Rowerek 3D
-
- Kontakt:
Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeekne, kiedyś też sie zajmowałem grafiką 3d ale do tak złożonych prac nie doszedłem.
Dla mnie bomba! To może być nowe foto (raczej obrazek:) tygodnia!
Masz talent stary i cierpliwość, życze powodzenia podczas następnych prac!
Dla mnie bomba! To może być nowe foto (raczej obrazek:) tygodnia!
Masz talent stary i cierpliwość, życze powodzenia podczas następnych prac!
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
W sumie tylko 2 rzeczy mogę powiedzieć:
1. Popraw obręcze, bo przy reszcie rzeczy wyglądaja biednie.
2. Wrzuć wszystko do maxa i przerenderuj to najlepiej jakimś porządnym renderem (fR, V-ray, może brazil, lub w ostateczności jakbyś miał 3ds max 6 to scanlinem z lighttracem lub mentalem), Jeśli zrobisz ładne materiały i zrobisz chociaż skylight to efekt będzie 10000x lepszy.
A następny projekt: może jakiś S8 albo ATX ONE DH?
1. Popraw obręcze, bo przy reszcie rzeczy wyglądaja biednie.
2. Wrzuć wszystko do maxa i przerenderuj to najlepiej jakimś porządnym renderem (fR, V-ray, może brazil, lub w ostateczności jakbyś miał 3ds max 6 to scanlinem z lighttracem lub mentalem), Jeśli zrobisz ładne materiały i zrobisz chociaż skylight to efekt będzie 10000x lepszy.
A następny projekt: może jakiś S8 albo ATX ONE DH?
Going down fast...
no więc tak...
zaczne od tego że to chyba 3 topic w tym stylu ;) . z Horniastym sie chwalilismy tam: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 6&start=30 ale aktualnie nie działa republika bo ten onet to @#$^% i 40 minut zgadywałem odpowiedz na pytanie które sobie kiedys napisałem ale jeszcze jest lipa bo FTP dalej nie dizała :/ nie działa i jest lipa - koniec, nie popisze sie narazie(choć nie ma czym).
przejdzmy do tego modelu:
Ogólnie model wygląda dość przeciętnie ,tym bardziej jeżeli bawisz sie w te klocki juz 2 lata ,niewiem wogóle co to za program ten truespace czy costam - ja używam 3dsmax.Ładnie nałożyłeś teksture na rame ,która to jest w sumie tylko zbiórem rurek (tak to widać na obrazku , może w innych rzutach inaczej...) czasem troche poprzekształcanych . jeżeli byś mógł to zrób rendera tylnej przerzutki i okolic. na amorze ta tekstura wydaje sie kiepska...
ja najwięcej sie bawiłem przy ramie
FINITO
zaraz gdzies założe konto i wrzuce moje niedokończone dzieło (jak znajde gdzies te rendery)
zaczne od tego że to chyba 3 topic w tym stylu ;) . z Horniastym sie chwalilismy tam: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 6&start=30 ale aktualnie nie działa republika bo ten onet to @#$^% i 40 minut zgadywałem odpowiedz na pytanie które sobie kiedys napisałem ale jeszcze jest lipa bo FTP dalej nie dizała :/ nie działa i jest lipa - koniec, nie popisze sie narazie(choć nie ma czym).
przejdzmy do tego modelu:
Ogólnie model wygląda dość przeciętnie ,tym bardziej jeżeli bawisz sie w te klocki juz 2 lata ,niewiem wogóle co to za program ten truespace czy costam - ja używam 3dsmax.Ładnie nałożyłeś teksture na rame ,która to jest w sumie tylko zbiórem rurek (tak to widać na obrazku , może w innych rzutach inaczej...) czasem troche poprzekształcanych . jeżeli byś mógł to zrób rendera tylnej przerzutki i okolic. na amorze ta tekstura wydaje sie kiepska...
ja najwięcej sie bawiłem przy ramie
FINITO
zaraz gdzies założe konto i wrzuce moje niedokończone dzieło (jak znajde gdzies te rendery)
www.freewebs.com/19.jpg
www.freewebs.com/20.jpg
www.freewebs.com/7.jpg
www.freewebs.com/8.jpg
www.freewebs.com/9.jpg
www.freewebs.com/my.jpg
www.freewebs.com/black.jpg
www.freewebs.com/blue.jpg
cośtam jest... ale nie mówie że to jest lepsze tylko pokazuje rendery bo onet nie dizała
www.freewebs.com/20.jpg
www.freewebs.com/7.jpg
www.freewebs.com/8.jpg
www.freewebs.com/9.jpg
www.freewebs.com/my.jpg
www.freewebs.com/black.jpg
www.freewebs.com/blue.jpg
cośtam jest... ale nie mówie że to jest lepsze tylko pokazuje rendery bo onet nie dizała
rower ogulem zajebisty sam chcial bym takei cos zrobic tyle ze moim marzeniem jest orange 223 i manitou dorado mdr x-works moga byc jeszcze hopy 6ti ale nei wiem jakim programem sie to robi i jak sie to robi wiec dupa a co do tego monstera to jest o polowe za maly moj drag wyglada tak z delta:)
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917