BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus
BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus
Siemano,
Jak doskonale wiadomo poznańskie miejscówy nie dość ze objechane do łysego, to również i ofilmowane niezmiernie dokładnie na równi z takimi zbytkami architektonicznymi jak ajfel tołer w paryszu, dzida kultury w warszawie czy budynek ochotniczej straży pożarnej w Wąchocku
Jeśli zależy wam na oglądaniu miejscówek to zawijajcie na google i klepcie w searczu góry lasy i doliny,
Jeśli zaś interesuje was progres w jazdkach jaki na tych naszych i waszych łachach się dokonuje to zapraszam do stargania...
TAK! – pan z drugiego rzedu zgadł: „FILMU ROWEROWEGO”
..na dysk proszę... RAZ... ..aaaco!
Z raportu miejscowej komendy milicji obywatelskiej wynika ze za sklejenie klipa odpowiedzialny jest impossible team w składzie obywatel śruba oraz obywatel wojtus...
Paszcze rozdziabiać będziemy przy olmołst 12stu minutach fr i streetu, przygrywać będą lokalne kapele wiejskie oraz ochotnicza straż pożarna z Wąchocka.
Ujęcia pstrykano przez pół roku, nad montażem klipu spędziliśmy przeszło dwa miesiące
Ponieważ filmik waży, i nasze 10cio gigowe limity ze stronek pójdą w ciągu 24h
Gdzieś w dalszej części tego njusa pojawia się nowe linki za około dobę, filmik wtedy będzie można najprawdopodobniej zassać podzielony na 2 części, sprasowany rarem, do samodzielnego rozkompresowania. Na razie przeglądarkowe pijawki skierować należy na:
www.street.bike.prv.pl
www.poznan-fr.j.com.pl
kompresja w real audio variable bitrate, w razie niemca kodeki są w tym paku
http://www.idg.pl/ftp/pc_7605/XP.Codec.Pack.1.2.2.html
Komenty mile widziane.
Pozdrowienia dla ekip klejących filmy, riderów, szyderców, zdrowych na podagrę i orkiestry z Wąchocka.
Twórcy BWC
Jak doskonale wiadomo poznańskie miejscówy nie dość ze objechane do łysego, to również i ofilmowane niezmiernie dokładnie na równi z takimi zbytkami architektonicznymi jak ajfel tołer w paryszu, dzida kultury w warszawie czy budynek ochotniczej straży pożarnej w Wąchocku
Jeśli zależy wam na oglądaniu miejscówek to zawijajcie na google i klepcie w searczu góry lasy i doliny,
Jeśli zaś interesuje was progres w jazdkach jaki na tych naszych i waszych łachach się dokonuje to zapraszam do stargania...
TAK! – pan z drugiego rzedu zgadł: „FILMU ROWEROWEGO”
..na dysk proszę... RAZ... ..aaaco!
Z raportu miejscowej komendy milicji obywatelskiej wynika ze za sklejenie klipa odpowiedzialny jest impossible team w składzie obywatel śruba oraz obywatel wojtus...
Paszcze rozdziabiać będziemy przy olmołst 12stu minutach fr i streetu, przygrywać będą lokalne kapele wiejskie oraz ochotnicza straż pożarna z Wąchocka.
Ujęcia pstrykano przez pół roku, nad montażem klipu spędziliśmy przeszło dwa miesiące
Ponieważ filmik waży, i nasze 10cio gigowe limity ze stronek pójdą w ciągu 24h
Gdzieś w dalszej części tego njusa pojawia się nowe linki za około dobę, filmik wtedy będzie można najprawdopodobniej zassać podzielony na 2 części, sprasowany rarem, do samodzielnego rozkompresowania. Na razie przeglądarkowe pijawki skierować należy na:
www.street.bike.prv.pl
www.poznan-fr.j.com.pl
kompresja w real audio variable bitrate, w razie niemca kodeki są w tym paku
http://www.idg.pl/ftp/pc_7605/XP.Codec.Pack.1.2.2.html
Komenty mile widziane.
Pozdrowienia dla ekip klejących filmy, riderów, szyderców, zdrowych na podagrę i orkiestry z Wąchocka.
Twórcy BWC
-
- Kontakt:
sproboj tak:lizzard king pisze:ani tego, ani tego nie moge zassac :/ (czemu tego posta nie moge juz skasowac? w topicu elvisa sie da)
http://www.street.bike.prv.pl/video
-
- Kontakt:
lizzard king pisze:leci :D
(to tez moge skasowac, a poprzedniego nie... wytlumaczy mi ktos, o co w tym chodzi ? :) )
ECH jakieś dymy mam z kontem na h-zonie, najpierw okazało sie ze nie pamietam hasła :]
potem po aktywacji i zmianie przyblokowało mnie i topic dodałem jako gość...
Moze dlatego..
enyłej.. miłego oglądania, ja zawijam kimać... Całą noc kolejną nad BWC zarwałem... pozdro!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grzyb pisze:A tak apropoz to kiedy PFC 4 ?
BWC to moja ostatnia rozgrzeweczka przed PEFCĄ, projekcik sie robi, i chciał bym zeby był czymś wiecej niż aż "rowerowym". Niestety dusza artystyczna, wiecej pomysłów na godzinę niz ustawa przewiduje, i sie opóźnia projekt.
Ale i film ważny, wiec i staram sie, staram ..staram...staram :]
-
- Kontakt:
no coz, zdziwiony poziomem nie jestem :D zajebioza ludzie, ale wg.mnie film jest przesycony efektami...po prostu jest ich za duzo, wiem ile trzeba bylo w to wlozyc pracy i efekt jest fajny, ale mnie to przeszkadzalo osobiscie. nie lubie az tylu efektow..ale to moja opinia , oprocz tego wiecej strita ;)
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647