Jeba/ni narciaze!!!!!Smierc frajerom
-
- Kontakt:
Jeba/ni narciaze!!!!!Smierc frajerom
Powiedzcie mi czemu ludzie w polscesa tak zlosliwi
Byłem dzis w szczyra na skrzycznym ,wszystko ladnie pieknie smigamy se i nagle widze patu naraciazy jak sie na nas gapia patrze a jaeden wystartowal i pizdu przedemna wyjechal a ja 50km/h i 10 m od niego no i zaczolem hamowac i bokiem leciec wpadlem w mulde wyjablo mnie na bark i przelecialem na druga strone toq
pojechalem mu od skurwy/synow itd i pojechalem
SMIERC NARCIAZA
co innego snowboarderzy ci to sa mili i wogole przyjazni wkoncu ta sama krew HC:)
mozecie mnie zjechac za temet lata mi to kolo wetla
Byłem dzis w szczyra na skrzycznym ,wszystko ladnie pieknie smigamy se i nagle widze patu naraciazy jak sie na nas gapia patrze a jaeden wystartowal i pizdu przedemna wyjechal a ja 50km/h i 10 m od niego no i zaczolem hamowac i bokiem leciec wpadlem w mulde wyjablo mnie na bark i przelecialem na druga strone toq
pojechalem mu od skurwy/synow itd i pojechalem
SMIERC NARCIAZA
co innego snowboarderzy ci to sa mili i wogole przyjazni wkoncu ta sama krew HC:)
mozecie mnie zjechac za temet lata mi to kolo wetla
śmierc pozerom i komercji
-
- Kontakt:
mi tam specjalnie droge zajezdzaja janusze,nie patrz bo co to oni,maja dwie deski a nie jedna,za takie cos jeden koleszka juz w leb na stoku dostal,specjalnie przedemna 2m przejechal i jeszcze sie burzyl kurwa,ale znam spoko narciarzy takze to widze odrebny przypadek,ale prawda ejst taka,ze czasem sa wredni.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
No i sie nie dziwnei z potem sa takie konflikty jak Ty sie od razu tak nastawiasz od tego jakby narcierze byli bog wie jacy źli. Nie ma podziału narciarze źli , snowboarderzy ok bo raz sie trafi tak ze narciarz Ci przejedzie przed nosem albo bvedzie inaczej przeszkadzał i nie przeprosi tylko powie ********** a innym razem to samo bedzie ze snowboarderem. Mowie Ci wszystko zalezy od konkretnego człowieka.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
ej narciarze i snowboardzisci sie nie lubia, jak bmx i mtb !! to jest smieszne... glupiam moda ktora przyszla nie widomo skad... i polaczkom sie spodobaly te konflikty i sobie jada... najczesciej kloca sie osoby, ktore najmniej potrafia, zeby podwyzszyc swoje ego. i nie wyssalem sobie tego z palca, tylko mowie jak jest... po przykladnie kilku beemiksiarzy ktorzy robia z siebie nie wiadomo co, a chuaj potrafia !!
osobiscie nie mam ani nic do snowbardzistow (na snb jezdzi moj brat), a sam jezdze na nartach, ani do bmxowcow bo moj styl jazdy nie wiele sie rozni od stylu bmx !
pozdro... i dla bmx i dla snb :)
osobiscie nie mam ani nic do snowbardzistow (na snb jezdzi moj brat), a sam jezdze na nartach, ani do bmxowcow bo moj styl jazdy nie wiele sie rozni od stylu bmx !
pozdro... i dla bmx i dla snb :)
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
majsturbator tobie to chyba od tego majsturbowania czache przegrzało. czy to znaczy że jeśli będę jeździł na nartach grzecznie i się snowboarderom kłaniał to i tak jestem pedał i frajer w porównaniu do snowboardowca który może sobie odpierdalac manianę ale mu to na sucho ujdzie bo on to "ta sama krew"? są ludzie i zajoby na rowerze też jeżdżą przypały takie że szkoda gadać co oznacza tylko tyle że te pojedyńcze osoby to cwele a nie wszyscy bajkerzy. weź ty się puknij w łeb solidnie (bez kasku) to ci może rozum spowrotem zaskoczy a jak nie pomoże to wpryśnij wd-40. ocenia się uczynki a nie ludzi !!!
