EX FEST KRAKÓW - WSPOMNIENA :)

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Kl!kco do glosowania to akurat bylo oczywiste,chociaz ja na przyklad glosowalem na film ktory mi sie najbardziej podobal,a nie na film kumpla..jesli przemawia przez Ciebie drobny zal ze Twoj film nie zajal dobrego miejsca,to Ci powiem ze wg mnie poziom byl raczej wyrownany,poza jednym filmem rowerowym przy ktorym mi sie wyc chcialo (na samym poczatku).Co do organizacji to komentowac nei bede bo sie z Toba zgadzam.Co do tych radosnych okrzykow-kilka osob faktycznie przegielo,ale 12letni kolesie ktorzy siedzieli w rzedzie przed nami siedzieli cicho <lol>.Mnie wkurzylo bardziej co innego-fakt ze byla jednostka ktora wziela z 15 kart do glosowania,wypelnila je na swoj film i wrzucila.No panowie tak sie,kurwa mac,nie robi.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

tak btw... to bardzo byśmu prosili... jezeli macie jakies fotki z festu to podeslijcie na groochas@interia.pl
BeJ
Kontakt:

Post autor: BeJ »

groochas pisze:Ściana - materiały z 4funTV wiec sie nie dziwcie ze był tak zajebisty.
groochas...materiały z 4Fun...NO COMMENT....
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
Kl!k
Kontakt:

Post autor: Kl!k »

no co ty mowisz...a to ....no daruje sobie...ok...
tak czy tak uwazam ze musi byc podzial
na kategorie bo ja wiecie film to nie tylko montaz ale wszytsko
pozdro
groochas
moderator
Kontakt:

powiedzcie jasno kto wziął te karty i na jaki film głosował... bo to brzmi jakbyście oskarżali MB
BeJ
Kontakt:

Post autor: BeJ »

Ja o calym zajsciu z "głosowaniem" nie wiedzialem, ale groochas jedna prośba: nie jedź po kimś słowami ze ma materiały z 4Fun. Bo to to brednie a ludzie to czytaja...

Najlepiej zastanawiac się już nad nowymi produkcjami na następny rok a nie szukac wszędzie dziur :) HOUK!
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Nemero pisze:A ty motomysz wscale nie chowałes sie bo co chwile kolo mnie przechodziles a nie sposób było cię nie dopaczyć :]

No tak, argument za. Gadałem chyba z ponad połowa ludzi :P I to chyba dość głośno. Jeszcze dziś swój stan na feście przepłaciłem "nie-za-dobrym" samopoczuciem ;)

Co do darcia sie.. to mi sie przynajmniej wydawało ze darło sie wiele osób. Jeżeli o mnie chodzi to tylko podczas pierwszego setu filmów siedziałem po prawej stronie w pierwszym rzędzie i co nieco głośno komentowałem. Ale komuś sie nie spodobało .. dostałem w czape i juz byłem cicho :P Także jakby co to przepraszam :)

lyra pisze: exfest sie udal, poziom niektorych filmow byl naprawde niezly, a to co gosc robil na ostatnim (rolki) to łuu;p

dzieki za opieke;p <lol>
Taką opieką to by żadna dziewczyna nie pogardziła :P Gary .. w obcisłej koszuli .. kupionej specjalnie na ta okazje.. normlanie masakra.. aż sam sie podnicałem :)

=============================================

Co do moich typów...

Najlepszy film: MUD BROTHERS :)
Ekstrema: Ten rolkowy film ostatni co był.

=============================================

piotrex pisze:Mnie wkurzylo bardziej co innego-fakt ze byla jednostka ktora wziela z 15 kart do glosowania,wypelnila je na swoj film i wrzucila.No panowie tak sie,***** mac,nie robi.
Naprawde ?? Mi sie wydawało ze każdemu kto wchodził do lokalu dawali karte, przynajmniej tak było na poczatku jak ja wchodziłem. Osobiscie miałem aż jedną i pilnowałem jej jak oka w głowie :) Pamietam tez ze ten pan co mówił jak mam głosować strasznie sie zamotał, w dodatku zamotał mnie i za fuja juz nie wiedziałem jak głosowac. Ale w stanie swoim trafiłem Xem w MB :)

powiedzcie jasno kto wziął te karty i na jaki film głosował... bo to brzmi jakbyście oskarżali MB
Grucha .. zazdrość to straszna rzecz :) wybacz im ;)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Groochas-bynajmniej.Nie bierz wszystkiego do siebie.A oficjalnie nie powiem bo zaraz sie tu burzyc zaczna-film na ktory oddano tyle glosow nie wszedl nawet do pierwszej 3.Tyle dobrze...

Kl!k ja bym zrobil podzial,ale nie tak jak Ty mowisz tylko na film rowerowy,sk8,sporty zimowe i mysle ze kazdy bylby zadowolony :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

No to dobrze. Oszustfo nie popłaca :)
groochas
moderator
Kontakt:

dobra nudzi mnie to... uznajmy ze z tym 4fun TV zartowalem, a z głosowaniem to tak naprawde ukradłem 43 karty i sam wypełniłem...

Nie robilismy filmu dla kasy, a szczegolnie dla tych marnych 500 zl. Robilismy go dla przyjemnosci. Poza tym wcale nie uwazam ze nasz film był najlepszy. Zobaczymy sie za rok.
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

Gdy chłop "prowadzący" powiedział na scenie MUD BROTHERS to nawet to do mnie nie doszło bo nie liczylismy cała ekipą na zadną z nagród ponieważ były filmy o wiele lepsze i nie z kategorii BIKE lecz z np nart i rolek.
Osobiście bardzo podobał mi sie film LISEK CRISIS (ten z takim pseudo psemolistopodobnym ;) )

Organizacja nieco gorsza od tej z zeszłego roku nie ma co ukrywać.
Pozdro dla wszystkich ekip w szczególnosci dla chłopaków z CRISISA co siedzieli obok mnie i dla chłopaków z Poznania...BARDZO DOBRE FILMY NAPRAWDE :)
http://chudy.pinkbike.com/
roll/family
Kontakt:

Post autor: roll/family »

no no 4fun ciekawie...
widze ze sie bardzo slabo orientujesz...

no ale coz, to twoje zdanie...
SICK
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

motomysz... zagadaj dfo mnei na gg 4036285

a BunnY jak zwykle skladna i wg zajebista wypowiedz... nie mam pytan:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Lisek wymiata - "Zajebisty barszczyk (...) Dzieki takiemu barszczykowi mozna wysoko skakac na nartach" ;)

A jezeli chodzi o ARH+ to nie badzcie tacy skromni :]
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

czemu ?
http://chudy.pinkbike.com/
groochas
moderator
Kontakt:

jak juz wczesniej napisałem z 4funTV ŻARTOWAŁEM i nie bede sie kłócił
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

szkoda ze dzien przed festem zlamalem noge przy backlipie...i niestety nie dotarlm, ale moj film byl puszczony pierwszy, i ponoc nawet muzy nie bylo slychac bo ludzie wchodzili, widizlame plyte z tymi filmami..i szczeze mowac to jak dla mnei najlepsze filmy byly o nartach i rolkach...wkazdym badz razie ja takich "festiwali" nie traktoje na serio...jesli chodzi o miejsca...bo wiadomo ze kazdy ma swoj gust, glosoja widzowie...i jak ktos sie uparl mog wziasc cala swoja rodzine ktora glosowala na jego film:D, strasznie sie ciesze tym ze ktos powiedzial ze ROKON ma swoj klimat...mi tyle wystarczy:). Jak dla mnei najlepszy film to SCIANA!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

ja nie bede pisal o organizacji calego festu i glosowania bo wszyscy wiedza jak bylo. wiekszosc filmow mi sie podobala, glosowalem po pierwszym secie na "wild emotions" (ex) i "bwc" (naj), po drugim secie i ponownym obejzeniu filmow z plytki uwazam ze:
najlepszy na fescie: "sciana" lub "lisek crisis"
najlepszy rowerowy: "wild emotions"
extrema: "sciana"
szczerze mówiąc to nie wiem jakim cudem "WE" i "MB" wygrało ze "ścianą". nie żeby byly zle, ale "sciana" jest, wedlug mnie, o niebo lepsza.

motomysz z rotundy wybiegliśmy 7 min przed odjazdem pociagu, jak bysmy wylecieli 10 min przed to bysmy zdazyli na pociag o 21:55 i o 6 rano bysmy byli w poznaniu :P a nie marzli w pociagu do wrocka bez ogrzewania na który wcześniej musielismy czekac w krk 5 godz. oczywiscie pociag byl opozniony i we wrocku nie zdazylismy na ten do poznania... nie pamietam o ktorej mial byc nastepny ale i tak mial 40 min opoznienia. w domu o 13... no i za siano ktore wydalismy na bilety to chyba bysmy mogli poleciec somolotem (1 klasa oczywiscie) na majorke i z powrotem. hwdpkp!!!

pozdro dla ekipy rolkarzy w bialej furze i wszystkich ekip tworzacych filmy i kolesia, ktory o 2 w nocy, przy - 15 stopniach, gdzies kolo starego zapodawal na skrzypcach "wyjechali na wakacje".
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
Basia
Kontakt:

Post autor: Basia »

mhm .. fajnie było.. ale jak na mój gust niepo3ebnie był wystawiany przedtem tu na forum film MUD BROTHERS... bo tam na sali chyba wszyscy go juz widzieli... :) ale ogólnie spoko... (tylko szkoda ze 10 min mozna było bo odcinek w myslenicach był fajny :D)
Mi sie podobał film Wincenciaka i Mud Brothers :)
a co do karteczek ja przy wejsciu dostałam kilka...
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
ODPOWIEDZ