Em jak wchodze na stronke to musze sie logowac za kazdym razem :/ trche upierdliwe to ;p cos zwalilo ? ktos ma podobnie ? nic u siebie w kompie nie zmienialem :D
Było nie raz już :) jak masz XP to w c:\documenst and settings\"twoja nazwa profilu\cookies - usuń stamtąd ciasteczko odpowiedzialne za dhzone, zaloguj się, zaznacz żeby pamiętało i sprawdź czy będzie ok - działa w 99% przypadków :)
A ja jak pisze posta dłużej niż 3min. to mi chce profil ładować na nowo i nic z moich wypowiedzi. No ile można pisać to samo-informatykiem nie jestem.
Albo inaczej: poruszam się po stronce 5min. i automatycznie mnie wyloguje...ech.
KuMiK pisze:Było nie raz już :) jak masz XP to w c:\documenst and settings"twoja nazwa profilu\cookies - usuń stamtąd ciasteczko odpowiedzialne za dhzone, zaloguj się, zaznacz żeby pamiętało i sprawdź czy będzie ok - działa w 99% przypadków :)
ja sie raz zalogowalem i dalem zeby zapamietalo...wchodze nastepnym razem i tez musialem wpisac...wpisalem...zapamietalo mi i teraz juz nie musze wpisywac :]