[Potrzebuje program do obróbki zdjęć...]

Kuba007
Kontakt:

[Potrzebuje program do obróbki zdjęć...]

Post autor: Kuba007 »

jak możecie to bardzo bym prosił o program w ktorm mozna zmniejszac rozmiar zdjęć. (W Adobe mi nic nie chodzi:( )

s500@wp.pl
siwy-84
Kontakt:

Post autor: siwy-84 »

naiprostrzy program "paint"
Kuba007
Kontakt:

też tam probowalem ale cos jest zje****. :(:(:(
Kuba007
Kontakt:

tam jak sie zmniejsza wielkosc zdjecia np. o 25% to widac tylko 3/4obrazu. Wlasnie nie wiem jak zrobic zeby to cale zdjęcie sie zmniejszyło :(:(. Pomożecie mi ??
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

co za ciota za przeproszeniem....

musisz w photoshopie nacisnac kombinacje:

shift+ctrl+alt+s i wtedy tam powiniene kliknac image size no i wybierasz dalej...

ps. jak widze kwadratowe nawiasy w tytule, to odrazu wiem, ze to ty...
Kuba007
Kontakt:

lizzard king pisze:co za ciota za przeproszeniem....

musisz w photoshopie nacisnac kombinacje:

shift+ctrl+alt+s i wtedy tam powiniene kliknac image size no i wybierasz dalej...

ps. jak widze kwadratowe nawiasy w tytule, to odrazu wiem, ze to ty...
Kur** sam jesteś ciotą. Jak ci cos nie pasuje to wynocha
Kuba007
Kontakt:

to teraz przygladaj sie tym nawiasom, na kazdej stronie, w domu szkole w pracy (o ile gdzies cie przyjeli)
Kuba007
Kontakt:

Jak jestes taki bystry to szkoda ze nie zauwazylem ze nie tylko ja robie takie nawiasy
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

heh... nawalniczy jestes koles, ale ja z kurw.ami do ciebie nie wyjezdzam...

wiesz, chcialem tylko podkreslic, ze wiem, ze to ty. pomijam juz fakt, ze sam sie przeczysz, piszac

"szkoda ze nie zauwazylem ze nie tylko ja robie takie nawiasy"

wiesz chcialem pomoc, ale widac nie wyszlo. sorry, ide juz sobie, bo widze, ze jestes madrzejszy.
tak poza tym, swoje negatywne odczucia mozesz wyrazic nie uzywajac brzydkich wyrazow. gdybys w zyciu poczytal troche ksiazek, pism itd. to bys zauwazyl, ze zdania mozna budowac troche inaczej....
polecam ci ksiazki marka hłasko, tam sa przeklenstwa, jak uda ci sie zrozumiec 20 pierwszych stron i spodoba ci sie to opowiadanie, nie dla tego, ze sa przeklenstwa, tylko dlatego, ze jest ciekawa fabula, to znaczy, ze... wiesz do czego sa uzywane tak naprawde przeklenstwa...

zreszta ty narazie napisales, ze cos mi nie pasuje. ja sie z tym nie zgodze, bo nigdzie tego nie mowilem...

zreszta jak chcesz sobie poprzeklinac, to umow sie z kims i powiedz mu to prosto w oczy. tu wszyscy chowaja sie pod nickami i nieliczne osoby sie znaja.

wiesz, ja tu sobie spokojnie gadam, a ty, w miare czytania tego tekstu dostajesz coraz wiekszej nerwicy i masz chec rzucenia czyms.
rozumiem, to pomaga rozladowac napiecie. wiec rzucaj sobie tym czyms, ale z dala od malych dzieci. najlepiej, zeby to nie bylo szklane. wyobraz sobie pozniej kogos, kto cie opieprzy jeszcze raz, za to, ze to stlukles. bedziesz musial sprzatac i znow sie zdenerwujesz oraz stracisz cenny czas.

bystry jestem na tyle, zeby po nawiasach dojsc do tego, ze to wlasnie ty zalozyles topic. nie przeszkadzaja mi. mozesz ich uzywac. pewnie bys mi wytknal pare rzeczy, jak bys zalozyl topic bez nawiasow...

ciekaw jestem, jak sobie poradzisz w zyciu. jezeli wychodzisz z zalozenia " jestem panem, liczy sie tylko to co chce uslyszec i to musi byc dla mnie dobre" to raczej wszyscy zaczna cie olewac, bo nikt nie chcial by sie zadawac z takimi ludzmi, ktorzy nie pozwola sie skrytykowac. krytyka sie w zyciu przydaje, mnie tez wiele razy ktos opieprzal za rozne rzeczy, ktore zle zrobilem... ja nie dawalem im po pysku, czy nie obrazalem sie na nie na wieki, lecz wyciagalem z tego nioski, ty tez mozesz, ale musisz chciec. wiec zastanow sie....
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

ACD Photo Editor 3.1
Arek-Hs
Kontakt:

Post autor: Arek-Hs »

irfanview wymiata
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

photoshop i wystarcza, jak ktoś painta nazywa orbóbką to mi go żal ;)
pozdrawiam tutoriale se poczytaj może się czegoś nauczysz
http://karolek.free.fr/
cyc

Post autor: cyc »

gRegor
Kontakt:

Post autor: gRegor »

Nie czytał postów wyzej... Ja uzywam easy thumbnails... Program w obsłudze jak dla blondynki i skuteczny jak cholera :P polecam
http://www.pinkbike.com/photo/1368698/
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

Najlepszy jest do tego IrfanView zrobisz tam wszystko, jest mały i prosty w obsłudze...
Pobierz sobie z www.underpl.org
Rafał(olsztyn
Kontakt:

Post autor: Rafał(olsztyn »

polecam gimp'a - darmowy i dosc dobry!!
Luv
Kontakt:

Post autor: Luv »

eee... ale obrobka zdjec to chyba nie tylko ich powiekszanie i zmniejszanie... chyba kuba007 ma photoshopa ( aprzynajmiej tak mi sie wydaje po przeczytaniu tego co pisal) a to wg mnie najlepszy do tego program... i wydaje mi sie ze tez prosty... ale jesli ktos ma klopot to trzeba poszukac jakichs tutoriali po sieci...

pozdr
na świecie nie ma złych ludzi, tylko czasem wina brak... [url]http://tiny.pl/tds8[/url]
ODPOWIEDZ