Bomba w mieszkaniu!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krotkie, ale fajne :)
Na poczatku troche sie dziwilem ze nie wchodzil ten kod z klawiatury numerycznej :D
Chcialbym zobaczyc moja polonistke rozwiazujaca ta zagadke :D
ExIsT, Grzesiu, trzeba znalezc pewna zaleznosc ktora Was naprowadzi na to, ktore klawisze powinny byc w ktorym miejscu. A przy tym wszystkim pamietac, ze niektore cyfry sa do siebie podobne (skoro klawisze byly rozrzucone, to moga byc do gory nogami) :P
Na poczatku troche sie dziwilem ze nie wchodzil ten kod z klawiatury numerycznej :D
Chcialbym zobaczyc moja polonistke rozwiazujaca ta zagadke :D
ExIsT, Grzesiu, trzeba znalezc pewna zaleznosc ktora Was naprowadzi na to, ktore klawisze powinny byc w ktorym miejscu. A przy tym wszystkim pamietac, ze niektore cyfry sa do siebie podobne (skoro klawisze byly rozrzucone, to moga byc do gory nogami) :P
za 1 razem mi sie nie udalo a z 2 to juz banal:D
a te klawisz co musicie powstawiac maja byc
_ 9 _
_ _ 3
6 _ _
_ 0 _
przynajmnije ja tak amielm:D 3ba przciac czarny kabel jedynie z tym 3 co trzeba bylo ten klucz znales mialem problem ale udalo sie:D
ogolnie za 2 razem udalo mi sie to w 4 min
za 1 zatrzymalem sie na tym 2 zadaniu z ulozeniem tych kalwisz:D
a te klawisz co musicie powstawiac maja byc
_ 9 _
_ _ 3
6 _ _
_ 0 _
przynajmnije ja tak amielm:D 3ba przciac czarny kabel jedynie z tym 3 co trzeba bylo ten klucz znales mialem problem ale udalo sie:D
ogolnie za 2 razem udalo mi sie to w 4 min
za 1 zatrzymalem sie na tym 2 zadaniu z ulozeniem tych kalwisz:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: