Dengeros M. DS 3,0
Dengeros M. DS 3,0
mam pytanko a nawet pare:P czy amor pike nie bedzie zamały do tej ramki i wogóle czy ta ramka nie bedzie zamał na mnie:/ mam okolo 180 cm wzrostu
Wg. mnie nie bedzie za mały, ustawiony na 140mm (i tak się lekko zapadnie) będzie ok, jeśli będziesz chciał dac na 95mm to hym... nie powinno być na tyle nisko żeby nie dało się jeździc.
Ja ogólnie jestem takiego zdania, że w dircie itd nie powinno się patrzeć na proporcjonalność wielkości ramy do wzrostu, ale na odpowiednie kąty, wymiary itd...
Przy xc można myslec nad wymiarem, a czy to 19" czy 20" brac bo nie wiem czy jak zrobie 100km to mnie zaczną plecy boleć. Przy bardziej extremalnych rzeczach powinno się o takim czymś zapomnieć
Ja ogólnie jestem takiego zdania, że w dircie itd nie powinno się patrzeć na proporcjonalność wielkości ramy do wzrostu, ale na odpowiednie kąty, wymiary itd...
Przy xc można myslec nad wymiarem, a czy to 19" czy 20" brac bo nie wiem czy jak zrobie 100km to mnie zaczną plecy boleć. Przy bardziej extremalnych rzeczach powinno się o takim czymś zapomnieć
nie boj zaby!!
ale ja tam bym pika do niej nie wkladal bo on sie tu nie sprawdzi przy ustawieniu na 95mm to Ci sie lipnie bedize jezdzic a tak 140 to git wiec nie ma sesu tu ta regulacja
zalezy do czego chcesz uzywac tego dsa;-)
ja tam bym pomyslal nad jakims innym amorkiem np jakis boxxerek czy cos
ale jest rst sigma za 1500 zl i to bylby wypas :D
cokolwiek wsadzisz do dsa powyzej 130mm bedzie juz git
ale ja tam bym pika do niej nie wkladal bo on sie tu nie sprawdzi przy ustawieniu na 95mm to Ci sie lipnie bedize jezdzic a tak 140 to git wiec nie ma sesu tu ta regulacja
zalezy do czego chcesz uzywac tego dsa;-)
ja tam bym pomyslal nad jakims innym amorkiem np jakis boxxerek czy cos
ale jest rst sigma za 1500 zl i to bylby wypas :D
cokolwiek wsadzisz do dsa powyzej 130mm bedzie juz git