filmu Counter Strike
-
- Kontakt:
Nie kumasz bazy.
Chodzi o to ze gosc sobie biegnie, slyszy ze ktos jest zanim i ma takie czucie czy to w q3 ( tam nei trza zooma ) , ma fast zoom - to tlyko fov... , nio wiec ziomek ma takie wyczucie, ze goni - w 0.2 sek obraca cie, zoomuje, trafia prosto w czereb, unzoomuje, odwraca sie i idzie dalej...
Zawodowo to wyglada w ruchu :)
Tak samo jak ja sobie gonie na mapie bo q3, jak gra jakis noob, to sie obracam w ulamek sekundy , on lapie raila na drugim koncu mapy i biegne dalej... To sie nabywa.
Chodzi o to ze gosc sobie biegnie, slyszy ze ktos jest zanim i ma takie czucie czy to w q3 ( tam nei trza zooma ) , ma fast zoom - to tlyko fov... , nio wiec ziomek ma takie wyczucie, ze goni - w 0.2 sek obraca cie, zoomuje, trafia prosto w czereb, unzoomuje, odwraca sie i idzie dalej...
Zawodowo to wyglada w ruchu :)
Tak samo jak ja sobie gonie na mapie bo q3, jak gra jakis noob, to sie obracam w ulamek sekundy , on lapie raila na drugim koncu mapy i biegne dalej... To sie nabywa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
ja nie sznuje ludzico popierdlaja cały czas na kompie laamusy i tyle na dwor by wyszli albo na impreze jakąs
fakt faktem mozna czasem trohce popykac w gierki ale nie non stop.... na kompie mozna robic duzo ciekawszych i pozytecznych zeczy
fakt faktem mozna czasem trohce popykac w gierki ale nie non stop.... na kompie mozna robic duzo ciekawszych i pozytecznych zeczy
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
MaxDamageDABosh... ty nie kumasz bazy widziales kiedys film z CS`a np SK? Tam prO zawodnicy zabijaja przez pol mapy z awp bez zoom`a ale to jest blad kurwa ile razy mam pisac a ty mi tu o reflexie piszesz i o szybkich obrotach o 180*... nie porownuj q3 do cs bo to ze w quake`u nie trzeba zooma to nie znaczy ze w cs jest tak samo tu jak nie zrobisz zooma w awp to za kazdym razem pocisk leci gdzies indziej tylko nie w srodek idzie tak jedynie z bliska zabic przy odrobinie szczescia...
**** wam da kropka na monitorze przy scoucie lub awm Gunlok co ty wciskasz za bajki o boze jakie osly awm jak strzelasz bez celownika wali gdzie chce wiec nie pierdolcie a ci co wala bez celownika to chyba wamsie z csem 1,5 pomylilo a co do zabijania przez sicany jak sie duzo gra i testuje z kumplami umie sie ostatnio prawie zabilem Pabla z M4A! Cosmos pewnie bedzie wiedzial oco loto :)
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
ja gram w cs:source w klanie ZROM pod nickiem err.
co do no-zoomow i fast-zoomow to kwestia wprawy.
ostatnio valve zablokowalo w source fastzooma przy ktorym byl bonus celnosci i teraz jest duzo trudniej trafic bez zooma :) ale wielu dobrych graczy spokojnie sobie z tym radzi :)
co do no-zoomow i fast-zoomow to kwestia wprawy.
ostatnio valve zablokowalo w source fastzooma przy ktorym byl bonus celnosci i teraz jest duzo trudniej trafic bez zooma :) ale wielu dobrych graczy spokojnie sobie z tym radzi :)
http://cosmos.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Czytanie ze zrozumieniem:
"ma fast zoom - to tlyko fov... , nio wiec ziomek ma takie wyczucie, ze goni - w 0.2 sek obraca cie, zoomuje, trafia prosto w czereb, unzoomuje, odwraca sie i idzie dalej... "
W ktorym miejscu mowie tutaj, ze BEZ ZOOMA?
;]
Ja tam cs'a nie trawie, ale jestem pewien , ze skoro cos bylo na filmie to ludzie to potrafia
"ma fast zoom - to tlyko fov... , nio wiec ziomek ma takie wyczucie, ze goni - w 0.2 sek obraca cie, zoomuje, trafia prosto w czereb, unzoomuje, odwraca sie i idzie dalej... "
W ktorym miejscu mowie tutaj, ze BEZ ZOOMA?
