KRAKÓW! Dual, Łopata, Doły zimą.

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Myszo-sek tkwi w tym ze jak Nemero dostal od Ojca swego rame pod choinke,to od razu bylo ze dostal ja od sponsora.Historie ze "sponsoringiem" Duncona na pewno znasz,teraz jeszcze Gregorio.A w miedzyczasie walnie jeszcze jakims madrym tekstem i juz jest kul,trendi i w ogole glamur (by Madcow :P).
pozdro :)

no Mikael racja w sumie..jakis czas temu "Pan Nemero" pytal sie o orange msisle,ze niby bedzie go kupowal,tylko nie wie gdzie...No sory ale przy takim osobniku trudno zachowac powage i nie byc wesolym..
zaprzeczysz panie moderatorze :)??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

PAN NEMERO???<hahaha>
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Racja racja :) Ja wiem ze chodzi wam o "sponsora".

Co do gregorio to jednak jestem pełen uznania dla chłopaków bo ta firma genelranie nigdy nikogo nie sponsorwała. A dając im 30% zniki na stuff dała w sumie niewiele ale jednak coś (30% to tyle co marża sklepowa pomiedz hurtem a detalem - wiec zaprzyjaźniony sklep moze CI tyle dać). Słyszałem jednak ze na kilka rzeczy dali im aż 60% (oczywiscie widze tutaj chęć sprzedania zalegającego na magazynie suffu - choćby dlatego ze patrząc na rozmiarówke dostepnych zbroi widze tylko XS hehe wiec pora znizyc ceny zeby to sprzedać).

Mimo wszytsko chyba lepiej go olać :P Wtedy jak nikt nie bedzie na niego patrzył to chyba sie połapie ze lansem nic nie osiagnie hehe lol :)
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Dobra Panowie wy już się wypowiedzieliście teraz czas na mnie :)
Postaram się wyjaśnić WSZYSTKIE kwestie tu przedstawione.
No więc zaczynając od początku to team powstał głównie dla fajnej zabawy i jeden nazywa to "EKIPĄ" jak projectfr.of.pl drugi to nazywa jeszcze inaczej a my to nazwaliśmy "team" (zespół).
Założenie tego teamu to fajna zabawa i jazda na zawody - nie śmigamy dla wygranej ale dla dobrej zabawy i przygody!
Co do sponsora "DUNCON'a" było to przed wakacjami to Panowie z Duncona dali nam za friko koszulk i takie ich tam pierdoły a my jeszcze w starym sqadzie Enzo i spółka dla zabawy i dla JAJ daliśmy na naszej starej www ich banner w ramce sponsor.
Na tym się skończyła przygoda z DC :)
Potem powstał team "Bull-Horn MTB TEAM" do którego ja osobiście podszedłem dużo bardziej poważnie i zrobiłem fajniejszą stronke i postarałem się o wyjazdy na zawody i sponsorów.
Firma Bull-Horn jest firmą mojego starszego i nie ma co tu ukrywać bo to każdy wiee, z strony tej firmy mamy zapewnione wyjazdy na zawody w pl i za granicą oraz jakieś tak wyjazdy treningowe.
Z czasem przerodzi się to w częsci itp. narazie koszulki dostaliśmy :P
Natomiast Gregorio w ramach sponsoringu dało nam zniszkiszki w postaci % rabatu ale jeszcze do końca nie wiadomo bo może uda nam się na wszystko wyrwać 50% - no mniejsza z tym.
Jeszcze jedna osoba napisała tu że stary zakołył nam team - poprawka ja założyłem.
Co do kwesti poruszonej przez motomysze to nie mam bika za 20 tys. zł i nie skacze z krawężników. - rower: pitbull + duro = nic specialnego.
Natomiast co do lasnu i informacji że team jest dla lansu to motomysz tylko znasz jedną osobe i ta osoba ci to powiedziała mianowicie matDH.
matDH tez puśćił plote że laski mnie biją w sql :/ ciekawe bo sam nie wiedziałem, a to że Mateusz lubi robić mi koło dupy i wymyślać farmazony to oczywiste.
Z drugiej strony to że uwierzyłeś w to motomysz to też dziffne. :/
Jeszcze poruszona została tu sprawa mojego wymądrzania się na forum - NIE WYMĄDRZAM się ... może tylko jak ktoś po mnie zacznie jeździć tak to chyba nic tu nie pisałem jaki jestem elo i jak skacze bo wiem że jedze cienko narazie i nic takiego nie pisałem - na sprzęcie znam się nawet dobrze więc pisze ale też nie z przesadą.
Pozdrawiam i mam nadzieje że wyjaśniłem wszystko co chcieliście! :)
Nemero
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

ssij pałe ćwoku
back in da game...
piotrex
Kontakt:

jeszcze nie wyjaniles kilku rzeczy:
1)orange'a msisle'a ktorego miales miec
2)w jaki sposob zalozyles team skoro nie masz osobowosci prawnej
3)co w tym niezwyklego ze rodzice finansuja Twoje hobby?

jestem ciekaw jak Twoj Ojciec sie rozlicza z tego sponsoringu...
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

hhehe a mnie wali to co inni robia jak sie lansuja to niech sie lansuja no ale na forum nie musisz<nemero> w tych pierdolach swoich mowic bo nikogo to nie interesoje wiec nie zawracaj dupy i ssij
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Hehe, tez moge byc sponsorowany przez Gregorio, i TY (to jest zwrot do czytajacego gdyby ktos nie wiedzial) tez.

"Witam
Kupujesz dla swego teamu :
kask integralny i gogle RUDY PROJECT,
amor MARZOCCHI (jaki potrzebujesz)
hamulce tarczowe FORMULA
Na te produkty dostajesz -30% rabatu.
Jeżeli zdecydujesz się jeszcze na ramę do DH BAZOOKA SINTESI, na cały zestaw dostajesz -50% rabatu
Pozdrawiam"

Swoja
Na jakie zawody za granica chcesz jechac?
piotrex
Kontakt:

buahahahaha-nie mam pytan..
nemero Ty mala pyto!!
krawiec
Kontakt:

Piotrex jeb sie od Prokopa przed chwila po nim jebałeś a teraz robisz to samo...
back in da game...
YOOGI_NH
Kontakt:

Post autor: YOOGI_NH »

hehe czytam to i nie wiem czy płakać czy śmiać się :) ludzie zróbcie sobie osobny temat np "Nemero" i sie tam pobawcie :)

Pozdro dla znajomych i kumatych bikerow i dla innych też :P
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=590463
Nemero
Kontakt:

piotrex pisze:jeszcze nie wyjaniles kilku rzeczy:
1)orange'a msisle'a ktorego miales miec
2)w jaki sposob zalozyles team skoro nie masz osobowosci prawnej
3)co w tym niezwyklego ze rodzice finansuja Twoje hobby?

jestem ciekaw jak Twoj Ojciec sie rozlicza z tego sponsoringu...
1) orange misisle mówiłem że na wisne planuje coś mieć innego lepszego niż strara ramka ale jednak dc mam a misisle za 1400zł można dostać prawie nówke więc to raczej nic takiego OOoOO.
2) :O norm.
3) czy ja mówie że coś NIEZWYKŁEGO - to wy to rozgrzebaliscie? :)

z tego sponsoringu mój stary się nie rozlicza :) bo żeby się rozlicząć tzn. odliczać coś od podatku team musi być legalny i wogóle a nam to wsumie wali bo nie ma sensu odliczać takich "wielkich" sum <lol2>

I jeszcze co do tego 50% od gregorio co napisał prokop u góry to to akurtat to noramlne że jak się kupi tą bazokee całą to jest 50% więc tu nic takiego nie ma :)

Pozdro i proponuje zakończyć teamt bo już zaczynają się pojawiać głosy ludzi którzy pytają po co im to napisałem - a napisałem bo sami sie pytaliście. :)
piotrex
Kontakt:

Krawiec wal sie na cycki :P.
Nemero-nie mam pytan...
co to znaczy norm.?
Nemero
Kontakt:

tzn. team nie jest zarejestrowany bo nie musi być do puki nie zechcemy smigać PP ...
piotrex
Kontakt:

pfff
krawiec
Kontakt:

<rzygi>
back in da game...
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

Jeszcze nie wytłumaczyłeś kwestii PANA NEMERO...to ja powinieniem być w takim razie BARON SKOT???
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Nemero
Kontakt:

Krakus_dh pisze:Jeszcze nie wytłumaczyłeś kwestii PANA NEMERO...to ja powinieniem być w takim razie BARON SKOT???
Jak sobie życzysz no więc "Pan Nemero" zostało wyciągnięte z newsa na www - tego newsa napisał Xxsin więc ja tu nic nie mam do tłumaczenia...
Oczywiście jest to wiadome że zostało użyte słowo "Pan" tak dla jaj :)

ps. baron to tytuł a Pan to najnormalniejszy zwrot :)

Pozdro :)
BK
Kontakt:

Post autor: BK »

yyy o czym to wogole temat?? o trasach czy kims tam .... ??
:::: i tak warto żyć ::::
Zablokowany