Niekonwenjonalne zawody!!
Niekonwenjonalne zawody!!
siema.
jest pewien niekonwencjonalny pomysl..
Co byscie powiedzieli na temat zawodow rowerowych cos w stylu DH w Centrum Handlowym...
jest to narazie tylko projekt pomyslu ale chce takie zawody zorganizowac...
z najwyzszego poziomu CH na sam doł schodami uskokami z plyt i innym przeszkodami...
Nie twierdze ze zostanie ten pomysl stworzony ale juz wstepne plany sa...
potrzebuje jakiegos poparcia ze strony bikerow... co wy na to...??
pzdr
dr
jest pewien niekonwencjonalny pomysl..
Co byscie powiedzieli na temat zawodow rowerowych cos w stylu DH w Centrum Handlowym...
jest to narazie tylko projekt pomyslu ale chce takie zawody zorganizowac...
z najwyzszego poziomu CH na sam doł schodami uskokami z plyt i innym przeszkodami...
Nie twierdze ze zostanie ten pomysl stworzony ale juz wstepne plany sa...
potrzebuje jakiegos poparcia ze strony bikerow... co wy na to...??
pzdr
dr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pomysl zajeboza, polecam stary browr w poznaniu-najlepsze centrum handlowe na swiecie:D
3 chyba parkingi na górze i 3 piętra sklepu ruchome schody, jak i normalne, ogólnie jakby wyszlo to nawet do innego miasta bym pojechał:D
3 chyba parkingi na górze i 3 piętra sklepu ruchome schody, jak i normalne, ogólnie jakby wyszlo to nawet do innego miasta bym pojechał:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
-
- Kontakt:
skane w sumie nie demolka jakby sie zabezpieczyło materacami słupy ogrodzilo sianem witryny itp to byłby looz;p
a tak na serio to pewnie sami tego nie zrobicie jako osoby, wydaje mi sie ze to musi byc jakas firma-korporacja-chodźby taki Red Bull
ale moge sie mylic nie wiem..
a tak na serio to pewnie sami tego nie zrobicie jako osoby, wydaje mi sie ze to musi byc jakas firma-korporacja-chodźby taki Red Bull
ale moge sie mylic nie wiem..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
Manitou Travis
24 cale
no wiec ludziska sluchajcie (czytajcie)
pochodze z pod w-wy i u nas jest CH z 6 poziomami... jest miejsce wypasione...
napisalem do nich maila... szef dzialu marketingu wypowiedzial sie na ten temat tak:
"zaje_bisty pomysl, tylko te Hu** z dzialu technicznego (ochrona) nie wiem czy sie zgodzi"!
gadalem z gosciem przez tel. i ustawilem sie z nim na poniedzialem na tzn. wizje lokalna.
mam mu z moimi kumplami przedstawic wszystko na czym ma to polegac...
lecz jest kilka problemow...
1 Zawody tego typy wylaczaja pare sklepow ze sprzedarzy wiec nie wiadomo czy zgodza sie na to najemcy.
2. z tego co mi powiedzial to na ruchomych schodach jest okreslona sila nacisku na 1 schodek... ciezar bikera pedzacego po schodach wielokrotnie przekracza dozwolony ciezar..
3. szyby...
4. kazdy zawodnik bioracy udzial w zawodach podpisuje oswiadczenie ze bierze udzial na wlasna dopowiedzialnosc...
pewnie jak sie spotkam z dzialem technicznym to cos wymysla jeszcze...
kolejnym pomyslem jest zrobienie na poziomie 0 dirtu ze sklejki... czyli jakies male pokazy...
powiem wiecej po spotkaniu z nimi...
acz kolwiek podchodze bardzo sceptycznie to tego czy sie uda... ale warto prubowac...
pzdr
pochodze z pod w-wy i u nas jest CH z 6 poziomami... jest miejsce wypasione...
napisalem do nich maila... szef dzialu marketingu wypowiedzial sie na ten temat tak:
"zaje_bisty pomysl, tylko te Hu** z dzialu technicznego (ochrona) nie wiem czy sie zgodzi"!
gadalem z gosciem przez tel. i ustawilem sie z nim na poniedzialem na tzn. wizje lokalna.
mam mu z moimi kumplami przedstawic wszystko na czym ma to polegac...
lecz jest kilka problemow...
1 Zawody tego typy wylaczaja pare sklepow ze sprzedarzy wiec nie wiadomo czy zgodza sie na to najemcy.
2. z tego co mi powiedzial to na ruchomych schodach jest okreslona sila nacisku na 1 schodek... ciezar bikera pedzacego po schodach wielokrotnie przekracza dozwolony ciezar..
3. szyby...
4. kazdy zawodnik bioracy udzial w zawodach podpisuje oswiadczenie ze bierze udzial na wlasna dopowiedzialnosc...
pewnie jak sie spotkam z dzialem technicznym to cos wymysla jeszcze...
kolejnym pomyslem jest zrobienie na poziomie 0 dirtu ze sklejki... czyli jakies male pokazy...
powiem wiecej po spotkaniu z nimi...
acz kolwiek podchodze bardzo sceptycznie to tego czy sie uda... ale warto prubowac...
pzdr