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Ja atm narciarzy zniose jako biker i snowboarder ale za to wkurzaja mnie ich takie jeb** tiki stanie na srodku stoku i stoi jak ten slup soli no tylko zabic, albo jak stoisz do wyciagu to chamsko kazdy najezdza ci na deske, tez np. w snowparkach i na kickerach somorobkach skacza takie lamy nie rozumia ze kicker jest dla deskarzy i snowpark, no chyba ze masz odpowiednie narty to tez zapraszam a nie zostawiaja muldy i wez sie nie zabij ew. puszczaja zlosliwe teksty...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
taa chciałoby sie tolerancji/uznania od przeciętnych ludzi gdy się na mieście triki rowerem sieka a samemu to nawet z ledwością sie toleruje ludzi którzy uprawiają ten sam sport tylko inna jego odmianę, juz mamy podziały ze wzg. na kolor skóry, religię, mieszkanie w innej klatce tegosamego bloku, klub piłkarski, to podzielmy się jeszcze wewnątrz siebie na regiony Polski i na rodzaje jazdy rowerem oraz na podstawie stopnia "wypaśności" roweru i będziemy jechać jedni po drugich. ale będzie fun, będzie można bezkarnie wyładowywać frustracje (szkolne, domowe) na każdym, helll yeah!! kto pierwszy?
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
jak jeździsz na stoku dla początkujących to tak masz! tak się sklada że szybciej się pchają na trudne stoki zieloni snowboardziści któzi ześlizgują się bokiem niż narciaże bo co jak co ale jednak narty są trudniejsze.
tak się składa że nie nie jestem postronny bo umiem jeździć zarówno na nartach i na snowboardzie i coś o tym wiem. najgorsi są zieloni snowboardziści, zrywają śnieg ze stoków aż do lodu a zaraz potem robią muldy, ale jak ktoś dobrze jeździ to nie ma znaczenia na czym jeździ i jest ok
tak się składa że nie nie jestem postronny bo umiem jeździć zarówno na nartach i na snowboardzie i coś o tym wiem. najgorsi są zieloni snowboardziści, zrywają śnieg ze stoków aż do lodu a zaraz potem robią muldy, ale jak ktoś dobrze jeździ to nie ma znaczenia na czym jeździ i jest ok
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
a mnie to wali kto niszczy stok i tak jadę na kreske :D a muldy lubie. Jezdziłem 6 lat na desce i 4 na snowblade teraz bedzie 5 sezon, hmm ostatnio mi pojechała taka grupka boarderów że im po railu jeżdżę na ich miejscówce, nie jezdził bym gdyby nie była na trasie ;/ a te ciot,,y nawet na raila nie umieli wyskoczyć a jak już wyskoczyli to nie zrobili na 3 cm slidea :| tacy mnie najbardziej rozjebują .. mi każdy siadał
http://karolek.free.fr/
ChaRlie.FR no tu sie zgodze niektorzy "nasi bracia" :P nie maja wyobrazni jesli juz robia to niech dziela sie z innymi to tak jak bylo chyba w bialce zbudowali sobie miejscowi pare snakow, lamancow, raili, i jezdzili innym tez pozwalali pod warunkiem ze nie zniszcza a jesli chca to ulepsza i wogole pomoga. ja jezdze na desce 5 lat a na nartach jezdzilem 5 lat:) co do zsuwajacych sei deskarzy Tassadar nie narzekaj bo jak bylem wlasnie na skrzycznym to muldy byly 0,5m i nie przez deskarzy tylko narciarzy niektorych! i po prostu mozna bylo sie zalatwic na nich dlatego preferowalem jazde obok trasy po lesie :Dpitikuku jesli chodzi o bajki ja nie mam czym sie chwalic :PWito16 jezdzilem na kreske :D tylko na dole bardzo smuzyl obraz jak chamowalem ale przezycia niezapomniane jak jestes glupi lub odwazny ale na jedno wychodzi jedz ta trasom nie pozalujesz! :] tylko wez gogle serio :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !