyt sprawiedliwe (pewni koledzy gdzies dostali i wypelnili "troszke" kart do glosowania).
Pozatym ja dochodze do wnisoku ze ten fest sie wygrywa nie NA ale PRZED IMPREZĄ.
Wygrali Mudzi bo najlepiej zaprezentowali film na forach itp. Revolution było spalone bo robili chyba ze 3 wersje i zrazili tym ludzi do siebie. Rokon był opublikowany z pół jak nie wiecej roku temu i ludzie juz o nim zapomnieli. Filmu Wincenta tez chyba wczesniej nie było, podobnie zresztą jak filmu z poznania (Because we can). Taka moja opinia.
No właśnie, o tym chciałem napisać (jako jedyny chyba zauważyłem [cóż za skromność :P] że na eX Feście było 18 filmów, a już przed końcem XF, ba, nawet przed początkiem, sprzedawali płytę z napisem "THE BEST OF EXTREME FEST III" i na niej było tylko 10 filmów... No cóż... Chyba to my mieliśmy wybierać te "the best"...
Prawda, w kategorii najlepszy film Winceńciak był3ci, 2ga była "Ściana". Pomijając częściowe bydło (:/) nie było źle, ale też bardziej podobała mi się atmosfera z zeszłego roku (jakoś więcej ludzi chyba też było). Pozdro to all ^^
Prawda, w kategorii najlepszy film Winceńciak był3ci, 2ga była "Ściana". Pomijając częściowe bydło (:/) nie było źle, ale też bardziej podobała mi się atmosfera z zeszłego roku (jakoś więcej ludzi chyba też było). Pozdro to all ^^
Freeride rządzi
HAHAAHAHAHAHA jakie zapytanie "KOGO BYŁ MOCZ?" hahaahhamotomysz pisze:No Nemero był był ...
KTO ROZJEBAŁ KIBEL ??
CZYJ BYŁ MOCZ ??
Kogo masz na mysli ?? Wg mnie w tym roky głosowanie było OK. W zeszyłm było zjebane bo od początku była wiadomo ze NUESTRA FAMILIA ma wygrać .. i wygrała. Teraz było uczciwie. Wygrali najlepsi.MadCow pisze:Glosowanie niezbyt sprawiedliwe (pewni koledzy gdzies dostali i wypelnili "troszke" kart do glosowania).
NIE NIE MÓJ :P
A co do stwierdzenia to kibla też nie ja rozjebałem <lol2>
Wsumie nawet nie zabardzo wiem co tam sie stało bo potem było czysto :]
A ty motomysz wscale nie chowałes sie bo co chwile kolo mnie przechodziles a nie sposób było cię nie dopaczyć :]
Pozdor ALL :P
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Nie nie chowałem się .. byłem z paromam ziomami.. propostu źle paczyłeś bo napewno sie nie ukrywałem :)MadCow pisze:Heee nemero i na cholere mnie cytowales?
Wiem ze jestem twoim guru, ale nikt ci nie pozwolil tego robic.
Za to ciebie w przeciwienstwie do motomyszy trudno bylo zobaczyc - chowales sie przed kims? Jacys byli koledzy, rodzice (bo pewnie ci nie pozwalali isc)?
nrX ;]
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
Nemerobyles z ziomami?to Ty masz braci?czy przyszedles z tymi kolesiami w dresach co stali przed wejsciem?tak na oko ze 12 lat mieli...to Twoje "ziomy"??A tak btw-dlaczego nie zrobiles sobie oltarzyka ze Szczeckiego??Przeicez byl do Twojej dyspozycji...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
WE powinien by na płytce z najlepszymi filmami.O ile się nie myle to będzie ona dołanczana do magazynu Snowboard...Oprócz tego jest u mnie na dysku :)benq pisze:nie wiecie przypadkiem z kad zalatwic film wincenciaka ten wild emotions?? piszcie bo chcialbym sciagnac!!z gory thx
Film na nartach z liskiem tez miażdżył
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
siema
mam nadzieje ze zdarzyliscie chlopy z Poznania
co do festiwalu.....mam troche inne zdanie...
ja nie jezdze na rowerze i na tym sie srednio znam...ale jak na moje oko o wygranej decydowalo " ilosc znajomych na sali" - sory....wiem ze zaraz sie bedą wszyscy burzyc...ale taka jest moja opinia....powinien byc podzial na montaz estetyke zdjecia...nie powiem....film co wygral mial kopa....dynamike...ale zdjecia jak dla nie nic szczegolnego..zero innowacji...ani takich rzeczy . Montaz - hmm nie dopatrzylem sie nic takiego co by pobilo innee na tyle zeby wygrac..."Sciana" moim zdaniem dobry bardzo...choc byl dla mojego - "Made In poland" konkurencyjny byl ,ale montaz mial ciekawy wyrozniajacy sie w kazdym razie
jeden z nartami byl nawet....nawt ale nazwy nie pamietam
Mam nadzieje ze za rok wezma jakies kumate w tych tematach jury...i
dopna wszytsjo na ost guzik..a nie ze z plyty sie przytbnie film....przegiecie..
wystarczylo na dysk zgrac...przesada...jakies typy darły ryja ze niby ich dobry film a inne jakos osmieszyc chcieli...dla mnie zenada gówniarska
I mam nadzieje ze to czytaja...jak sie innych oglada to nie robi sie bydla jak małolaci jacyś...
no to teraz juz sie burzyc pewnie beda niektorezy...ale takie juz sa fora netowe...
pozdro z KRK rolling city
poprawwka....dałem wczesniej w innym temacie ale teraz zaczaiłem ze nie tam gdzie trzeba....
mam nadzieje ze zdarzyliscie chlopy z Poznania
co do festiwalu.....mam troche inne zdanie...
ja nie jezdze na rowerze i na tym sie srednio znam...ale jak na moje oko o wygranej decydowalo " ilosc znajomych na sali" - sory....wiem ze zaraz sie bedą wszyscy burzyc...ale taka jest moja opinia....powinien byc podzial na montaz estetyke zdjecia...nie powiem....film co wygral mial kopa....dynamike...ale zdjecia jak dla nie nic szczegolnego..zero innowacji...ani takich rzeczy . Montaz - hmm nie dopatrzylem sie nic takiego co by pobilo innee na tyle zeby wygrac..."Sciana" moim zdaniem dobry bardzo...choc byl dla mojego - "Made In poland" konkurencyjny byl ,ale montaz mial ciekawy wyrozniajacy sie w kazdym razie
jeden z nartami byl nawet....nawt ale nazwy nie pamietam
Mam nadzieje ze za rok wezma jakies kumate w tych tematach jury...i
dopna wszytsjo na ost guzik..a nie ze z plyty sie przytbnie film....przegiecie..
wystarczylo na dysk zgrac...przesada...jakies typy darły ryja ze niby ich dobry film a inne jakos osmieszyc chcieli...dla mnie zenada gówniarska
I mam nadzieje ze to czytaja...jak sie innych oglada to nie robi sie bydla jak małolaci jacyś...
no to teraz juz sie burzyc pewnie beda niektorezy...ale takie juz sa fora netowe...
pozdro z KRK rolling city
poprawwka....dałem wczesniej w innym temacie ale teraz zaczaiłem ze nie tam gdzie trzeba....