;]
Ja tam cs'a nie trawie, ale jestem pewien , ze skoro cos bylo na filmie to ludzie to potrafia
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
a co do tematu to wiele filmow znajdziecie na forum
http://board.counter-strike.pl/viewforu ... ee2c16daf3
http://board.counter-strike.pl/viewforu ... ee2c16daf3
http://cosmos.pinkbike.com/
MaxDamageDA Ale gadka jest o strzelaniu bez zooma...
Cosmos Podaj przyklad tych "dobrych" graczy, zaden prO nie pozwoli sobie na cos takiego jak gra bez zooma... Nawet LUq - najlepszy polskie awp`owiec... a to ze na ich filmach tak czasami jest to blad juz nie raz o tym gadali a i na boardzie cs.pl idzie o tym poczytac bo topicow bylo o tym masa.
Cosmos Podaj przyklad tych "dobrych" graczy, zaden prO nie pozwoli sobie na cos takiego jak gra bez zooma... Nawet LUq - najlepszy polskie awp`owiec... a to ze na ich filmach tak czasami jest to blad juz nie raz o tym gadali a i na boardzie cs.pl idzie o tym poczytac bo topicow bylo o tym masa.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no tak, blad i nikt nie umie...
jak ktos do ciebie podbiega to nie zdarzysz zoomowac tylko dostaniesz kulke, bo ten ulamek sekundy przy zoomowaniu zawsze kosztuje... lepiej walnac bez zoomowania bo masz wtedy wieksze szanse...
i co do odzoomowywania... jak bedziesz odzoomowywal normalnie, tez dostaniesz. najlepiej zmien bron klawiszem np. "q" i szybko scrolem zmieniasz szybko na awp i zomojesz jeszcze raz ... to jest szybsza metoda i bezpieczenijsza...
a jezeli o to chodzi, kiedys gralem w cs'a, pozneij przerzucilem sie na q3, a teraz gram w americas army...
jak ktos do ciebie podbiega to nie zdarzysz zoomowac tylko dostaniesz kulke, bo ten ulamek sekundy przy zoomowaniu zawsze kosztuje... lepiej walnac bez zoomowania bo masz wtedy wieksze szanse...
i co do odzoomowywania... jak bedziesz odzoomowywal normalnie, tez dostaniesz. najlepiej zmien bron klawiszem np. "q" i szybko scrolem zmieniasz szybko na awp i zomojesz jeszcze raz ... to jest szybsza metoda i bezpieczenijsza...
a jezeli o to chodzi, kiedys gralem w cs'a, pozneij przerzucilem sie na q3, a teraz gram w americas army...
www.team-pentagram.pl tam masz demka
-
- Kontakt:
lizzard king Czytaj ze zrozumieniem... z bliska owszem pisalem o tym ze idzie zabic przy odrobinie szczescia ale na filmach jest pokazane jak strzelaja przez pol mapy bez zooma co jest nie mozliwe chyba ze jakis mega fux lub granie z kropka i skryptem na fast zoom ale to jest zabronione a wlasciwie bylo bo tak jak juz ktos wspomnial po updacie zostal przedluzony czas zanim oddaje sie strzal. A co do team pentagram to jest to najlepszy polski team i jeden z lepszych w europie... Co do strzelania w cs`ie nie musisz mnie pouczac bo gram w niego pewno dluzej niz wiekszosc tu na forum bo prawie 4 lata.
MaxDamageDA Ty widze dalej masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo tu wczesniej byla mowa o braku zoom`a w filmach a nie w demkach, wytlumaczylem juz to zjawisko ale napisze jeszcze raz: jest to blad gdyz demka sa z hltv, gdy sa brane od osoby grajacej widac zoom... I prosze nie pisz o q3 w topicu o CS bo nie wiem co to ma do rzeczy?
MaxDamageDA Ty widze dalej masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo tu wczesniej byla mowa o braku zoom`a w filmach a nie w demkach, wytlumaczylem juz to zjawisko ale napisze jeszcze raz: jest to blad gdyz demka sa z hltv, gdy sa brane od osoby grajacej widac zoom... I prosze nie pisz o q3 w topicu o CS bo nie wiem co to ma do rzeczy?
-
- Kontakt:
No wiesz... tak sie podniecales ze kolesie zabijaja przez sciany, z awp bez zooma i wogole wymiataja to raczej przypuszczalem ze ogladales jakis film zawodowych graczy a nie lamek co zabijaja kogos stojacego obok ale jak dla ciebie to jest "wymiatanie" to fajne masz sie czym chwalic ze widziales zajebisty filmik.