Poświęcenie dla roweru
Poświęcenie dla roweru
no właśnie jak w temacie. jakie było/jest/będzie Wasze poświecenie dla roweru. ja dla przykładu chodziłem niedawno po lesie na czworaka w śniegu bo śróbki z korby szukałem. i po pół godzinie szukania znalazłem. to temat z dupy ale tak chce wiedzieć co byście zrobili dla swojego baja.
pozdro
chcecie to mnie zjedźdcie mi to wisi
pozdro
chcecie to mnie zjedźdcie mi to wisi
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt:
hm... no odmowic sobie pare rzeczy by miec dragstara teraz odmowilem sobie wiecej rzeczy i fula kupuje... a inne poswiecenie, to stal chyba z miesiac w przedpokoju bo w moim pokoju miejsca nie bylo rodzinka byla lekko poirytowana zostawiajac jej na przejscie jakis 40cm :D
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
ja zamaist zostawiac bika w garazu to biore go do pokoju :]:]
a tak pozatym to kiedyś rozpiął mi sie łańcuch..... i szukałem spinki z ziomkiem chyba z 2 godziny :D:D:D
a dziewczyny nie mam....bo nie miałbym dla niej czasu..tylko rower i rower :):)
pZdR
a tak pozatym to kiedyś rozpiął mi sie łańcuch..... i szukałem spinki z ziomkiem chyba z 2 godziny :D:D:D
a dziewczyny nie mam....bo nie miałbym dla niej czasu..tylko rower i rower :):)
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
co do szukania częsci to przerzutka mi się rozleciała kilka razy i musiałem szukac czesci, raz z godzine w tą i z powrotem chodzilem zeby wszystko znaleść. A co do innych poświęceń no to na wszystko ogólnie żałuje, bo wole to wydać na rower. Praktycznie w lecie to jest tylko jazda albo naprawianie roweru albo kopanie czegos wiec nie ma czasu na nic innego. Najwięcej dla roweru poświęcam czasu i kasy
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
rower, kochanym rowerem ale bez przesady.
teraz uznacie ze jestem beee jak napisze ze jeszcze nie dawno wolalem spedzac czas z kobieta niz na rowerku...
no ale tak bylo... (z ta roznica ze okazala sie dziewczynka)
moze bylo by inaczej jakby najleprzy ziom mial sprawny rower (****** bombery i gregorio!!)
przepraszam ze inaczej na to patrze niz wy:D:D:D:D:D:D:D
hehe POZDRO:D:D:D:D
teraz uznacie ze jestem beee jak napisze ze jeszcze nie dawno wolalem spedzac czas z kobieta niz na rowerku...
no ale tak bylo... (z ta roznica ze okazala sie dziewczynka)
moze bylo by inaczej jakby najleprzy ziom mial sprawny rower (****** bombery i gregorio!!)
przepraszam ze inaczej na to patrze niz wy:D:D:D:D:D:D:D
hehe POZDRO:D:D:D:D
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gringo o dziewczynie to ja mowie ogolnie, po porstu niechce mi sie nia zajmowac, chodzic do niej, gadac z nia o jakichs glupotach...
choc niektore potrafia pogadac i nie pisza przy tym sms'a, no i nie gadaja o byle gownie tylko o czyms cywilizowanym i pozornie "ciekawym" dla obu stron.
taki przyklad: spotykam kolege, siadamy na lawce i gadamy. nie ma przerwy, nie ma tematu. gadamy. a jak chcesz pogadac z dziewczyna to jest : "podaj temat" "o czym chcesz gadac"...
juz wole wtedy jak mi mowila by o tym, ze ma nowe buty ;/
choc niektore potrafia pogadac i nie pisza przy tym sms'a, no i nie gadaja o byle gownie tylko o czyms cywilizowanym i pozornie "ciekawym" dla obu stron.
taki przyklad: spotykam kolege, siadamy na lawce i gadamy. nie ma przerwy, nie ma tematu. gadamy. a jak chcesz pogadac z dziewczyna to jest : "podaj temat" "o czym chcesz gadac"...
juz wole wtedy jak mi mowila by o tym, ze ma nowe buty ;/
4my to sama frajda,jak czytam ,ze ktos trzyma rower w pokoju to mnie skreca i pisze ,ze to poswiecenie,tez pracowalem w wakacje i co.Mam czas na wszysko,bo mam zajebista babke,ktora ma wypasiony rower i ja czesto bzzzykam w lesie na wspolnych wyprawach,a po udanym sexe razem skaczemy na hopach....
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg