OT: moja ziemia ukochana
OT: moja ziemia ukochana
wkońcu ktoś coś napisał o moim kochanym Brzeźniu: http://info.onet.pl/939742,11,item.html Szkoda że akurat z powodu takiej tragedii. Ale musze to wykorzystać:) zapraszam do Brzeźnia na rowerki :P
-
- Kontakt:
no nie... straszny wypadek, wielka trgedia, a ty cieszysz sie, ze w koncu winternecie zaistniala twoja wies/miasteczko... i zapraszasz wszystkich na rower...
kurde, to jest straszne, ze z taka znieczulica podchodzisz do tak starsznego wypadku, skoro sie "ucieszyles" ze w koncu w internecie napisali o Brzeźni to mogels to zatrzymac dla siebie...
poza tym nigdy nie bylem za podzialem forum na kategorie, ale skoro juz sa to moze bysmy sie jednak do tego stofowali??? skoro umieszczasz przed tematem OT, to chyba nie trudno sie domyslic, ze trzeba umiescic topic w kategorii OFF TOPIC???
kurde, to jest straszne, ze z taka znieczulica podchodzisz do tak starsznego wypadku, skoro sie "ucieszyles" ze w koncu w internecie napisali o Brzeźni to mogels to zatrzymac dla siebie...
poza tym nigdy nie bylem za podzialem forum na kategorie, ale skoro juz sa to moze bysmy sie jednak do tego stofowali??? skoro umieszczasz przed tematem OT, to chyba nie trudno sie domyslic, ze trzeba umiescic topic w kategorii OFF TOPIC???
bartec -> najlepsze jest to ze zadnemu adminowi/moderatorowi sie nie chce tych tematow OT przenosic do dzialu off-topic
tak wiec czesciowo ten podzial nie ma sensu bo i tak jak ktos bardzo chce to zrobi pierdolnik i wez potem cos znajdz jak moderatorzy pojawiaja sie kilka razy w tyg. na forum i nikt porzadkow nie robi (lipa)
tak wiec czesciowo ten podzial nie ma sensu bo i tak jak ktos bardzo chce to zrobi pierdolnik i wez potem cos znajdz jak moderatorzy pojawiaja sie kilka razy w tyg. na forum i nikt porzadkow nie robi (lipa)
-
- Kontakt:
[quote="bartec"]no nie... straszny wypadek, wielka trgedia, a ty cieszysz sie, ze w koncu winternecie zaistniala twoja wies/miasteczko... i zapraszasz wszystkich na rower...
poza tym nigdy nie bylem za podzialem forum na kategorie, ale skoro juz sa to moze bysmy sie jednak do tego stofowali??? skoro umieszczasz przed tematem OT, to chyba nie trudno sie domyslic, ze trzeba umiescic topic w kategorii OFF TOPIC???[/quote]
zgadzam sie z kazdym slowem... i tak na marginesie nie znam barteca...(zeby nie bylo, ze lize dupe komus z jakichs tam (nie wiadomo jakich)powodow)
poza tym nigdy nie bylem za podzialem forum na kategorie, ale skoro juz sa to moze bysmy sie jednak do tego stofowali??? skoro umieszczasz przed tematem OT, to chyba nie trudno sie domyslic, ze trzeba umiescic topic w kategorii OFF TOPIC???[/quote]
zgadzam sie z kazdym slowem... i tak na marginesie nie znam barteca...(zeby nie bylo, ze lize dupe komus z jakichs tam (nie wiadomo jakich)powodow)
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
Sami jednak przyznacie ze na pierwszy rzut oka male sa roznice w "ogolnych pogaduchach" i "offtopic". Szczegolnie ze "ogolne..." sa pierwsze na liscie. Lepiej by to wygladalo (i uchronilo przed OT) gdyby dzial nazywal sie "ogolnie o rowerach" czy jakos zgrabniej.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
nie koles, skontaktuj sie z lekarzem. Rozumiem fajnie ze o twojej wsi, gdzies tam w pipidowie malym pisza to sie podjarales, ale miej troche poczuica nietyle dobrego smaku co tez przyzwoitosci. A gdyby to twoja mala coreczka, siostra badz kuzynka zostala zabita? to juz chyba bys sie nie cieszyl?? pewnie byc pisal jaki pi***** ch** z tego kolesia co ja przejechal? wez czasem pomysl, mozesz po prostruy napisac ze na bike zapraszasz, ale nie w taki sposob, chodzby mi placona ja bym do Ciebie za takie cos nie przyjechacl.