skad kase na amorka i rame
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
spzredaj matke... sprzedaj siebie albo jak koledzy mowieli chodz na grzyby i sprzedawaj ewentualnie mozesz łowic jesiotry i pobierac kawior cena 300& za kilo opłacalne co??ja tak robie....
a tak na marginesie to ciec jestes i tyle ja tez nie mamkasy na rower i wiele innych zeczy i wiele osob tutaj i w polsce tez nie ma wiec spierdalajztąd i nie zakładaj głupich topiców
a jak szukaz pracy i masz wykrztałcenie to znajdzies a jak masz 13 lat to mozesz sobie znalezdz najwyzej jakiegos "sponsora" mam tu na mysli starszego pana naalonego na młode chłopiece dupy
a tak na marginesie to ciec jestes i tyle ja tez nie mamkasy na rower i wiele innych zeczy i wiele osob tutaj i w polsce tez nie ma wiec spierdalajztąd i nie zakładaj głupich topiców
a jak szukaz pracy i masz wykrztałcenie to znajdzies a jak masz 13 lat to mozesz sobie znalezdz najwyzej jakiegos "sponsora" mam tu na mysli starszego pana naalonego na młode chłopiece dupy
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
kumpel zajebisty biznes otworzyl kupil przyczepe i na szczyrq gdzies tam kolo wyciagu sprzedaje cipele rzeczy kasa mu leci jak z nieba heh dobry zawodnik trzeba kombinowac ja roznosilem ulotki po blokach ale za cieeeezko w sumie zarobilem na kolow 3 miechy:) idz do hufca pracy tam ci cos dadza
DO ROBOTY za grosze:)
DO ROBOTY za grosze:)
śmierc pozerom i komercji
to ty ziomal jestes :o roztrojenie jazni masz :D wczuwasz sie w Hope'a, siebie i pana ctx:krzyska :P wczuj sie jeszcze w czlowieka - pajakaKuba_Szczecin pisze:wookie85 napisał:
ctx:krzysiek ile masz lat ?
sadzac bo zadanym pytaniu ma 11/12
:P
Jozan napisał:
Hope chyba wyczuwam tu ironie :P
nie no co Ty ... to tak serio serio :D
;]
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Zostawcie chłopaka kasy nie ma na bika to nie jego wina!!
ctx:krzysiekUcz sie dobrze a może rodzice nieznacznie wynagrodzą.Naprzykład jak pokazuje tacie "4" z klasówki to mi cos odpali.Albo zrezygnowałem z wyjazdów na miasto i bezmyślnego wydawania pieniądzy.Albo jeszcze kupowac tańsze ciuchy.Jedyne dwa słowa OSZCZEDZAC/KOMBINOWAC :D
ctx:krzysiekUcz sie dobrze a może rodzice nieznacznie wynagrodzą.Naprzykład jak pokazuje tacie "4" z klasówki to mi cos odpali.Albo zrezygnowałem z wyjazdów na miasto i bezmyślnego wydawania pieniądzy.Albo jeszcze kupowac tańsze ciuchy.Jedyne dwa słowa OSZCZEDZAC/KOMBINOWAC :D
http://www.wufr.go.pl/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/