Shimano Deore 525 czy Magura HS 33?
Shimano Deore 525 czy Magura HS 33?
Witam!
Mam pytanie,ktore hamulce sa lepsze do street'a(na tylnie kolo)??Pytanie to kierowane jest do osob,ktore juz jezdza od jakiegos dluzszego czasu w tej dyscyplinie.
Pozdrawiam!
Mam pytanie,ktore hamulce sa lepsze do street'a(na tylnie kolo)??Pytanie to kierowane jest do osob,ktore juz jezdza od jakiegos dluzszego czasu w tej dyscyplinie.
Pozdrawiam!
no wiesz...ja bym ci polecil hs33, sam smigalem ponad rok na kompleciku i byl wypas, z tarczami moze byc roznie skoczysz gdzies krzywo walniesz w murek i po tarczy :/ a magurki wypas :D zmienilem bo teraz mam obrecz tylko pod tarcze z przodu a na tyle v-brake zeby barspiny robic i sie nie bac o przewod. jesli cie interesuje to mam do sprzedania komplecik hs33 raceline, na gg jakby co :D 3039647
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
Re: Shimano Deore 525 czy Magura HS 33?
ja jezdzilem na hs33 i siła jak i modlulacja tego hamulca jest bdb jedyny minus to to, ze trzeba mieć proste koło i jak jest mokro działa troche gożej i właśnie mam zamiar zmienić go na deorke 525
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie powiedziałem że nie mozna tylko 'grinduje sie raczej od strony prawej' /polecam czytać uważniej...Massaroth pisze:Masta Blasta Haha, no to żeś dowalił teraz... :D
A kto powiedział, że nie można lewą stroną grindować?! :|
Ja robie to i na tą, i na tą stronę... Nie widzę w tym żadnego problemu.
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
Na jedno wychodzi. :) To jakaś reguła jest, że prawą stroną się grinduje, RACZEJ? Nie wydaje mi się...
(Ehhh.... Właśnie dlatego nie lubię tego forum... Każdy chce swoje racje i to jeszcze jakie, udowadniać...)
Sorry, ale nie mam zamiaru kontynuować tej rozmowy. Wypowiedziałem się na temat - polecam 525 - na tym koniec. Pozdrawiam.
(Ehhh.... Właśnie dlatego nie lubię tego forum... Każdy chce swoje racje i to jeszcze jakie, udowadniać...)
Sorry, ale nie mam zamiaru kontynuować tej rozmowy. Wypowiedziałem się na temat - polecam 525 - na tym koniec. Pozdrawiam.
Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz...